fbpx
33   148
25   56
67   128
25   261
24   103

Kleding betalen met afterpay – Yay or Nay?


Achteraf betalen, de meningen zijn erover verdeeld. Is het handig? Of eigenlijk totaal onverstandig? Op dit moment zijn er enorm veel webshops die de keuze ‘afterpay’ hebben en daar wordt veelvuldig gebruik van gemaakt. Hoe kijk ik er tegenaan? Kleding betalen met afterpay – Yay or Nay?

Online shoppen

Sommige kleine steden staan wat betreft winkels al bijna helemaal leeg. De schuld kun je geven aan online shoppen. Dat is de laatste tijd zo ongelofelijk makkelijk geworden dat mensen massaal kleding online bestellen. Waarom zou je naar een stad rijden als je de volgende dag ook gewoon de kleren in huis kan hebben en je het in je eigen omgeving even extra goed kunt passen? Is iets niet helemaal goed? Dan stuur je het gewoon terug en bestel je gewoon een nieuwe lading!

Eerst zien dan betalen

Afterpay is wat betreft online shoppen een van de nieuwste betaalmethoden. Acceptgiro, iDeal, Paypal en Creditcard zijn bekend maar Afterpay is daarin wat minder bekend. Voorheen bestelde je kleding online, rekende je af en als iets niet goed was stuurde je het terug en kreeg je je geld uiteraard ook terug. In de meeste gevallen betaalde je echter wel de verzendkosten en tsja.. die was je dan natuurlijk wel kwijt.

Daar wordt met Afterpay een einde aan gemaakt. Onder het mom van ‘Eerst zien dan betalen’. Oftewel, je shopt online, vult je winkelmandje, laat de kleding bij je thuis bezorgen en pas als je besluit de artikelen te nemen betaal je het bedrag. Dit bedrag voldoe je door een digitale acceptgiro.

Kleding betalen met Afterpay – Yay or Nay?

Al ben ik persoonlijk nog steeds een groot liefhebber van lekker shoppen in de stad, ik vind kleding achteraf betalen met Afterpay toch wel heel erg handig. De drempel om kleding te bestellen wordt verlaagd en dat kan uiteindelijk ook een valkuil zijn. Zolang je hier verstandig mee om gaat is er naar mijn mening geen vuiltje aan de lucht. Op de website van ‘achterafbetalenshops’ zie je een overzicht van alle webshops waarbij je de mogelijkheid hebt om te betalen met Afterpay.

Wat vind jij? Kleding betalen met Afterpay, Yay or Nay? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

€€€

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking.

Delen:

4 Reacties

 1. 26 augustus 2017 / 09:07

  Ik vind zo’n concept als afterpay ook erg handig. Dat is ook gewoon handiger als je het wil retourneren, dan hoef je niet zo lang te wachten tot je je geld terug hebt.

 2. 22 augustus 2017 / 17:18

  Ik vind het ook wel prettig! Alleen merk ik de laatste tijd wel dat ik de facturen soms gewoon vergeet. Maar daar kom ik gelukkig op tijd achter. Voor de rest vind ik het top!

 3. 22 augustus 2017 / 10:25

  Ik vind het zelf ook onwijs fijn, zo wordt het bestelproces een stuk gemakkelijker! Enige nadeel is dat je altijd nog met van die ‘achteraf-kosten’ zit die je dus na een tijdje gewoon vergeet en alsnog van je rekening moet halen..

 4. Varenka
  22 augustus 2017 / 09:41

  Ideaal after pay
  Ik kijk vaak waar dit mogelijk is en stem daar mijn winkel op af.