fbpx
34   38
66   137
134   246
53   207
33   82

Minimalistische ringen van My Jewellery

Minimalistische ringen van My Jewellery
Sieraden, ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik wissel dan ook graag af tussen horloges, armbanden en oorbellen. Het enige waar ik eigenlijk nooit tussen afwissel zijn mijn ringen. Ik heb twee ringen en die heb ik gewoon echt altijd aan. Maar daar komt vanaf nu verandering in omdat ik drie nieuwe Minimalistische ringen van My Jewellery heb!

Minimalistische ringen van My Jewellery

Minimalistische ringen van My Jewellery

Minimalistische ringen van My Jewellery

Een ‘armparty’ of een ‘earparty’ is tegenwoordig helemaal hip. Echter wordt er niet heel veel aandacht besteed aan een ringparty en dat ga ik vandaag wel doen! Ik heb namelijk drie super toffe minimalistische ringen van My Jewellery gecombineerd!

Minimalistische ringen van My Jewellery
Minimalistische ringen van My Jewellery
Minimalistische sieraden, de trend is ON! Het begon met oorbellen en is nu ook bij de ringen aangekomen. Het mooie van deze trend is dat minimalistische sieraden altijd kunnen en dus perfect zijn voor everyday. In de webshop van My Jewellery heb je talloze minimalistische ringen. Zo heb je ringen met quotes, coints en stones, verkrijgbaar in goud, zilver en rosé. Perfect om met elkaar te combineren!

Minimalistische ringen van My JewelleryMinimalistische ringen van My Jewellery

My Jewellery Dot & Stone Ring White & Grey – Rose

My Jewellery over de Dot & Stone Ring
Dit ringetje is oneindig te combineren! Dit ringetje valt mooi samen met de trend van dit moment: minimalistisch. Deze ring heeft allemaal kleine bolletjes en een wit steentje, erg leuk! Combineer meerdere van onze ringetjes bij elkaar voor een leuk effect. Deze ring is er in goud, zilver en rose goud en hebben we met meerdere kleuren steentjes!

Minimalistische ringen van My Jewellery

My Jewellery Little Dots – Rose

My Jewellery over de Little Dots Ring
Dit rose gouden ringetje met kleine bolletjes is super schattig! Dit ringetje is rose van kleur en bestaat uit allemaal kleine bolletjes. Het ringetje is simpel, minimalistisch en daarom ideaal om te combineren. Super leuk om meerdere minimalistische ringetjes bij elkaar te combineren in dezelfde kleur. Combineer daarnaast met een mooi horloge en bijpassende sieraden en je bent ready to go!

Minimalistische ringen van My JewelleryMinimalistische ringen van My Jewellery
Ik koos voor dus twee ringen met een stone en voor één ring zonder stone. De ‘band’ van de ringen is van kleine bolletjes en ik heb alle drie de ringen gekozen in rosé goud. Ik wist mijn ringmaat niet dus ik ben van te voren eerst naar een juwelier gegaan om mijn ringmaat op te meten. Een hele goede tip voor het bestellen van ringen online! Mijn ringmaat is 17 en ik draag de ringen om mijn ringvinger aan mijn linkerhand. Isn’t it pretty? Ik ben in ieder geval super blij met mijn ‘ringparty’!

 • Dot & Stone Ring kost € 19,95 per stuk
 • Little Dots Ring kost € 14,95 per stuk
  • Uiteraard te verkrijgen in de boutiques en de webshop van My Jewellery.

Wat is jouw favoriete erveryday sierraad? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

6 Reacties

 1. 8 juni 2017 / 16:30

  Wat een super schattige ringetjes zeg! looking good

 2. 8 juni 2017 / 11:36

  Wat leuk! Ik hou van My Jewellery, ze hebben er zulke mooie horloges en kleding!

 3. 8 juni 2017 / 08:51

  Mooie ringen! Je hebt zo ook leuk gecombineerd zo. Mijn favoriete everyday sieraad is mijn horloge!

 4. 8 juni 2017 / 08:30

  Mooie ringen! Ik vind er zo drie bij elkaar altijd heel erg leuk staan. Prachtig!

 5. 8 juni 2017 / 07:14

  Ze zien er echt ontzettend leuk en schattig uit!

 6. 8 juni 2017 / 06:32

  Ik vind zo’n combi van ringen altijd leuk, net zoals ik dat van armbanden vind. Leuke ringen heb je uitgekozen!