fbpx
25   138
32   72
12   187
65   385
33   193

Babor Skinovage Bio-Cellulose Maskers


Qua skincare heb ik inmiddels al veel geschreven over het merk Babor. Echter probeerde ik nooit eerder van hun een masker en daar is uiteraard verandering in gekomen. Ik ontving in totaal 3 Babor Skinovage Bio-Cellulose Maskers en in dit artikel review ik ze stuk voor stuk uitgebreid!

Babor Skinovage Bio-Cellulose Maskers

Deze maskers van Babor zijn alle drie sheetmask. Het persbericht was erg leuk, hier stond namelijk op: ‘Een uitnodiging voor het gemaskerde bal!’ Volgens Babor zijn deze maskers de musthaves in het beauty-jaar 2017. Let’s give that a try. 

Babor over de Skinovage Bio-Cellulose Maskers
De sheetmasks van bio-cellulose bieden de ideale, intensieve behandeling en schenken de huid een hydratatie boost. Als SOS-behandeling kunnen de maskers kleine wonderen verrichten – bijvoorbeeld als de huid vermoeid en droog is. Dit dankzij bio-cellulose: de fijne en flexibele natuurvezels zijn gebaseerd op gefermenteerd kokoswater en passen zich als een tweede huid perfect aan elke gezichtsvorm aan.

BABOR heeft drie verschillende maskers ontwikkeld. Het Cellulose Face Mask Hydrating, het Cellulose Face Mask Revitalizing en het Cellulose Eye Mask Hydrating. In dit artikel review ik alle drie deze maskers.

Gebruik van deze drie maskers: eerst het masker op het gezicht leggen, 20 minuten laten inwerken, vervolgens verwijderen en het resterende serum in de huid kloppen.Cellulose Face Mask Hydrating

Hydrating, dat kunnen we allemaal denk ik wel gebruiken in de zomer. Dit masker hydrateert op intensieve wijze met hyaluronzuur en kokosvruchtenextract. In dit masker ruik je de kokos goed terug en laat ik dat nou net heerlijk vinden. Het masker voelt lekker fris en voedt mijn huid erg goed. Het voelt na het gebruik van dit masker echt alles behalve droog aan!Cellulose Face Mask Revitalizing

Dit ‘Revitalizing’ mask is speciaal ontwikkeld voor de huid die moe is. Iets wat voor mij wel echt toepasselijk was. Ik heb de afgelopen tijd enorm veel gewerkt en kan mezelf zo nu en dan wel echt ‘moe’ noemen. Een beetje ‘Revitalizing’ kon ik dus wel gebruiken, haha! Dit masker verfrist met hyaluronzuur, limoen- en Schisandra-bessenextracten. Het ruikt dan ook heerlijk fruitig en voelt lekker koel en fris aan op de huid.Cellulose Eye Mask Hydrating

Oeh! Je opent dit masker en de heerlijke, tropische kokosgeur komt meteen naar boven. Kokos, ik ben er dol op dus dat was gelijk +1 voor dit masker. In de verpakking zitten 2 oogpads en die dien je dus netjes onder je ogen aan te brengen. Dit masker verzorgt en laat het ooggebied er gladder uitzien. Dit masker is vooral heerlijk in de ochtend. Net wakker, oogpads op en heerlijk blogs lezen onder het genot van een kopje koffie en een bakje verse granola. Eerlijk is eerlijk, ik heb er oprecht van genoten!

Conclusie

Oh wat een heerlijke sheetmasks. Sowieso ben ik enorm te spreken over de skincare van Babor maar deze maskers hebben me absoluut verrast. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik zelden sheetmasks probeer dus dat vond ik extra leuk. Als je de maskers uit de verpakking haalt en op je gezicht legt voelt het echt super fris en koel. Heerlijk! Daarnaast plakken de maskers goed en kun je gewoon prima rechtop zitten zonder dat ze van het gezicht afvallen. Mijn favoriet is toch wel het Cellulose Eye Mask Hydrating. Ik zag echt verschil rondom mijn ogen en ik vond de kokosgeur echt heerlijk!

Deze Babor Skinovage Bio-Cellulose Maskers kosten € 19,90 per stuk en zijn te koop in de salons van Babor en in de webshop. 

Wat is jouw mening over sheetmasks?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 10 september 2017 / 20:09

    haha, wat super toevallig! Ik zit hier, as we speak, ook met een oog – sheet -mask op, niet van Babor, maar van A / N / G 😉 Heerlijk vind ik dat om te gebruiken, ik zie ook echt verschil daarna. Van Babor vind ik de ampullen altijd zo fijn om te gebruiken. Deze maskers zijn trouwens wel kostbaar zeg, 19,90 euro per stuk! Dat is aardig wat voor iets wat je maar 1 keer kunt gebruiken.