fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Een veldboeket in je interieur

Een veldboeket in je interieur
Wie wordt er nu niet blij van bloemen? Even eerlijk, ik denk dat iedere vrouw een mooie bos bloemen kan waarderen. Of je hem nu krijgt of zelf koopt, een vers boeket bloemen is altijd genieten! Vroeger waren mega gerangschikte matchy-matchy bloemen de trend maar dat is nu helemaal anders. Veldboeketten zijn ‘je van het’ en ik ben er dol op. Een veldboeket in je interieur? Absoluut een goed idee!

Een veldboeket in je interieurEen veldboeket in je interieur

Een veldboeket in je interieur brengt kleur en geur, letterlijk! Veldboeketten staan namelijk bekend om hun speelse en kleurrijke bloemen. Geen netjes gerangschikt boeket maar juist met verschillende kleuren, lengtes en bloemen. Ik houd ervan, zeker in de zomer. Nu ik samenwoon kies ik uiteraard zelf mijn bloemen uit en ik betrap mij erop dat ik altijd thuis kom met een veldboeket. Mijn persoonlijke favorieten zijn de boeketten met veel groen, veel lengteverschil en felle kleuren zoals roze, oranje en geel.

Een veldboeket in je interieur

Vergeet ook de vaas niet! Een vaas kan je boeket naar mijn mening of helemaal af maken of juist echt verpesten. Wij hebben een paar industriële touches in ons interieur en één daarvan is onze industriële bloemenvaas. Dit is een hele grote, stoere en robuuste vaas. Daarnaast ben ik persoonlijk ook fan van glazen vazen dus daar heb ik er ook eentje van met een stoer touw eromheen voor een extra leuk effect.

Een veldboeket in je interieur

Je kunt tegenwoordig overal veldboeketten kopen, maar er zijn ook speciale services die ook gewoon thuis bloemen bezorgen. Je zoekt dan online een boeket uit dat je mooi vindt en de volgende dag wordt deze netjes aan je deur bezorgd. Hoe ideaal is dat? Er zijn genoeg services online te vinden maar één daarvan is De Bloemist. Zij zijn sinds 1991 de specialist in bloemen bezorgen, zowel nationaal als op internationaal niveau. Voor 15:00 uur besteld, de volgende dag in huis en er wordt zelfs bezorgd op zondag. Ik zeg: handig! De veldboeketten heten in deze webshop trouwens zomer boeketten. Oh en je hoeft dit natuurlijk niet alleen voor jezelf te doen. Wil je iemand een prachtige bos cadeau geven dan vul je uiteraard gewoon het adres van die persoon in.

Heb jij iedere week verse bloemen in huis? 

 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

€€€

Delen:

6 Reacties

 1. 19 juli 2017 / 12:23

  Ik ben ook dol op bloemen. We halen vaak wat rozen ter decoratie op onze dienbladen, waar ook allemaal gezellige kaarsjes op staan. Ik vind het altijd leuk om te wisselen en vind het altijd erg gezellig staan!

 2. 18 juli 2017 / 23:35

  Ik ben dol op bloemen! Zo leuk, dat laten bezorgen 🙂

 3. 18 juli 2017 / 21:08

  Ze zijn zo mooi! Een veldboeket is echt mijn favoriet denk ik. Vind het zo tof dat er zo veel verschillende bloemen in zitten. 🙂 Hier staan er vaak roosjes in huis, maar als ik op mezelf woon kies ik zelf eerder voor een veldboeket, haha.

 4. 18 juli 2017 / 11:26

  Ik ben dol op bloemen en probeer wel altijd een mooie bos op tafel te hebben staan. Veldboeketten zijn bij mij ook favoriet!

 5. 18 juli 2017 / 10:26

  Ik vind veldboeketten zo ontzettend mooi! Nu het zomer is, vind ik het zonde om een bloemetje mee te nemen omdat het zo warm is bij ons in huis. Zodra de herfst zijn intrede doet, ga ik weer eens een bloemetje mee nemen!

 6. 18 juli 2017 / 10:19

  Ik hou echt van bloemen! Helaas houden ze het geen van allen lang vol bij mij..