fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

Sans Soucis Highbrow Blonde

Sans Soucis Highbrow Blonde

Wenkbrauwen, ze zijn super bepalend voor je gezicht en je make-up look. Wie wilt er nou geen wenkbrauwen die de hele dag on fleek zijn? Ik in ieder geval wel! Ik test daarom ook graag verschillende wenkbrauwproducten uit om ervoor te zorgen dat ik producten ontdek die perfect werken voor mij. Vandaag test ik iets nieuws uit, namelijk de Sans Soucis Highbrow Blonde. Benieuwd naar dit wenkbrauwproduct van Sans Soucis? Lees dan mee!

Sans Soucis Highbrow Blonde

Sans Soucis Highbrow Blonde

Sans Soucis Highbrow Blonde

Sans Soucis komt dit jaar met een Zomertrend ’17 Lijn. Over deze lijn: Pure glow and the brunette! Deze look bevat verleidelijke glans en highlights, is zeer eenvoudig aan te brengen en past zo perfect in je dagelijkse beauty routine. Brunette en trendy – glinsterende beige tinten maken verleidelijke ogen expressief en delicate abrikoos en rosé tinten maken mooie lippen nog onweerstaanbaarder voor de trendy look van de zomer.

Sans Soucis Highbrow BlondeSans Soucis Highbrow Blonde

De Sans Soucis Highbrow Blonde behoort tot deze collectie. Het is een product in een penvorm. Met twee uiteindes. Een licht roze en een taupe kleurige, Toen ik de producten van Sans Soucis ontving werd mijn aandacht eigenlijk direct naar de Sans Soucis Highbrow Blonde getrokken. Ik was mega benieuwd en kon eigenlijk niet wachten om hem uit te producten! Op de uiteindes staat aan de ene kant ‘eyeshadow’ en aan de andere kant ‘eyebrow definer’.

Sans Soucis Highbrow Blonde

Sans Soucis over de Highbrow Blonde
Wenkbrauw definer en oogschaduw in één! Met de wenkbrauw definer worden de wenkbrauwen perfect gedefinieerd en optisch opgevuld. De glinsterende, fijn  gepigmenteerde oogschaduw geeft een zijdezacht gevoel  en zorgt voor expressieve, heldere ogen. 

Sans Soucis Highbrow Blonde
De punt van de ‘eyebrow definer’ kant is van sponsachtig materiaal en die heeft een puntige vorm. Het product zit in het uiteinde en als je dus het dopje erop klikt dan komt de product op het sponsje.

Sans Soucis Highbrow Blonde
De punt van de ‘eyeshadow’ kant is van sponsachtig materiaal en die heeft een ronde, bolle vorm. Het product zit wederom in het uiteinde en als je dus het dopje erop klikt dan komt de product op het sponsje.

Sans Soucis Highbrow Blonde

Swatches

Tijd om te swatchen! Op de foto’s staat de eyebrow definer bovenaan en de eyeshadow onderaan. Links zonder flits en rechts met flits. De brow definer is mooi gepigmenteerd en de kleur spreekt me direct aan. Het is een assige, taupe kleur. Lijkt mij perfect voor iemand met blond haar, like me! De eyeshadow is wat minder gepigmenteerd. Hij is licht roze en bevat veel shimmers. Op de foto met flits is hij iets beter te zien.

Sans Soucis Highbrow Blonde
Op de bovenste foto draag ik geen makeup. Op de middelste foto heb ik mijn wenkbrauw bijgewerkt met de Sans Soucis Brow Definer. Op de onderste foto heb ik de eyeshadow aangebracht op het wenkbrauwbot voor een optische lift.

Sans Soucis Highbrow Blonde
Hier een fullface foto met zowel de brow definer als de eyeshadow van de Sans Soucis Highbrow Blonde.

Sans Soucis Highbrow BlondeSans Soucis Highbrow Blonde

Conclusie

In het begin had ik echt mijn twijfels. Sowieso had ik nog nooit iets geprobeerd wat leek op de Sans Soucis Highbrow Blonde dus ik was toch lichtelijk sceptisch. Na het swatchen kreeg ik er wat meer vertrouwen in en het effect op mijn wenkbrauwen heeft me echt aangenaam verrast. Al moet ik vooral zeggen dat ik over de kleur van de brow definer heel erg te spreken ben. De punt, daar is op zich prima mee te werken. Al vind ik hem in het uiteinde wel een klein beetje te dik. De houdbaarheid is top, dit spul blijft echt de hele dag op z’n plek! De oogschaduw, dat vind ik geen must. Het is op zich leuk meegenomen maar hij is niet heel bijzonder. Daarnaast heb ik hem zelf niet als oogschaduw gebruikt maar als highlighter op het wenkbrauwbot. Iets wat ik ook meer vind passen bij het product, als ik eerlijk mag zijn. Al bij al dus echt wel een leuk product en ik blijf hem voorlopig even gebruiken!

DeSans Soucis Highbrow Blonde kost €17,50 en is te koop in de webshop van Sans Soucis.

Heb jij al een ‘go-to’ parfum voor de lente/zomer? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

 

Delen:

5 Reacties

 1. 14 april 2017 / 14:27

  Het effect op je wenkbrauwen vind ik heel mooi!

 2. 13 april 2017 / 19:35

  Hij is wel mooi maar snap dat niet waarom hij een eyeshadow is een highlighter onder je wenkbrauw is dan inderdaad net wat beter maar toch mooi dat je hem eventueel op een andere manier kan gebruiken 🙂

 3. 13 april 2017 / 11:21

  Lijkt mij een beetje wennen met de sponsje als applicator maar de kleur lijkt mij inderdaad heel mooi! Heel geschikt voor ons blondines 🙂

 4. 13 april 2017 / 08:01

  Ik vind hem hel erg fijn! Staat jou ook erg mooi.

 5. 13 april 2017 / 06:24

  Ik heb deze ook liggen, maar dan voor brunettes. Ik ben heel erg benieuwd!