fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

Wij gaan weer op wintersport naar Mayrhofen

Wij gaan weer op wintersport naar Mayrhofen

Na de herfst komt de winter en dat betekent dat het voor heel veel Nederlanders weer tijd is voor Wintersport. Ja, en ook voor ons. De reis is geboekt en ik vertel je daar in dit artikel wat meer over. Want, jawel: Wij gaan weer op wintersport naar Mayrhofen!

Wij gaan weer op wintersport naar Mayrhofen

5 jaar geleden, jawel, ging ik voor het eerst op Wintersport. Mijn vriend ging vroeger met zijn ouders en zus als klein kind altijd al op Wintersport terwijl ik nog nooit was geweest. Mijn ouders gingen liever naar de zon en geloof me, daar is ook echt helemaal niks mis mee.

Maar, de zon is er ook volop op Wintersport. Voorheen dacht ik altijd: ‘Wintersport, kou, dat is echt niets voor mij!’ Mijn vriend wist mij en een aantal vrienden over te halen en 5 jaar geleden gingen we voor het eerst op Wintersport, in Les Deux Alpes Frankrijk. Ik nam samen met een vriendin skilessen en schafte weken van tevoren de duurste thermokleding, skisokken en skikleding aan omdat ik echt bang was voor de kou!

Dat sloeg natuurlijk helemaal nergens op. Ik vond na de eerste dag de wintersport al helemaal fantastisch en ik had het virus letterlijk te pakken. Ongelofelijk dat we nu alweer voor het 5e jaar gaan. Wintersport is gewoon fantastisch en ik kan nu al weer niet wachten om te gaan. We gaan in totaal met z’n zessen en gaan dit jaar weer naar Mayrhofen in het Zillertal. Drie jaar geleden zijn we hier al eens geweest en omdat het (après)skiën daar zo goed beviel hebben we besloten dit jaar terug te gaan. Jawel, wij gaan weer op wintersport naar Mayrhofen!

Wij gaan weer op wintersport naar Mayrhofen

Goed voorbereid op Wintersport!

Wintersport treft natuurlijk wel de nodige voorbereiding. Een goede skiuitrusting zoals een goed skipak, skisokken, handschoenen en een helm voor de veiligheid. Wij hebben zelf een doorlopende reisverzekering, maar sluiten in de periode van de wintersport altijd een extra verzekering af. Dit wordt een wintersportdekking genoemd. Je hoopt natuurlijk nooit met de gipsvlucht naar huis te gaan, maar tijdens de wintersport is de kans altijd aanwezig. Dan zijn we liever goed verzekerd. Dit hebben we overigens ook tijdens onze reis naar Thailand gedaan, toen hebben we een werelddekking aangevraagd. Iets wat absoluut niet onbelangrijk is, maar volgens mij wel snel wordt vergeten!

Het duurt nog eventjes hoor, voordat we op wintersport gaan! Maar, omdat net de reis is geboekt moest ik er toch eventjes een artikel aan wijden. Tegen die tijd komt er op mijn blog uiteraard weer een uitgebreid verslag online inclusief leuke impressiefoto’s! Ik heb er in ieder geval super veel zin in.

Wij gaan weer op wintersport naar Mayrhofen, Here we Come!!

Ben jij al eens op wintersport geweest? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking met ING.

Delen:

2 Reacties

  1. 7 december 2017 / 18:35

    Wat leuk zeg! Ik ben nog nooit op wintersport geweest.