fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Etos Limited Edition Fixing Spray Coconut Fragrance

Etos Limited Edition Fixing Spray Coconut Fragrance
Een fixing spray, absoluut een must voor de zomer. Bijna ieder merk heeft wel een fixing spray in het assortiment en zo ook Etos. Echter komen zij met een limited edition, namelijk de Etos Limited Edition Fixing Spray Coconut Fragrance. De fixing spray die je niet wilt missen deze zomer?

Etos Limited Edition Fixing Spray Coconut FragranceEtos Limited Edition Fixing Spray Coconut Fragrance

Etos Limited Edition Fixing Spray Coconut Fragrance

Wat een leuke verpakking zeg!! Lekker zomers, lekker vrolijk en door de ‘golden touch’ ook echt een limited edition. Mooie kleurencombinaties die goed passen bij de tropische look en de kokosgeur. De flacon is hetzelfde als van de normale fixing spray van Etos, een slanke flacon met een vrij grote zwarte dop. Precies wat je van een fixing spray verwacht.

Etos Limited Edition Fixing Spray Coconut FragranceEtos Limited Edition Fixing Spray Coconut Fragrance

Etos over deze Limited Edition Fixing Spray Coconut Fragrance
Deze Limited Edition geeft je direct een zomers gevoel met een natuurlijke finish. De Etos LE make-up fixing spray zorgt ervoor dat je make-up de hele dag mooi blijft zitten.

Etos Limited Edition Fixing Spray Coconut Fragrance

Op de achterkant van de flacon staat het volgende;
This limited edition has a subtle scent of summer and still gives a natural finish  and longlasting effect to your make-up. Use on top of your make-up for maximum fixation.

Etos Limited Edition Fixing Spray Coconut Fragrance

Gebruik

Nadat mijn full make-up look op mijn gezicht is spray ik de fixing spray over mijn gezicht. Ik spray zo’n 4 tot 5 pompjes van deze verkoelende en heerlijk kokosgeurde spray op mijn gezicht en wacht even tot dat deze droog is. De nevel komt gelijkmatig op mijn gezicht en de spray doet me meteen aan een tropisch bountyeiland denken. Heerlijk! Oh en let op: je kunt deze spray zelfs gebruiken als bodyspray!

Etos Limited Edition Fixing Spray Coconut Fragrance

Conclusie

Je moet echt van kokos houden wil je deze Etos Limited Edition Fixing Spray Coconut Fragrance fijn in gebruik vinden. Nu ben ik dol op kokos dus dit product is voor mij een schot in de roos. De fixing spray doet daarnaast precies wat ik van een fixing spray verwacht. De nevel verspreid zich gelijkmatig en is lekker verfrissend, mijn make-up ziet er minder poederig uit en blijft beter zitten. Een top budget fixing spray. Go get it! 

Deze Etos Limited Edition Fixing Spray Coconut Fragrance bevat 75ml, kost € 4,99 en is nu tijdelijk te koop bij Etos. 

Gebruik jij iedere dag een fixing spray? Zo ja, wat is jouw favoriet op dit moment?  

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

 

Delen:

5 Reacties

 1. 10 juli 2017 / 13:32

  Ik heb de originele variant, als ik anderen lees zou deze wel hetzelfde werken. Voor mij is ie net te vet ofzo. Krijg er een vettere huid van dan zonder. Wel erg leuk dat ze een zomerse variant hebben uitgebracht! I love kokos!

 2. 10 juli 2017 / 09:17

  Oeh was hier wel heel benieuwd naar! Mijn pakketje heb ik nog steeds niet ontvangen en vraag me af of ‘ie nog gaat komen..

 3. 10 juli 2017 / 08:36

  De geur lijkt me erg lekker, maar wat ik erover gelezen heb ben ik niet heel enthousiast geworden.

 4. 10 juli 2017 / 07:17

  Ik ben heel erg benieuwd naar de geur. De verpakking ziet er in ieder geval al top uit!

 5. 10 juli 2017 / 06:14

  Ik vind de fixing sprays van Etos prima, zeker voor een budget spray. Ik weet niet of ik deze variant met kokos lekker zou vinden, maar de vormgeving vind ik wel lekker zomers!