fbpx
90   164
48   180
31   69
68   138
25   273

Paula’s Choice Rehydrating Moisture Mask

Paula's Choice Rehydrating Moisture Mask

De winter, veel kou en dat zorgt voor een droge huid. Ik heb er absoluut last van met dit weer en mijn huid kan dan ook zeker wat extra hydratatie gebruiken. Trouw smeer ik mijn dagcrème, nachtcrème en hydratatie booster maar dat is toch niet helemaal voldoende. Tijd om een ‘overnight mask’ te proberen, namelijk dit Paula’s Choice Rehydrating Moisture Mask. Is dit mijn redder in nood?

Paula's Choice Rehydrating Moisture MaskPaula's Choice Rehydrating Moisture Mask

Paula’s Choice Rehydrating Moisture Mask

Dit is absoluut niet de eerste keer dat ik een product van Paula’s Choice review. Sterker nog, het merk is stiekem een hele belangrijke plek aan het innemen in mijn morning- en evening routine. Puur omdat ik gewoon de producten ontzettend fijn vind. Een masker heb ik nog nooit eerder geprobeerd van het merk dus dat maakte me zeker nieuwsgierig.

Paula's Choice Rehydrating Moisture Mask

De vormgeving van Paula’s Choice is eigenlijk altijd wel hetzelfde. Een licht met donkergrijze kartonnen verpakking met een zwarte tekst. Duidelijke productinformatie, ingrediëntenlijst en een gebruiksaanwijzing. Dik in orde! Het masker zelf zit in een witte tube met een zilveren tekst. Ziet er prima uit, al is hij wel wat lastig fotograferen. (#bloggerstruggles)

Paula's Choice Rehydrating Moisture Mask

Paula’s Choice over het Rehydrating Moisture Mask
Een vochtarme huid kan door verschillende factoren worden veroorzaakt. Het gebruik van agressieve huidverzorgingsproducten kunnen een van deze oorzaken zijn. Naast de juiste producten kan het Rehydrating Moisture Mask van Paula’s Choice helpen bij het herstel van de huid. Het is een intensief voedend masker dat de normale tot droge huid een langdurige vochtboost geeft en de huidbarrière direct herstelt.

Paula's Choice Rehydrating Moisture Mask

Ingrediënten: De gehele ingrediëntenlijst is terug te vinden op de verpakking van het masker. Er zitten 3 belangrijke ingrediënten in, namelijk vochtbindende aminozuren, fosfolipiden en hyaluronzuur. Deze drie bestandsdelen helpen de huid om vocht langer vast te houden waardoor de huid er voller, stralender en
gehydrateerd uitziet.

Paula's Choice Rehydrating Moisture Mask

Gebruik: Het masker kun je op twee verschillende manieren gebruiken. Je kunt het rijkelijk aanbrengen op je gezicht en hals en het na 10 minuten inwerken afspoelen met lauwwarm water. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om het masker de gehele nacht te laten zitten voor een optimaal resultaat. Breng het masker altijd aan na het reinigen en tonen van de huid. Het masker is geschikt voor een normale tot droge huid.

Paula's Choice Rehydrating Moisture Mask

Conclusie

Super leuk om eens een masker te proberen van Paula’s Choice. Ik heb hem zelf gebruikt als ‘overnight mask’ en ik moet zeggen dat dit me ontzettend goed is bevallen. Na het reinigen en tonen van mijn huid breng ik het masker rijkelijk aan en daarna ga ik heerlijk slapen. In de ochtend wordt ik wakker met een zachte en gehydrateerde huid en daarna is een dagcrème echt meer dan voldoende. Een top gevoel en echt perfect voor deze tijd van het jaar!

Deze Paula’s Choice Rehydrating Moisture Mask bevat 88ml., kost € 30,- en is te koop in de webshop van Paula’s Choice.

Gebruik jij weleens een ‘overnight’ mask? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

6 Reacties

 1. 9 december 2017 / 17:08

  Ik heb nog nooit een over night mask gebruikt; maar ik hoor over dit merk zoveeeeeel goede verhalen! Jammer dat het zo duur is!

 2. 9 december 2017 / 10:31

  Ik geloof dat ik nog nooit een ‘overnight mask’ gebruikt heb! Grappig dat je het hebt over die bloggers struggle, hihi. Herkenbaar!

 3. 8 december 2017 / 18:59

  Ik heb nog nooit iets van Paula’s choice geprobeerd. Ik hoor veel goede verhalen over dit merk en het is ook dierproefvrij dus ik ga er eens na kijken. Ik gebruik eigenlijk nooit een overnight masker

 4. 8 december 2017 / 14:40

  Wat een uitgebreide review, heel fijn 🙂 Hier ga ik zeker eens naar kijken.

 5. 8 december 2017 / 13:34

  Oh, wauw! Deze klinkt fijn zeg. Hoe doe je dat, met zo’n overnight mask? Zit dan niet heel je kussen onder?

 6. 8 december 2017 / 06:20

  Ik heb nog nooit een overnight mask gebruikt to be honest. Toch eens proberen. Deze klinkt wel heel fijn.