fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

iWhite instant Teeth Whitening Kit

iWhite instant Teeth Whitening Kit
Tanden bleken! Er is geen celebrity op de wereld die het niet heeft gedaan. Op dit moment zie ik het ook steeds meer om mij heen en heb ik er zelf ook al een aantal keer over na gedacht. Je tanden thuis bleken? Dat klinkt overigens ook best ideaal. Ik review vandaag de iWhite instant Teeth Whitening Kit. Werkt het of totaal niet?

iWhite instant Teeth Whitening Kit

Dit is mijn eerste poging tot het bleken van tanden. Nog nooit eerder heb ik mij hieraan gewaagd. Ja op ‘whitening tandpasta’ en ‘whitening toothfloss’ na dan, haha! In ieder geval was ik meteen super excited om deze kit te testen!De kit zit in een vierkante witte box met turkoois en paarse details. Het zit er echt zo ’tandarts’ achtig uit. Een prima vormgeving dus voor een ‘Teeth Whitening Kit’. Op de doos staat heel veel informatie over het product en in de doos vind je in totaal 10 whitening bitjes.

iWhite over de Instant Teeth Whitening Kit
iWhite Instant Teeth Whitening Kit is een professionele kit met een nieuwe revolutionaire whitening gel. Dit product bezorgt je heldere tanden zonder enig risico van chemicaliën en de gezondheid van het tandvlees. White Instant is een innovatieve 1-stap-methode dat vlekken actief verwijdert en de tanden versterkt. De trays zijn vooraf gevuld met gel dus handig in de gebruik. Dit zorgt ervoor dat de behandeling voor tanden bleken thuis en hygiënisch uitgevoerd kan worden. Ze hoeven daarna niet schoongemaakt te worden. Overigens komen de bitje in 1 maat, dus is het geschikt voor iedereen.


Het inlezen kan beginnen. Ik wil het natuurlijk wel precies doen zoals het is bedoeld. iWhite heeft een 4 stappen systeem en die is als volgt:

 1. Poets je tanden
  • Het is heel belangrijk dat je gebit helemaal schoon is voor gebruik
 2. Haal het bitje uit de verpakking en plaats deze over je gebit
  • Hierbij is het een must om schone en droge handen te hebben
 3. Laat de bitjes 20 minuten zitten en gooi ze daarna direct weg
  • Check goed dat de gel het gehele tandoppervlak raakt
 4. Spoel de gel weg met water

Gebruik

Ik heb het stappensysteem van iWhite natuurlijk op de voet gevolgd. Iedere stap heb ik zorgvuldig uitgevoegd en ik heb geen een stap overgeslagen. Die 4 stappen zijn hierboven goed te zien op de foto’s.

En natuurlijk kan ik jullie niet weerhouden van het eindresultaat. Op de foto links zie je mijn tanden voor het natuurlijk tanden bleken en op de foto rechts zie je mijn tanden erna.

Conclusie

Allereerst mijn complimenten voor het gebruiksgemak. Het is gewoon echt mega easy en ideaal voor thuis. Je poetst je tanden, doet het bitje 20 minuten in, spoelt het na met water en klaar is kees. Verder is de smaak van het product ook helemaal niet vies en doet het een klein beetje denken aan de fluorbehandeling van de tandarts. Het leukste is natuurlijk dat je ook echt verschil ziet aan je tanden. Het is geen wow-effect en ik denk dat het tanden bleken bij een kliniek een veel beter resultaat geeft maar het heeft wel bewezen dat het werkt! Ik ben enthousiast en ga dit zeker vaker gebruiken.

De iWhite instant Teeth Whitening Kit kost € 29,95 per stuk en is te koop bij ShyToBuy

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

4 Reacties

 1. Yvonne
  27 augustus 2017 / 09:32

  Ik vind het moeilijk om resultaat te beoordelen op foto’s. Ik ben benieuwd: zagen mensen in je omgeving het (zonder dat je gezegd had dat je gebleekt had uiteraard)?

 2. 21 augustus 2017 / 19:20

  Geen wow effect? Voor een thuisbehandeling vind ik hem verrassend goed!

 3. 21 augustus 2017 / 13:58

  Klinkt op zich goed. Ik heb altijd gezegd dat ik mijn tanden wil bleken, maar heb het nog nooit gedaan. Misschien dit eens proberen.

 4. 21 augustus 2017 / 06:43

  Ik heb zo’n thuis bleek kitje nog nooit geprobeerd. Vind het resultaat wel iets lastig om te zien, maar ik geloof wel dat het tijdelijk wat voor je tanden doet. Fijn dat je verschil ziet :-).