fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Rimmel Londen BB Cream in Medium

Rimmel London BB Cream in Medium
In de zomer vind ik persoonlijk een BB Cream top! Foundation is veel te dekkend en om mijn huid lekker te laten genieten van de zon gebruik ik graag een BB Cream. Echt een favoriet heb ik dit jaar nog niet gevonden dus ik ben nog lekker op zoek. Wordt deze Rimmel Londen BB Cream in Medium mijn favoriet van de zomer 2017?

Rimmel Londen BB Cream in Medium

Laat ik voorop stellen, in de zomer draag ik het liefst helemaal niets op mijn gezicht. Op een SPF bescherming en uiteraard wat mascara en wenkbrauwpoeder na. Toch heb je ook in de zomer weleens een barbecue en als ik toch wat blush en highlighter op wil dan gebruik ik daar wel een basis voor. Dat is in de zomer dus 9 van de 10 keer een luchtige BB Cream.


De verpakkingen van Rimmel London zijn inmiddels welbekend. Echt een uitgebreide bespreking hiervan is naar mijn mening dan ook een klein beetje overbodig. De BB Cream zit in een nudekleurige tube met donkerblauwe en fuchsia roze details. Prima, niets op aan te merken.


Deze Rimmel London BB Cream in Medium is te verkrijgen in drie kleuren, namelijk light, medium en medium/dark. Jammer! Drie kleuren BB cream vind ik voor een merk toch altijd wel een gemiste kans. Hoeveel mensen vallen er qua kleur niet boten de boot als je maar drie kleuren aanbiedt? Juist! Veel te veel!

Rimmel London over deze BB Cream in Medium
Een BB-cream die kan multi-tasken. Langdurige, lichtgewicht textuur en 24 uur lang hydratatie met SPF 15.

 • Minimaliseert de poriën
 • Verbergt en verhult voor een gelijkmatige teint
 • Zit de hele dag comfortabel op de huid
 • Primes, matteert en verheldert

Swatches

Dit is de BB Cream op de rug van mijn hand. Eerst een druppel van het product, vervolgens een klein beetje uitgevaagd en daarna helemaal in de huid geblend. Ik was bang dat Medium te donker voor mij zou zijn maar na het zien van deze swatch had ik goede hoop op een mooie match met mijn huidskleur.


Op de linkerfoto zie je mijn gezicht zonder BB Cream en op de rechterfoto met BB Cream. Hij is nog een tikkeltje aan de donkere kant maar na wat uurtjes in de zon tijdens mijn vakantie moet dat denk ik wel goed gaan komen.

Conclusie

Een prima BB Cream! Eigenlijk niets op aan te merken en hij doet wat hij beloofd. De verpakking is prima en hij ruikt lekker, iets wat voor mij zeker een pluspunt is. De substantie is fijn, laat zich makkelijk verdelen en blenden met de huid. De dekking is voor een BB Cream ook goed en hij blijft mooi zitten. Een SPF in een BB Cream vind ik ook altijd een pluspunt dus ik raad je dit product zeker aan. Het enige nadeel blijft de kleurkeuze, die is zo gering dat je eigenlijk geluk moet hebben dat hij net matched!

Deze Rimmel Londen BB Cream in Medium kost € 9,99 en is te koop in de drogisterijen. 

Draag jij in de zomer weleens BB Cream? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

10 Reacties

 1. 1 augustus 2017 / 15:10

  Jammer van het beperkte kleur assortiment, dat vind ik wel een groot minpunt. Verder vind ik hem er wel prima uitzien, maar misschien net niet speciaal genoeg om hem echt te gaan kopen.

 2. 27 juli 2017 / 21:59

  Het is inderdaad een goede tint voor in de zomer 🙂 ik vind je huid zo zonder foundation trouwens ook al super mooi!

 3. 27 juli 2017 / 13:43

  Wat heb jij een prachtige huid zeg! Ik vind hem erg mooi!

 4. 27 juli 2017 / 13:33

  Deze heb ik ook en ik deel dezelfde mening als jij! Hele fijne BB cream.

 5. 27 juli 2017 / 11:33

  Hij ziet er mooi uit!

 6. 27 juli 2017 / 10:05

  Gelukkig dat de kleur voor jou wel goed is; helaas ben ik echt veeel te bleek!

 7. 27 juli 2017 / 08:59

  Jammer dat er maar 3 kleuren zijn. Het is al zo moeilijk om een match te vinden, laat staan met 3 kleuren. Verder lijkt het me een prima product.

 8. 27 juli 2017 / 08:10

  Klinkt erg fijn!

 9. 27 juli 2017 / 07:50

  Klinkt als een fijne BB cream! Ik gebruik zelf altijd foundation! x

 10. 27 juli 2017 / 06:28

  Klinkt als een prima BB cream :-). De kleur vind ik ook zo slecht nog niet.