fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Miss Sporty Mission Sculpting Contouring Palette

Miss Sporty Mission Sculpting Contouring Palette
De bronzer en highlighting duo’s vliegen ons letterlijk om te ren. Alle high-end en budget merken hebben wel een duo powder in het assortiment. Nu heb ik er zelf ook al genoeg maar dit zijn voornamelijk high-end poeders. Tijd om daar een budget pareltje aan toe te voegen. Wordt dit de Miss Sporty Mission Sculpting Contouring Palette of slaat deze duo powder de plank mis?

Miss Sporty Mission Sculpting Contouring PaletteMiss Sporty Mission Sculpting Contouring Palette

Miss Sporty Mission Sculpting Contouring Palette

Miss Sporty is echt een jeugdsentiment merk. Vroeger was mijn makeup voornamelijk van Miss Sporty. Na het merk een tijdje niet meer te hebben gebruikt krijg ik er nu geregeld producten van opgestuurd en dat vind ik natuurlijk super leuk. De Miss Sporty Mission Sculpting Contouring Palette. Deze powder behoort tot de Miss Sporty ‘Blogger Look’. Best toepasselijk toch?

Miss Sporty Mission Sculpting Contouring Palette
Het duo zit in een lichtpaarse verpakking. De deksel is doorzichtig, de poeder is precies in tweeën gedeeld en de tekst die erop is gedrukt is in metallic gold. Op de achterkant vinden we een witte sticker. Op de achterkant wordt duidelijk dat het gaat om het contouring palette in de kleur 001 Mission Blonde. Het ziet er wat cheap uit, maar hé we hebben het over Miss Sporty dus ik vind het geen enkel probleem.

Miss Sporty Mission Sculpting Contouring Palette
Miss Sporty Mission Sculpting Contouring Palette

Miss Sporty over de Mission Sculpting Contouring Palette
Contouring, sculpting, strobing… luv it! Shape en highlight in twee stappen met de Mission Sculpting Duo Powder van Miss Sporty. De Sculpt bronzer met matte ondertoon is perfect om een natuurlijke schaduw te creëren. De Light Up highlighter laat dankzij het fijne parelmoerpoeder bepaalde gezichtsdelen oplichten. Mission accomplished in a snap!

Miss Sporty Mission Sculpting Contouring Palette

Gebruik

Uiteraard heb ik weer geprobeerd om de poeders zo goed mogelijk in beeld te brengen. Vandaar dat je aan de linkerkant foto’s ziet zonder flits en aan de rechterkant met flits. Vooral op de swatchfoto’s is te zien dat de highlighter wel heel subtiel is.

Miss Sporty Mission Sculpting Contouring Palette
Op de foto’s heb ik de stappen van het contouren in beeld gebracht. Op de foto links draag ik alleen foundation, op de middelste foto draag ik een contour onder mijn jukbeenderen en op de laatste foto heb ik de highlighter aangebracht op mijn jukbeenderen.

Miss Sporty Mission Sculpting Contouring Palette

Conclusie

Ik ben voor 50% te spreken over dit palette. Ten eerste weet ik dat Miss Sporty een wat jongere doelgroep heeft. Gezien dat feit denk ik inderdaad dat ze de highlighter mooi subtiel hebben gehouden. Puur voor mijzelf gezien vind ik hem wel echt veel te subtiel. Ik ben een aantal keer met mijn kwast terug gegaan in de poeder om het gewenste resultaat te krijgen maar dat bleef helaas uit. Over de bronzer ben ik wel te spreken. Deze geeft een mooi en natuurlijk resultaat dat mooi op te bouwen is.

De Miss Sporty Mission Sculpting Contouring Palette kost € 3,99 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

5 Reacties

 1. 23 augustus 2017 / 20:05

  De bronzer is er mooi inderdaad! Ik heb hem ook ontvangen en moet hem nog testen. Ik ben benieuwd!

 2. 23 augustus 2017 / 18:07

  Jammer dat de highlighter subtiel is. Inderdaad een leuk palette voor de net beginnende make-upper.

 3. 23 augustus 2017 / 09:14

  Goede review! Ik sluit me bij jou aan.

 4. 23 augustus 2017 / 07:04

  Fijne review. Jammer dat de highlighter zo subtiel is, dat is mij ook iet té subtiel. De bronzer klinkt wel fijn.

 5. 23 augustus 2017 / 06:34

  Goede review! Ik herken me in je mening. De contour vind ik mooi en goed op te bouwen.