fbpx
17   33
58   258
41   84
60   177
40   226

Wat als… TAG

Wat als... TAG

TAG Time!! Zo eens in de zoveel tijd vul ik een TAG in op mijn blog. Soms vind ik een TAG op een blog zo leuk om te lezen dat ik gelijk inspiratie krijg voor mijn eigen antwoorden. Juist op dat moment besluit ik om de TAG over te nemen. Vandaag is het tijd voor de Wat als… TAG. Wat als jij nou gewoon even verder leest?

Wat als je voor één dag elke willekeurige persoon zou kunnen zijn, wie zou je dan kiezen?
Jeeeetje.. Ze beginnen volgens mij gewoon gelijk met de moeilijkste vraag. Ik zou denk ik kiezen voor mijn vriend. Puur omdat het me hilarisch lijkt om de wereld eens door zijn ogen te zien! Echt een celebrity ofzo zou ik niet zo snel kiezen, daar heb ik gewoon iets minder mee..

Als je zou reïncarneren als een dier, welke zou het dan zijn?
Ik denk dat ik zou kiezen voor een kat. Een kat is altijd zo lekker licht, behendig en lenig. Wij hebben zelf een kat en een leventje zoals hem is toch wel echt genieten. Heel de dag een beetje chillen in huis, eten en drinken volop. s’Avonds naar buiten en letterlijk kattenkwaad uithalen. Schutting op, schutting af met het grootste gemak. Ja, dat lijkt me wel wat!

Als je een feestje zou geven, wat voor één dan ook, wat voor feestje zou het dan zijn, en ter gelegenheid waarvan?
Pfff… altijd reden voor een feestje toch? Ik denk niet dat het perse een gelegenheid hoeft te hebben. Misschien is een feestje ‘gewoon zomaar’ eigenlijk wel veel leuker. Het zou in ieder geval een feest zijn op zaterdagavond, in een toffe zaal met alle vrienden en familie, een goede DJ en lekkere hapjes. Echt zo’n feestje waarbij iedereen los gaat en tot in de late uurtjes staat te swingen!

Als je de loterij zou winnen, wat zou je dan als eerste doen?
Een wereldreis boeken! Ik zou echt alles achter me laten en op wereldreis gaan. Daar hoef ik geen seconde over na te denken!

Wat als je een boek mocht uitbrengen, wat voor een boek zou dat dan zijn?
Eerlijk gezegd, ik denk niet dat ik ooit een boek zou uitbrengen.. Er schiet me dan ook niet echt iets te binnen waarvan ik denk: ‘Yes, dat zou ik doen!’ Er zijn al zo ongelofelijk veel boeken dat ik denk dat ik heel maar dan ook echt heel lang zou moeten nadenken om met iets origineels te komen.

Wat als je voor één dag een man zou zijn?
Lijkt me echt tè grappig! Sowieso zou ik uiteraard alle dingen doen die je als man wel kan maar als vrouw niet, whaha!

Wat als je één dag uit je leven opnieuw zou mogen beleven, welke zou dit dan zijn?
Let me think! Dit vind ik wel echt een super lastige vraag.. De moeilijkste uit deze Wat als… TAG. Er zijn zoveel mooie momenten geweest in mijn leven dat het echt lastig is om één dag te mogen kiezen. Nee, deze vraag is voor mij onmogelijk om te beantwoorden.

Wat als je verplicht zou moeten verhuizen naar het buitenland, naar welk land zou dat dan zijn?
Zuid-Frankrijk. Wij zijn daar ieder jaar rond de meivakantie om motor te rijden. Het is een prachtige plek waar we ons inmiddels al goed thuis voelen. Ja, daar zou ik best prima kunnen vertoeven! Al moet ik zeggen dat Californië mij vorig jaar ook wel super goed is bevallen. Toch kies ik voor Zuid-Frankrijk omdat ik dan na 12 uur rijden met de auto in Nederland bent. Ik vind het toch een fijn gevoel om te weten dat je snel terug kunt zijn indien het echt moet!

Wat als je uit ieder beroep zou mogen kiezen, wat zou je dan willen zijn?
Een hele moeilijke vraag, er zijn zoveel toffe beroepen! Ik zou denk ik presentatrice willen zijn van een reisprogramma, een soort Floortje Dessing. Vroeger, toen dit programma nog Yorin Travel heette, zat ik al met verbazing te kijken. Ik ben dol op reizen en wil zo ongelofelijk veel zien van de wereld. Als ik naar dit soort reisprogramma’s kijk dan denk ik altijd: ‘Jeetje, wat ontzettend vet om dit voor je werk te kunnen doen zeg!’

Wat als je elke celebrity zou mogen kiezen, met wie zou je dan op date gaan?
Hmm.. zoals in de eerste vraag al aangegeven heb ik niet zo mega veel met celebrity’s. Ik denk dat ik zou gaan voor bijvoorbeeld André Kuiper, omdat me dat echt een mega interessante en inspirerende man lijkt. Hij heeft echt ervaring in het leven die zo ongelofelijk ver van ‘normaal’ afstaat dat me dat echt mega interessant lijkt.

Dit waren mijn antwoorden op de Wat als… TAG. Vond jij deze TAG nou zo leuk dat je hem ook wilt overnemen op je blog, dat mag natuurlijk altijd. Laat het wel even achter in de reacties, zodat ik ook jouw antwoorden op de vragen kan lezen! Dat is wel zo leuk toch?

Wat als… TAG –
Wat als je één dag uit je leven opnieuw zou mogen beleven, welke zou dit dan zijn?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

4 Reacties

 1. 5 september 2017 / 22:24

  AH ik vind dit zo een leuke tag, wat origineel om je vriend te kiezen voor een dag. Ik dacht gelijk een Jennifer Lopez of Beyonce, maar mijn vriend lijkt me ook wel grappig ja.

 2. 5 september 2017 / 17:31

  Wat leuk dat je deze tag ingevuld hebt! Je hebt ook leuke antwoorden gegeven. En ik zou ook wel in Zuid-Frankrijk willen wonen.

 3. 5 september 2017 / 15:35

  Leuke tag 🙂 Het zou mij wel grappig lijken om de dag dat mijn vriend en ik onze eerste date hadden nog eens over te doen, we zijn zo veranderd sindsdien!

 4. 5 september 2017 / 06:24

  Leuke tag vind ik dit, heb hem ook al wel eens ingevuld. Als ik één dag mag herhalen? Een tijdje geleden had ik dit niet geweten maar nu zeker wel. Mijn trouwdag, precies zoals het was!