fbpx
118   138
51   189
45   98
13   192
66   390

Cadeaus voor hem – 5x onder de €50,-

Cadeaus voor hem

De sint is sinds afgelopen weekend in het land en dat betekent: Tijd voor cadeaus! Niet alleen van Sinterklaas natuurlijk, want een paar dagen daarna staat de Kerstman weer op de stoep. Het kopen van cadeaus voor mannen is altijd ongelofelijk moeilijk dus vandaag help ik je daar een handje bij. Een lijstje met tips voor ‘cadeaus voor hem’.

Cadeaus voor hem

Cadeaus voor hem

Cadeaus voor hem – 5x onder de €50,-

 1. Keune Haircosmetics
  Dit toffe merk heeft een gloednieuwe mannenlijn gelanceerd. Het merk is in 1922 opgericht en dat is goed te zien in deze stijlvolle, donkerblauwe verpakkingen. 1922 by J.M. Keune bestaat uit professionele haarverzorgings-, styling-, grooming- en kleurproducten. Denk hierbij aan producten zoals een shampoo, een conditioner, maar ook een baardolie en een klei, wax en gel. Voor iedere man is er dus wel iets te vinden in de collectie. De verpakkingen zien er luxe uit en ik vind dat dat er voor zorgt dat deze producten extra leuk zijn om cadeau te geven.
 2. Guess 1981 For Men, Calvin Klein Obsessed en Bruno Banani Men’s Best Eau de Toilette
  Een lekker geurtje, welke man wordt daar niet vrolijk van? Laatst zijn er drie nieuwe geuren gelanceerd, namelijk de Guess 1981 For Men, Calvin Klein Obsessed en Bruno Banani Men’s Best Eau de Toilette. Drie heerlijke geuren die bij hem zeker in de smaak gaan vallen. Daarnaast zijn ze goed betaalbaar waardoor ze mooi in dit rijtje passen.
 3. Heren Cadeaubox van Hemdvoorhem.nl
  Dit cadeau behoort naar mijn mening tot de categorie: ‘altijd goed!’ Een mooie, luxe cadeaubox van Calvin Klein met daarin een zwarte boxershort en een 50ml. CK One Eau de Toilette. Een cadeau voor hem waar denk ik iedere man wel blij mee is. Daarnaast is het een goed cadeau voor iedereen, dus bijvoorbeeld zowel voor je vader, als je zwager, als je (schoon)broer. Ze hebben in de webshop van Hemdvoorhem.nl nog veel meer prachtige cadeauboxen met merken zoals Hugo Boss, Muchachomalo, Tommy Hilfiger en Happy Socks. Mocht deze specifieke cadeaubox niet helemaal zijn wat je wenst, dan weet ik zeker dat je voor dit budget in de webshop een cadeaubox vindt die helemaal aan je wensenlijstje voldoet.
 4. Ticket to Ride
  Een spel wat de laatste tijd super populair is, is het spel Ticket to Ride. Dit is echt een super tof spel dat je kunt spelen vanaf 2 tot max. 5 personen. Houdt de man waar je het cadeau aangeeft van spelletjes? Koop dan Ticket to Ride voor hem! Een win-win situatie, kun je zelf ook lekker spelen 😉
 5. Google Chromecast
  De meeste mannen houden van gadgets en eigenlijk kan een Google Chromecast dan ook echt niet ontbreken. Met deze gadget stream je alle filmpjes op je telefoon naar je televisie. De Chromecast is heel betaalbaar en ondersteunt inmiddels al super veel apps!

Weet jij al wat je ‘hem’ cadeau gaat geven? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

€€€

Delen:

2 Reacties

 1. 23 november 2017 / 16:31

  Handige tips! De chromecast heb ik twee jaar geleden cadeau gedaan. En hij is er nog steeds heel blij mee 🙂

 2. 23 november 2017 / 09:37

  Leuke items! Van het spel ticket to ride heb ik al veel goeds gehoord.
  Liefs,
  Yara