fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Nieuwe highlighters van MUA

Nieuwe highlighters van MUA
Maandag reviewde ik de Etos Rainbow Highlighter. Vandaag is het wederom tijd om wat aparte highlighters te reviewen. Ik review namelijk de Nieuwe highlighters van MUA. Lees je mee?

Nieuwe highlighters van MUA

Nieuwe highlighters van MUA

Nieuwe highlighters van MUA

Shimmer Shimmer! Tijd voor een glow met een wow effect! MUA komt op de markt met in totaal 6 nieuwe highlighters. Dat betekent dat MUA op dit moment in totaal 9 highlighters in het assortiment heeft. Voor iedere huid wat wils!

Het assortiment van MUA bestaat uit de volgende 9 highlighters.

 • Ice Sparkle
 • Pearlescent Sheen
 • Peach Diamond
 • Pink Shimmer
 • Radiant Casmere
 • Iridescent Gold
 • Golden Scintillation
 • Golden Afterglow
 • Rosewood Glimmer

In dit artikel bespreek ik Ice Sparkle, Golden Scintillation en Rosewood Glimmer.

Nieuwe highlighters van MUA
Nieuwe highlighters van MUA
De verpakking is zoals de rest van de highlighters van MUA altijd zijn geweest. Een witte onderkant, een doorzichtige deksel en een toffe ‘wave’ print in de poeder. Ik vind persoonlijk dat deze print in de poeder de highlighter er een stuk luxer uit laat zien. De plastic verpakking zelf is namelijk niet zo heel veel bijzonders. Op de achterkant vind je een productsticker in de kleur van de highlighter inclusief productnaam en extra informatie.

Nieuwe highlighters van MUA
Nieuwe highlighters van MUA

MUA Highlighter in Ice Sparkle

Het woordje ‘Ice’ in de naam zegt eigenlijk al genoeg. Deze highlighter is ontworpen voor de ‘Frozen Princess’, oftewell cool as ice. IJsblauw kun je hem absoluut noemen en daarbij weet ik eigenlijk voor mijzelf al genoeg. Ik heb een warme ondertoon en dat matcht helaas niet zo heel erg goed met een koele ‘metallic’ highlighter. Verder is deze glow wel echt prachtig en super mooi voor een huid met koele ondertoon!

Nieuwe highlighters van MUA

Nieuwe highlighters van MUA

MUA Highlighter in Rosewood Glimmer

Oeh! Is dit een highlighter? Dat vroeg ik mij eigenlijk echt als eerste af. Het lijkt namelijk eerder een blush of een oogschaduw. Hij is vrij donker en oogt echt koper/rood kleurig. Op mijn wangen pakt hij nog vrij mooi uit en hij geeft mijn wangen inderdaad wat meer kleur. Het lijkt meer een beetje een blush met een mooie glow en een gouden/warme ondertoon. Ik vind hem erg mooi, zeker als ik nog wat extra bruin wordt de komende tijd.

Nieuwe highlighters van MUA
Nieuwe highlighters van MUA

MUA Highlighter in Golden Scintillation

Gouden highlighters, daar heb ik er al een aantal van in mijn stash. Toch zijn ze allemaal weer anders en heb ik er maar twee die echt favoriet zijn. De ene is NARS Albatross en de andere is Delilah Pure Light Compact Illuminating Powder. Deze Golden Scintillation is een vrij lichte, gouden highlighter waardoor hij ook erg geschikt is voor de lichte huidjes. Op zich is dit zeker een mooie highlighter maar hij gaat mijn twee favorietjes net niet verslaan!

Nieuwe highlighters van MUANieuwe highlighters van MUA

Conclusie

Zijn de Nieuwe highlighters van MUA aanraders? Jazeker! Het zijn sowieso echte budget toppers. Daarnaast vind ik de kleuren ook zeer origineel en ik kan niet anders dan daar credits voor geven. Mijn persoonlijke favoriet is Rosewood Gold omdat dit een highlighter is die ik echt als aanwinst voor mijn stash zie. Daarnaast kan ik hem ook als oogschaduw gebruiken wat uiteraard win-win is!

Deze Nieuwe Highlighters van MUA kosten € 5,99 en zijn te koop bij geselecteerde Kruidvat filialen. 

Welke van de drie zou jij aan je stash willen toevoegen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

 

Delen:

2 Reacties

 1. 20 juli 2017 / 10:15

  Ik vind het heel tof van MUA dat ze hun assortiment uitbreiden zodat ze voor elk huidtype iets hebben. Mijn favoriet is Golden Scintillation.

 2. 19 juli 2017 / 18:52

  Ik vind ze echt prachtig!