fbpx
57   89
100   507
136   437
95   157
60   114

Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief

Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief
Ik maakte vorige maand voor het eerst kennis met de Clinique Moisture Surge lijn. Dit deed ik door de Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate te reviewen. Vandaag review ik mijn tweede product uit deze lijn, namelijk de Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief. Ik ben heel benieuwd of deze mij net zo goed bevalt!

Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief

Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief

Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief

De zijn wordt ook wel de ‘roze’ lijn genoemd. Alhoewel deze Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief wel in de bekende groene kartonnen verpakking zit van Clinique. Het potje zelf is van glas met zilveren letters en een zilveren dop. Door de lichtroze gel kleurt het potje ook roze, het zien er allemaal prima uit!

Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief
Dit product is een crème op basis van een gel. Dit maakt de structuur van de crème ontzettend licht en alles behalve vettig of dik. Het product is geschikt voor alle huidtypen. Clinique duidt dit aan met de 1-2-3-4 op de verpakking.

Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief

Clinique over de Moisture Surge Extended Thirst Relief
Moisture Surge Extended Thirst Relief is een lichte, comfortabele crème/gel, zonder olie, die uw huid 24 uur lang hydrateert. Fijne lijntjes en een trekkerig gevoel worden volledig vervaagd bij gebruik van deze gezichtscrème. In plaats daarvan komt een soepele, stevige, levendige huid tevoorschijn, zelfs bij schommelingen in de luchtvochtigheid. 

Clinique Moisture Surge Extended Thirst ReliefClinique Moisture Surge Extended Thirst Relief

Gebruik

De Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief kun je op verschillende manieren gebruiken.

  • Gebruik dagelijks voor onmiddellijke hydratatie.
  • Voor een hydratatie-boost op de middag, breng deppend aan over make-up.
  • Of gebruik het als vijf-minuten masker: masseer zachtjes op de schone huid en dep overtollig product weg met een doekje.

Ikzelf gebruik deze crème echt als een dagcrème. Zeker in de zomer kan mijn huid wel wat extra hydratatie gebruiken en door de gelsubstantie is het een heerlijke, verkoelende crème. Het lijkt bijna alsof je een plens water in je gezicht gooit. Heerlijk!

Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief
Hier zie je de lichtroze gel op mijn hand.

Clinique Moisture Surge Extended Thirst ReliefClinique Moisture Surge Extended Thirst Relief

Conclusie

Perfect product for the summer! Heerlijk zeg, zo’n verkoelende gel als dagcrème. Hij geeft mijn huid echt een hydratatieboost en dat is in deze tijd van het jaar absoluut zeer welkom. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is toch wel de pot. Ik vind een crème in een pot een nadeel wat betreft de hygiëne. Ik haal het product liever niet met mijn vingers uit de pot. Nee, doe mij dan toch maar een pompflacon of een tube! Verder kan ik je deze Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief absoluut aanbevelen.

Deze Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief bevat 50 ml., kost € 33,- en is o.a. verkrijgbaar bij Ici Paris XL en Douglas. 

Wat is op dit moment jouw favoriete dagcrème? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

  1. 11 juli 2017 / 19:25

    Ik wil zo graag nog een product van Clinique kopen. Dit klinkt erg goed!

  2. 11 juli 2017 / 09:57

    Qua voeding voor de huid vind ik deze producten zo fijn! Helaas krijg ik er altijd op termijn puistjes van :(!