fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

De leukste cadeaus voor in de zomer


Summer, let’s have some fun! De zomer is absoluut mijn favoriete seizoen die ik eigenlijk direct link aan vakantie. Heerlijk de zon in, kort broekje aan, teenslippers aan en een zonnebril op, helemaal top! Wat geef je iemand die bijvoorbeeld midden in de zomer jarig is? Ik laat het je zien in dit artikel, De leukste cadeaus voor in de zomer!

De leukste cadeaus voor in de zomer

 1. Natuurlijk willen we in de zomer een beetje #instagramproof zijn dus kan een super toffe inflatable niet ontbreken. De flamingo en de unicorn zijn het meest gehyped en een foto op instagram in een prachtige blauwe zee kan uiteraard eigenlijk niet ontbreken. Wil je nou iets origineler zijn, ga dan voor een ananas, cactus of pizzapunt!
 2. Lig je in plaats van in het water met een toffe inflatable liever op het strand op een toffe handdoek? Geef dan een ‘Sugar Skull’ of ‘Cupcake’ strandlaken cadeau. Al moet ik zeggen dat de watermeloen, ananas en aardbei ook wel heel erg cute vind!
 3. Corona of Desperado’s het favoriete zomerdrankje van jouw en je vrienden? Dan is dit cadeau idee absoluut het best. Deze opblaasbare sombrero dient namelijk als ‘koeler’. Een bak met ijsklontjes erin, flesjes bier erin en het plaatje is compleet. Dit staat uiteraard super leuk op tafel en hiermee kom je helemaal in de Mexicaanse sferen. Na een paar biertjes op is het natuurlijk ook een goed idee om de sombrero gewoon te rocken op je hoofd!
 4. Aan het zwembad of op het strand liggen is natuurlijk volop genieten. Een leuke muziekje kan daarbij absoluut niet ontbreken. Deze Bluedive Waterdichte Bluetooth Speaker is dus, zoals de naam al zegt, waterdicht en werkt via Bluetooth en heeft een USB aansluiting. Hij is ook nog eens draadloos, te monteren via een zuignap en lekker compact waardoor hij makkelijk mee kan in je tas. Een top cadeau als je het mij vraagt!
 5. It’s time to grill! Wie denkt er nu niet aan een barbecue op een heerlijke zomerse avond? De mannen zijn het hele jaar in de keuken niet te vinden maar zodra het barbecue-weer is zijn ze niet bij de grill weg te slaan. Ik heb het eerlijk gezegd nooit begrepen maar hé, je hoort me absoluut niet klagen. Is in de zomer je vriend, broer of vader jarig? Geef hem dan deze Gereedschapskist Grill. Een brandweer rode, mobiele barbecue, een cadeau voor de echte mannen. Een win-Win situatie want hoogstwaarschijnlijk wordt je een paar weken uitgenodigd voor een gezellige barbecue in de tuin!

Dit zijn mijn tips voor de leukste cadeaus voor in de zomer. Welke tip vind jij het leukst?
De cadeaus zijn te koop in de webshop van Radbag.nl 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

 

 

Delen:

3 Reacties

 1. 24 juli 2017 / 16:07

  Wat een leuke cadeautips! Die sombrero is inderdaad erg grappig maar ook handig!

 2. 24 juli 2017 / 13:10

  Zo een bluetooth speaker wil ik ook nog wel! Al is het maar voor in de badkamer hahah

 3. 24 juli 2017 / 10:49

  Hahah wat ontzettend grappig, die sombrero!