fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Nieuwe Etos Gezichtsmaskers

Nieuwe Etos Gezichtsmaskers
Een tijdje terug ontving ik een super tof perspakket met daarin 5 Nieuwe Etos Gezichtsmaskers. Nu weet je vast dat ik dol ben op het uitproberen van budget gezichtsmaskers dus ik was absoluut blij met dit pakket. Ik ben direct gaan starten met testen en na ze alle 5 uitgebreid te hebben getest is het nu tijd voor mijn review.

image

Nieuwe Etos Gezichtsmaskers

Wat een super leuke en vrolijke kleurtjes zo bij elkaar zeg! De zakjes hebben allemaal dezelfde vorm en dezelfde inhoud (15ml.) maar de vormgeving is allemaal anders. Ziet er top uit als je het mij vraagt. Etos heeft in totaal 9 nieuwe maskers aan het assortiment toegevoegd en daarvan review ik er vandaag dus 5. Van deze 9 Nieuwe Etos Gezichtsmaskers worden 6 maskers als ‘funmasker’ en 3 maskers als ‘intensief masker’ beschreven.

Etos over de nieuwe gezichtsmaskers
Kan je huid wel een oppepper gebruiken? Een extra verzorgend, reinigend of kalmerend masker kan dan het antwoord zijn om je huid weer die hoognodige boost te geven. De nieuwe maskers van Etos zijn van hoge kwaliteit, maar voor een zeer betaalbare prijs. Kiezen hoeft dus niet meer; neem ze allemaal! Een masker is – naast dat het even heerlijk ontspannen is – een onmisbare stap in je beauty routine. Verwen je huid minimaal één keer per week met zo’n geconcentreerde huid booster en je merkt direct verschil.

Etos Refreshing Fruit Smoothie Mud Mask

Het Etos Fruit smoothie mud mask bevat een combinatie van perzikolie en mangoboter die de huid haar zachte en frisse teint terug geeft.

Een mud mask staat bekend als een vrij dik masker en dat is bij deze Refreshing Fuit Smoothie niet anders. De substantie laat zich wel makkelijk verdelen, voelt lekker aan en ruikt ook nog eens heerlijk! De laag ‘mud’ droogt helemaal op en daarna kun je het masker met lauwwarm water van je gezicht verwijderen.

Etos Cleansing Chocolate Mud Mask

Het Etos Cleansing Chocolate mud mask is de chocolade pakking voor je gezicht. Cacaoboter en hydraterend sheaboter zorgen voor een diep gereinigde en zijdezachte huid. Perfect voor chocoholics!

Stel je voor, je smelt een reep chocolade en smeert dit vervolgens over je gezicht. What do you think? Dit gevoel kreeg ik in ieder geval meteen na het opbrengen van dit chocolade masker. Hij ruikt namelijk echt mega naar chocolade! Mij hoor je niet klagen want ik ben choco-fan dus ik genoot er meteen van. Een prima masker!

Etos Deep Claeansing Virgin Olive Oil Mask

Het Etos Virgin olive oil mask is op basis van koudgeperste olijfolie wat vooral een kalmerende en voedende werking heeft. De toegevoegde shea- en cacaoboter reinigen intensief zonder de huid uit te drogen.

Wow! Het eerste wat mij opvalt is de mildheid van dit masker. Het is echt een heel zacht, fijn en fris masker. Een masker dat mijn huid echt voelt en heerlijk aanvoelt! Wist je dat je het masker nóg voller en voedzamer voor je huid kunt maken? Neem een halve avocado en meng deze fijn met behulp van een staafmixer. Dit voeg je zo toe aan de koudgeperste olijfolie.”

Etos Smooting Strawberry Souffle Mask

Het Etos Strawberry souffle mask bevat een heerlijke combinatie van aardbei- en kalmerend vanille-extract. Het resultaat is een gehydrateerde en gladder uitziende huid.

Dit masker begint bijna op een cheesecake te lijken. De naam ‘souffle’ spreekt me al aan maar de aardbei en de vanille des te meer. De substantie is lekker fluffy en voelt echt heerlijk aan. Top masker, zeker voor in de zomer!

Etos Cleansing Mud Mask

Het Etos Cleansing mud mask bevat mineralen uit de Dode zee die helpen bij een extra krachtige reiniging van de poriën en het verwijderen van onzuiver heden. De combinatie van zeewier en lavendel zorgt voor een zachte en gladde huid.


De vier maskers hierboven behoren tot de ‘fun maskers’ en dit masker behoort juist tot de ‘intensieve maskers’. Een masker die dus net wat meer verzorging biedt op het moment dat je huid dit echt nodig heeft. De geur van de lavendel vind ik persoonlijk heerlijk, zeker tijdens het me time momentje. Het masker voelt verder echt heerlijk aan en ik heb absoluut het gevoel dat hij mijn huid goed doet!

Over de trend ‘Multi-Masking’
De trend op het gebied van maskers is multi-masking. Dat houdt in dat je voor de verschillende zones van je huid een ander masker gebruikt, omdat iedere huidzone een andere behoefte heeft. Zoals bijvoorbeeld een reinigend masker voor neus en kin, een hydraterende variant voor wangen en een smoothing mask voor je voorhoofd. Zo geef je je huid precies wat het waar nodig heeft

Conclusie

Zo! Heel wat tekst later. Wat vind ik nu eigenlijk van deze Nieuwe Etos Gezichtsmaskers? De vormgeving vind ik top en ik vind het heel erg leuk dat ze het assortiment uitbreiden met 9 nieuwe maskers. De geuren zijn allemaal heerlijk, de prijs is top en ze zijn gewoon goed voor de huid. Mijn huid heeft op alle 5 geteste maskers goed gereageerd. Kijk, ik verwacht geen wonderen voor dit bedrag. Het zijn gewoon leuke maskers!

Mud Mask kunnen bij sommige mensen irritatie in de ogen veroorzaken. Dit komt o.a. door de kaolin die erin zit. Ik had hier persoonlijk geen last van maar het is uiteraard wel iets om op te letten! 

Deze nieuwe Etos gezichtsmaskers bevatten 15ml. kosten € 0,99ct en zijn te koop bij de Etos. 

Hoe vaak gebruik jij een gezichtsmaskertje? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Delen:

4 Reacties

 1. 28 juli 2017 / 10:10

  Ik ben vooral benieuwd naar de mud masker! Ik weet nog vroeger dat ik altijd uitslag kreeg van die chocolade maskers, ben eigenlijk wel benieuwd of ik er nog steeds niet tegen kan.

 2. 28 juli 2017 / 06:53

  Lijken me echt heerlijke maskers! En de verpakking is ook zo ontzettend leuk, love it.

 3. 28 juli 2017 / 06:51

  Leuke maskers om lekker op te doen tijdens een meidenavondje, hihi! Ze zien er ook zo schattig uit met die kleurtjes !x

 4. 28 juli 2017 / 06:26

  Ik ben deze maskers nu ook aan het testen Over het choco mask heb ik veel goeds gehoord, alleen die moet ik nog wel gaan testen :-).