fbpx
34   38
66   137
134   246
53   207
33   82

Onmisbaar tijdens mijn reis naar Thailand

Onmisbaar tijdens mijn reis naar Thailand
De laatste tijd heb ik op mijn blog al een klein beetje laten doorschemeren dat dit jaar mijn vakantiebestemming Thailand is. Wanneer ik hier precies ben houd ik een klein beetje in het midden. Geloof me, je krijgt vanzelf uitgebreide verslagen inclusief (hopelijk) prachtige foto’s te zien op mijn blog. Tijdens mijn reis naar Thailand is echter één ding echt onmisbaar en daar ga ik het vandaag over hebben. Wat is onmisbaar tijdens mijn reis naar Thailand? Je leest het nu!

Onmisbaar tijdens mijn reis naar Thailand

Bij Thailand denk ik meteen aan Bangkok, de prachtige bountyeilanden en de jungle. Iets wat wij allemaal gaan bezoeken en vooral de natuur en jungle spreken ons heel erg aan. Wij hebben zelfs een hotel geboekt midden in de jungle. Super leuk, mega tof en stiekem ook wel een klein beetje spannend. Midden in de jungle is het natuurlijk nogal primitief en dat betekent dat het op sommige plekken zelfs onmogelijk is om stroom aan te leggen.

Midden in de jungle

Nu kun je dat opzoeken of totaal niet en wij kiezen voor optie 1. Wij hebben een ‘hutje’ geboekt midden in de jungle waar geen elektriciteit is. Dat betekent dat je aangewezen bent op het licht van de maan en op olielampen. Hoe bizar en tof is dat? Het enige nadeel is alleen dat je dan dus je elektrische apparaten niet kunt opladen en dat is toch wel onmisbaar tijdens mijn reis naar Thailand.

Geen WiFi

Op vakantie vind ik het heerlijk om geen WiFi te hebben. Soms zet ik het even aan om te kunnen Whatsappen met het thuisfront maar bij Instagram en Facebook blijf ik liever even uit de weg. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het in Nederland super tof om bezig te zijn met mijn blog en Social Media maar tijdens het reizen wil ik vooral genieten! Even lekker helemaal niets moeten.. heerlijk!

Telefoon opladen

De meeste foto’s maak ik met mijn telefoon en ik moet er dan ook niet aan denken dat deze leeg is. Zal je net zien dat je iets meemaakt of ziet waar je een foto van wilt hebben en dan is net je telefoon leeg. Oeps, echt een no go. Ik vergeet mijn Apple oplader dan ook zeker niet. Sterker nog, ik check 100x of ik hem wel bij heb. Daarnaast nemen we uiteraard powerbanks mee voor op momenten dat we geen elektriciteit hebben om te laden, zoals in ons hutje in de jungle.

Heb je een hotel geboekt waar gewoon stroom is? Vergeet dan een wereldstekker niet. De beste tip die ik daar verder voor heb is dat je een stekkerdoos meeneemt. Zo kun je de stekkerdoos inpluggen op de wereldstekker en de rest van de stekkers, zoals je telefoonoplader, in de stekkerdoos. Beste tip ooit, als je op reis bent in een land waar ze niet dezelfde aansluiting hebben!

Naast mijn telefoon hoop ik zelf ook heerlijk op te laden en te genieten van mijn reis!!

Een telefoonoplader, Onmisbaar tijdens mijn reis naar Thailand!
Wat zou voor jou onmisbaar zijn?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 29 augustus 2017 / 10:36

    Lijkt me heerlijk om deel te worden van de natuur en even elektriciteitsloos door het leven te gaan.
    Een powerbank is inderdaad onmisbaar! Ik heb er eentje van 15000 mAh. Topding! En een wereldstekker – met twee USB-poorten –
    hebben we gekocht voor onze reis naar Amerika. Handig, want door die poorten zelfs binnen Europa bruikbaar!