fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Playboy Endless Night Fragrances

Playboy Endless Night Fragrances

‘Lindsey, ga je nou serieus iets over Playboy schrijven?’ Uhm, ja! De Playboy kennen we natuurlijk allemaal van het erotische magazine maar wat je misschien niet weet is dat Playboy ook parfums verkoopt. Niet gek dat je dat niet wist, want ik wist het zelf ook niet. Ik ga je er in deze review van de Playboy Endless Night Fragrances in ieder geval een stuk meer over vertellen!

Playboy Endless Night FragrancesPlayboy Endless Night Fragrances

Playboy Endless Night Fragrances

Playboy bedoeld er vast iets anders mee maar een ‘endless night’ kunnen we allemaal weleens gebruiken. Het is de eerste keer dat ik een geur van Playboy uitgeprobeerd en ik ben toch stiekem wel heel erg benieuwd! De vormgeving vind ik er in ieder geval al super leuk uitzien. Stoere flacons met een kleine ‘Playboy’ touch door middel van de oortjes maar dat is naar mijn mening heel subtiel gedaan.

Playboy Endless Night Fragrances

Endless Night for Her

Deze geur is absoluut bedoeld als avondgeur. Playboy omschrijft hem als vrolijk, stralend en sensueel met een sprankelend rosé-champagne akkoord. De geurnoten spreken mij in ieder geval meteen aan. Zeker de top- en basisnoten.

 • Topnoten: roze champagne-akkoord, roze peper CO2, bloedsinaasappelolie
 • Hartnoten: rozenakkoord, LMR davana-olie, oranjebloesemakkoord
 • Basisnoten: LMR patchouli-olie MD, sandalhout musks

Playboy Endless Night Fragrances

Endless Night for Him

Deze geur voor mannen wordt omschreven als elegant en is bedoeld voor de zelfverzekerde man. Wederom als avondgeur bedoeld en volgens Playboy een ‘ultiem verleidingswapen’. Oeps!

 • Topnoten: Italiaanse citroen, saffraan, Guatemalaanse kardemomolie
 • Hartnoten: vioolblaadjesakkoord, LMR kaneel berken essence, Living Galant de Nuit
 • Basisnoten: Virginia cederhout, patchouli-olie, lederakkoord

Playboy Endless Night FragrancesPlayboy Endless Night FragrancesPlayboy Endless Night FragrancesPlayboy Endless Night Fragrances

Conclusie

Eerlijk is eerlijk, in het begin waren mijn verwachtingen niet heel hoog. Ik had nog nooit een geur van Playboy geprobeerd maar door het merk en de prijs verwachtte ik gewon geen fantastische geuren. Hier moet ik toch echt op terugkomen want ik vind de geuren verrassend lekker! De vrouwengeur is lekker maar die voor de mannen is echt heerlijk! Helemaal mijn smaak!

 • Playboy Endless Night Fragrances for her – 60ml.-  kost € 17,99
 • Playboy Endless Night Fragrances for him – 60ml.- kost €11,49
  • de geur is vanaf eind januari 2018 te koop bij de Playboy Fragrances Verkooppunten zoals Bol.com, Etos, Kruidvat en Drogisterij.net

Wist jij dat Playboy ook parfums verkoopt?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

 1. 24 januari 2018 / 12:35

  Ik vind het hele lekkere geuren, allebei! Veel lekkerder dan verwacht. Wat vind jij ervan? Want dat lees ik niet terug in je review.