fbpx
84   158
47   178
30   68
68   137
25   272

Expeditie Samenwonen Deel 9

Expeditie Samenwonen Deel 9
Tijd voor Expeditie Samenwonen Deel 9! Ik heb besloten dat ik in deze Expeditie Samenwonen Serie in totaal 10 delen wil maken. Dat betekent dat dit mijn één na laatste deel is. Benieuwd hoe het samenwonen tot nu toe vergaat? Lees gezellig met me mee!

Expeditie Samenwonen Deel 9Expeditie Samenwonen Deel 9

Expeditie Samenwonen Deel 9

Expeditie Samenwonen Deel 9

Wow! Ik ging even terug tellen en we wonen nu alweer bijna vier weken samen. Time flies when you’re having fun! Dat is echt zo! Al het gereedschap is inmiddels opgeruimd en die hebben plaats gemaakt voor gezellige accessoires die ervoor hebben gezorgd dat ons huis nu echt helemaal af is. Wat zijn we blij met alles! De meubels, de kleuren op de muren, alles heeft precies uitgepakt zoals wij wilde en dat geeft een super fijn gevoel.

De eerste wasjes zijn gedraaid, de schoonmaakbeurten wisselen we netjes af en iedere avond probeer ik een lekkere maaltijd op tafel te zetten. Koken vind ik namelijk super leuk om te doen. Ik vind het heerlijk om iedere dag te bedenken wat we s’avonds gaan eten en ik vind het leuk om te experimenteren en steeds iets nieuws te proberen. Gelukkig lusten mijn vriend en ik echt alles dus dat scheelt!

Expeditie Samenwonen Deel 9
In Expeditie Samenwonen Deel 8 heb ik beloofd dat ik in Expeditie Samenwonen Deel 9 wat kiekjes zou laten zien van mijn interieur. Wellicht maak ik nog een keer een compleet artikel waarin ik echt alles laat zien maar voor nu besloot ik vooral om een kleine indruk te geven van ons interieur.

Expeditie Samenwonen Deel 9

Brabantse Gastvrijheid, dat is echt iets wat bij ons past. Bij ons is iedereen altijd welkom! We schuiven wel een extra stoel aan of zetten wel een extra bord op tafel, geen probleem! We vinden het dan ook heel erg fijn dat we lekker veel bezoek krijgen. Lekker met hapjes en een borreltje, mega gezellig 🙂

In het laatste deel oftewel deel 10 heb ik een heel leuk nieuwtje! Benieuwd? Stay Tuned!

Dat was Expeditie Samenwonen Deel 9. Klaar voor het laatste deel? Deze komt volgende week online! 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Bron Uitgelichte Afbeelding:
https://www.detafelvan10.nl/house-doctor-wandrek-mesh.html
https://www.wehkamp.nl/wonen-slapen/tafels/bijzettafels/daven-bijzettafel-set-van-2/C28_8K9_H2Q_639894

 

 

Delen:

4 Reacties

 1. 18 mei 2017 / 10:16

  Ziet er heel erg gaaf uit! 🙂

 2. 18 mei 2017 / 07:55

  Ik ben benieuwd naar expeditie 10!

 3. 18 mei 2017 / 07:34

  Prachtig ingericht met mooie meubels!

 4. 18 mei 2017 / 06:21

  Wat fijn dat het allemaal zo goed bevalt. Je hebt dan ook een drukke tijd van klussen ed. achter de rug. Mooie spullen heb je zeg, heel gaaf.