fbpx
77   152
45   176
30   67
68   137
25   272

Hippe Wollen Anti-Slip Sokken van SOXS.CO

Hippe Wollen Anti-Slip Sokken van SOXS.CO
Je zal wel denken.. Lindsey, een artikel met hippe wollen sokken? Sowieso, wollen sokken terwijl het lente is en iedereen zomerkriebels heeft? Jep! Jazeker! Hier ben ik, met mijn artikel over Hippe Wollen Anti-Slip Sokken van SOXS.CO. Geloof me, het is de moeite waard om dit artikel te lezen!

Hippe Wollen Anti-Slip Sokken van SOXS.CO
Hippe Wollen Anti-Slip Sokken van SOXS.CO
Hippe Wollen Anti-Slip Sokken van SOXS.CO

Ik zal je even een kleine impressie geven van mijn dagelijkse routine: “Ik word wakker, trek mijn sloffen aan en ga naar beneden. Ik zet een lekker kopje thee en neem wat yoghurt met granola en vers fruit en start mijn laptop op. Op mijn laptop lees ik mijn favoriete blogs en daarna is het tijd om mij op te maken. Hierna kleed ik mij om en verruil ik mijn sloffen voor schoenen. Tijd om de deur uit te gaan en te gaan werken. Eenmaal thuisgekomen van het werk verruil ik mijn spijkerbroek voor een joggingbroek en mijn schoenen voor sloffen!” 

Hippe Wollen Anti-Slip Sokken van SOXS.COHippe Wollen Anti-Slip Sokken van SOXS.CO
Herken jij je hierin? Ik heb namelijk echt altijd koude voeten waardoor ik het heerlijk vind om dikke sokken of sloffen aan te trekken. Sinds kort heb ik nieuwe sokken, namelijk de Hippe Wollen Anti-Slip Sokken van SOXS.CO. Geiten wollensokken, ze zijn weer hip and happening! Allereerst de verpakking, dat is gewoon echt een cadeautje! De sokken waren super leuk ingepakt en het papier was zelfs geparfumeerd. Eenmaal open zitten de sokken in een super leuk doosje met een ‘giftwrap’ en een leuk handgeschreven kaartje. Ik vind dit altijd zo ontzettend leuk! Op het paarse papier zit een sticker met ‘100% anti-prikgarantie’ en daaronder zitten de sokken. Heerlijk, gebreide sokken met paarse details en paarse anti-slip bloemen! Love it! 

Hippe Wollen Anti-Slip Sokken van SOXS.CO

Hippe Wollen Anti-Slip Sokken van SOXS.CO

SOXS.CO over deze Hippe Wollen Anti-Slip Sokken
Heerlijk warme en hippe wollen sokken voor dames met paars SOXS-label, voorzien van een handige laag antislip aan de onderkant. Het is een one size fits all’. Doordat Soxs voor dames zeer elastisch zijn en zich vormen naar je voet zijn ze geschikt voor iedereen! 

Hippe Wollen Anti-Slip Sokken van SOXS.COHippe Wollen Anti-Slip Sokken van SOXS.CO
Ik zal je wat meer informatie geven over het merk SOXS.CO. Ik som hieronder wat voordelen op:

 • Een schitterende pasvorm en opvallende gekleurde merklabels
 • De super zachte wol die afkomstig is van Nieuw-Zeelandse schapen wordt ook nog eens duurzaam vervaardigd, met respect voor het dier. Dit wordt ‘eco-wol’ genoemd.
 • 100% antiprikgarantie
 • Soxs zijn ademend én vochtregulerend, wat ze ideaal maakt voor mensen die last hebben van voeten die overmatig transpireren
 • Soxs kunnen gewoon (op 30⁰) in de wasmachine
 • Ze zijn te gebruiken als pantoffels om lekker mee te chillen op de bank

Hippe Wollen Anti-Slip Sokken van SOXS.CO
Nu heb ik gekozen voor anti-slip sokken maar SOXS.CO heeft ook normale sokken. Deze kun je dus prima dragen in je schoenen of als bijvoorbeeld skisokken. Ik ben in ieder geval echt dol op deze sokken. Zodra ik thuis kom trek ik ze lekker aan en heb ik de hele avond gegarandeerd warme voetjes. Heerlijk! Ze prikken inderdaad niet, in tegenstelling, ze zijn juist super zacht. Ze houden mijn voetjes de hele avond warm en zijn lekker comfy! Love it! 

Deze Hippe Wollen Anti-Slip Sokken van SOXS.CO kosten € 29,95 en zijn te koop in de webshop van SOXS.CO

Gebruik jij thuis liever sloffen of sokken? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

8 Reacties

 1. 26 april 2017 / 11:22

  Ik heb ze ook, alleen niet de anti slip variant! Ik hou van dat soort sokken!! Lekker warme voetjes in huis!

 2. 14 april 2017 / 20:05

  ik zeg YES. Tijdens de winter heb ik bij honkemoller van zulke sokken gekocht, super fij!

 3. 14 april 2017 / 14:48

  Oee stiekem zijn deze sokken altijd zo lekker om te dragen! En ze zien er nog leuk uit ook x Muki

 4. 14 april 2017 / 12:09

  Ohh, deze lijken me zo fijn! ik heb ook altijd slofjes of cozy socks aan, zelfs in de zomer. Ik vind het gewoon zo gezellig!

 5. 14 april 2017 / 11:45

  Ooh die zijn leuheuk! Nu heb ik zin om te loungen 🙂

 6. 14 april 2017 / 10:10

  De sokken zien er echt heerlijk uit! Lijkt me fantastisch nu het eigenlijk te warm is voor sloffen, maar te koud voor slippers in huis haha.

 7. 14 april 2017 / 06:30

  Ik ben dol op dit soort sokken voor thuis. Heerlijk!