fbpx
25   138
32   72
12   187
65   385
33   193

Etos Rainbow Highlighter

Etos Rainbow Highlighter
* Unicorns, rainbows and sparkles * Een absolute hype op dit moment en daar speelt beautyland goed op in. Meerdere merken komen op de markt met maffe ‘rainbow’ highlighters en Etos blijft hierin niet achter. Nu sta ik open om alles te proberen dus ook deze Etos Rainbow Highlighter geef ik graag een kans. Is hij echt draagbaar of alleen leuk met carnaval? Je leest het nu!

Etos Rainbow Highlighter

Etos Rainbow Highlighter

Etos Rainbow Highlighter

Regenbogen hebben altijd iets magisch dus de vormgeving van deze higlighter is daardoor natuurlijk meteen ‘on fleek’. De verpakking zit in een typische ‘simpele’ Etos verpakking. Rond, een zwarte onderkant, een doorzichtige deksel en zwarte tekst. Prima verder, al steelt de poeder zelf dit keer wel echt de show. Deze is namelijk vormgegeven in, geheel toepasselijk, een regenboog. 5 kleuren en van links naar rechts zie je paars, blauw, groen, geel en roze. Cute!

Etos Rainbow Highlighter

Swatches

Ik heb natuurlijk geprobeerd deze Etos Rainbow Highlighter zo goed mogelijk te fotograferen. In de bovenste rij zie je dan ook de poeder zelf. De swatches van de poeders los vind je in de middelste rij. Onderaan zie je de swatch als je alle 5 kleuren door elkaar heen mengt. Alle foto’s aan de linkerkant zijn genomen zonder flits en de foto’s aan de rechterkant met flits.

Etos Rainbow Highlighter
En toen was het tijd om deze ‘rainbow’ op mijn jukbeenderen aan te brengen. Links de foto zonder flits en rechts met flits. Glow en sparkles everywhere!!

Etos Rainbow Highlighter

Etos Rainbow Highlighter

Conclusie

Een rainbow highlighter is best cool! Het woord cool in twee opzichten, omdat hij hip/trendy is en omdat hij ook echt een koele ondertoon heeft. Door het blauw en het paars in de highlighter is het wel echt een highlighter met een hele koele ondertoon. Denk hierbij aan blauw en zilver. Om deze Etos Rainbow Highlighter te rocken moet je dus echt een hele lichte huid hebben met een koele ondertoon. Iets wat ik zelf niet heb en daarom vind ik voor mij persoonlijk deze highlighter niet geschikt. Zo op de foto ziet het er nog best goed uit maar in het echt vloekt de koele kleur met mijn huid en dat is helaas niet zo’n succes. Al geef ik graag alle credits voor deze toffe highlighter en laat ik hem toch in mijn stash. Wellicht komt hij ooit een keertje van pas.

Deze Etos Rainbow Highlighter € 4,99 en is te koop bij Etos. 

Wat vind jij van deze ‘rainbow’ trend? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

5 Reacties

 1. 18 juli 2017 / 21:05

  Oh ziet er mooi uit in de verpakking! Wel leuk dat je zo een eerlijke review geeft en tips bij welke huid de highlighter het beste past. Op basis van wat je aanraadt zal deze jammer genoeg niet passen bij mij

 2. Jolanda
  17 juli 2017 / 21:02

  Ik heb de unicorn highlighter van I heart. Ook een te koele voor mij, maar ik gebruik hem nu weleens met een smal kwastje als oogschaduw in de gewenste kleur voor wat glans bij een verder matte look.

 3. 17 juli 2017 / 17:22

  Good looking! Ik vind het er heel erg leuk uitzien!

 4. 17 juli 2017 / 15:46

  Ik begrijp wel dat hij voor jou niet geschikt is, maar dit is wel een pareltje!

 5. 17 juli 2017 / 10:48

  Ik was hier benieuwd naar! Maar met het action highlight palette heb ik nu vergelijkbare kleuren, dus kan ik deze alsnog overslaan. Denk dat deze highlighter met een festival of ander gek feestje nog wel heel leuk kan zijn bij je!