fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Lancaster Sun Sport Invisible Face Mist

Lancaster Sun Sport Invisible Face Mist
Sport jij in de zomer ook vaak buiten? Speciaal daarvoor heeft Lancaster een Sun Sport lijn ontwikkeld. Sporten in de buitenlucht betekent namelijk dat je je huid goed moet beschermen en daar speelt Lancaster mooi op in. Vandaag review ik een product uit deze lijn, namelijk de Lancaster Sun Sport Invisible Face Mist.

Lancaster Sun Sport Invisible Face Mist

Lancaster Sun Sport Invisible Face Mist

Lancaster Sun Sport Invisible Face Mist

De zon brengt enorm veel schade toe aan de huid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rimpels en pigmentvlekken, twee dingen waar niemand echt heel blij van wordt. Nu zijn er natuurlijk genoeg merken die producten in het assortiment hebben die de huid beschermt tegen de schade van de zon. Maar Lancaster komt met een Face Mist met SPF30, oftewel een product dat kan worden aangebracht over je make-up!

Lancaster Sun Sport Invisible Face Mist
De Lancaster Sun Sport lijn is super leuk vormgegeven. De knaloranje verpakking doet meteen vermoeden dat het geschikt is voor de bescherming tegen de zon en verder is de lijn aangevuld met een zomers appeltjesgroene kleur. Ziet er prima uit al valt me wel meteen één ding op. De spuitmond is net zoals een deodorant en geen pompflacon die ik gewend ben bij een face mist.

Lancaster Sun Sport Invisible Face Mist
Er zijn verschillende zonnefilters. In deze face mist van Lancaster zitten de volgende zonnefilters:

 • Octocrylene: beschermt tegen UVB stralen
 • Homosalate: beschermt tegen UVB stralen en ook deels tegen UVA stralen
 • Octinoxate: zeer goede bescherming tegen UVB stralen
 • Avobenzone: beschermt tegen hele spectrum UVA stralen

Lancaster Sun Sport Invisible Face Mist

Lancaster Sun Sport Invisible Face Mist

Gebruik

Ken je het volgende probleem: ‘Je brengt een primer aan op je gezicht (met SPF) en brengt vervolgens de rest van je make-up aan. Je gaat het terras op (of uiteraard bijvoorbeeld hardlopen) en je bent de hele tijd blootgesteld aan de brandende zon. Eigenlijk is het tijd voor het opnieuw aanbrengen van een zonbescherming maar dat is natuurlijk heel erg lastig met een full face make-up op. Lancaster lost het probleem op. Deze Lancaster Sun Sport Invisible Face Mist met SPF30 spray je namelijk zo vaak je wilt over je make-up heen. Hoe handig?

Lancaster Sun Sport Invisible Face Mist

Lancaster Sun Sport Invisible Face Mist

Conclusie

Hoe briljant is dit idee? Je neemt hem gewoon altijd mee in je tas en je kunt hem sprayen wanneer je wilt, wel of geen make-up op. Ik schud de fles goed en spray deze spray over mijn gezicht op een afstand van ongeveer 30 centimeter. De face mist geeft een mooie, gelijke nevel zonder grote druppels en laat geen waas achter. Heel eventjes plakt hij lichtjes maar vervolgens trekt hij snel in en voel je helemaal geen laag op je gezicht. Mijn make-up blijft verder top zitten! Ik ben in ieder geval mega enthousiast en deze spray gaat absoluut met mij op vakantie mee.

Deze Lancaster Sun Sport Invisible Face Mist bevat 100ml. en kost € 24,50 

Heb jij een Face Mist met SPF in je stash? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

4 Reacties

 1. 25 juli 2017 / 22:15

  Wow, dit klinkt echt heel erg handig ja! Ik denk dat ik deze maar eens ga aanschaffen voor de vakantie.. 😀

 2. 25 juli 2017 / 19:15

  Lijkt me enorm handig. Ik vergeet vaak een zonnebrand aan te brengen voordat ik make-up op doe. Lijkt me super handig om het op deze manier alsnog te doen.

 3. 25 juli 2017 / 18:23

  Hij klinkt onwijs fijn, en inderdaad ideal om lekker mee te nemen. Zeker met dit warme weer!

 4. 25 juli 2017 / 17:07

  Dit lijkt mij zo handig!