fbpx
48   62
66   137
134   246
53   207
33   82

Question and Answer #4

Question and Answer #4

Question and Answer time! Afgelopen zondag plaatste ik weer mijn Q&A oproepje op mijn Instagram account en daaronder kreeg ik heel wat leuke vragen. Deze vragen waren voornamelijk beautygerelateerd maar ik heb geprobeerd juist op wat andere vragen in te gaan. Het antwoord op deze vragen lees je uiteraard in dit artikel. Dit is mijn Question and Answer #4.

Question And Answer #4

@laviededaphne vroeg: ‘In welk land zou je een jaar willen/kunnen verblijven?’ 

 • Oh wauw! Het liefst zou ik dan toch echt een jaar een wereldreis willen maken. Als ik één land moest kiezen dan zou het toch Frankrijk zijn, Zuid- Frankrijk om precies te zijn. Het is hier echt prima vertoeven! Veel zonuren, prachtige natuur, heerlijk motorrijden en indien nodig ook heel snel weer bij huis.

@lifeaschelsey vroeg: ‘Als je een superheld zou zijn, welke krachten zou je dan hebben?’

 • Oeh er kwamen meteen twee krachten in me op. Vliegen of onzichtbaar zijn! Het zijn beide krachten die in heel wat situaties ideaal van pas zouden komen. Ik denk dat ik uiteindelijk toch maar voor vliegen kies. Bespaart me een hoop tijd en irritaties in het verkeer.

Question and Answer #4

@arielledannique vroeg: ‘Wat zou je doen met 3 jaar vakantie?’ 

 • Makkelijke vraag! Reizen, reizen en reizen. Ik zou echt 3 jaar lang de hele wereld rond reizen. Lijkt me echt een geweldige ervaring. Can I please go?! 

@junetwonl vroeg: ‘Waarom ben je gaan bloggen? Weet iedereen in je omgeving dat je blogt en wat vinden zij hiervan? Zou je van bloggen je beroep willen maken’

 • Wat een leuke vragen! Ik ben bijna twee en een half jaar geleden begonnen met bloggen. Destijds las ik heel veel blogs en zat ik in de beginfase van mijn HBO Communicatie opleiding. Ik zag een mooie link tussen het schrijven, bouwen van websites, het maken van content en marketing/social media. Daarnaast was ik uiteraard geïnteresseerd in beauty en fotografie en daaruit ontstond mijn blog. Iedereen in mijn omgeving weet dat ik blog en zover ik weet vind iedereen dat ontzettend leuk en lezen zij mijn blog iedere dag. (Hi!) Of ik van mijn blog mijn beroep zou willen maken durf ik niet te zeggen. Ik vind het super tof maar ben ook ontzettend blij met de baan die ik nu heb. Meer weten? Lees mijn antwoorden op de Ik als Blogger TAG.

@babette.dol vroeg: ‘Zou je ook een YouTube Kanaal willen?’

 • Hoe ik er nu insta niet. Zoals ik hierboven uitleg is mijn blog echt voor mij de combinatie tussen mijn HBO Communicatie opleiding, de interesse in beauty, fotografie en het schrijven van content. Het maken van video’s is naar mijn mening iets heel anders. Dat heel veel bloggers over zijn gegaan op YouTube en vervolgens heel veel YouTubers over zijn gegaan op dagelijks vloggen vind ik super tof maar voor nu is dit niet iets wat ik voor mijzelf vind weggelegd. Daarnaast gaat het heel erg goed met mijn blog en daar ben ik ontzettend blij mee!

Girls, bedankt voor het stellen van de vragen! Super leuk dat ik hier in deze Question and Answer #4 antwoord heb kunnen geven. Uiteraard hoop ik dat jullie mijn antwoord leuk vinden om te lezen!

Alle vragen die ik niet heb beantwoord heb ik opgeschreven. Heb je dus een vraag gesteld maar hier je antwoord niet gelezen dan is de kans groot dat ik hem in een volgende Q&A beantwoord. Mocht je een vraag voor mij hebben, laat hem dan hier achter in de comments. Wie weet ga ik er dan antwoord op geven in mijn volgende Question And Answer! 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

 

Delen:

2 Reacties

 1. 26 juli 2017 / 09:26

  Drie jaar vakantie! Stel je voor. Ik zou ook absoluut gaan reizen!

 2. 26 juli 2017 / 07:57

  Oooh ik zou ook willen vliegen denk ik. Of onzichtbaar worden: lijkt me ook wel erg handig ;). Leuke vragen!