fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

Rimmel Magnif’eyes Eye Contouring Palette

Rimmel Magnif'eyes Eye Contouring Palette
Een contouring palette of een eyeshadow palette, dat kennen we allemaal wel. Echter, is dit de eerste keer dat ik een ‘eye contouring palette’ probeer. Een contouring palette die bedoeld is om je ogen te ‘shapen’. Iets wat mij meteen nieuwsgierig maakte. Jou ook? Lees dan nu mijn review van de Rimmel Magnif’eyes Eye Contouring Palette!

Rimmel Magnif'eyes Eye Contouring Palette

Rimmel Magnif'eyes Eye Contouring Palette

Rimmel Magnif’eyes Eye Contouring Palette

Om te beginnen vertel ik je iets meer over de verpakking. Een typische ‘Rimmel-Verpakking’ als je het mij vraagt. Zwart met een klein, doorzichtig stukje. Op de voorkant staat de productnaam en op de achterkant een grote, zwarte sticker met alle productinformatie, tips en een ingrediëntenlijst. Als we het palette opendoen dan zien we een kleine, geïntegreerde spiegel, een sponsapplicator en 8 pans met verschillende kleuren. Een prima verpakking als je het mij vraagt, niets mis mee!

Rimmel Magnif'eyes Eye Contouring Palette
De Rimmel Magnif’eyes Eye Contouring Palette is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, namelijk:

 • 001 – Keep Calm & Wear Gold
 • 002 – London Nudes Calling
 • 003 – Grunge Glamour

In dit artikel review ik het palette in 002 – London Nudes Calling.

Rimmel Magnif'eyes Eye Contouring Palette

Rimmel over de Magnif’eyes Eye Contouring Palette

Vorm en definieer je oogcontouren met het Rimmel Magnif’eyes Eye Contouring Palette. De zachte formule is gemakkelijk te blenden. Met de verschillende tinten in het palet kun je allerlei verschillende looks creëren.

 • Een mix van shimmer -en matte tinten, perfect voor het vormen, schaduwen en definiëren
 • Rijke, intense, langdurige kleur
 • Bestendig tegen vlekken en vegen voor een ooglook die de hele dag blijft zitten

In het palette zitten in totaal 8 verschillende kleuren. Volgens Rimmel zijn de eerste twee kleuren ‘highlighters’ die geschikt zijn in de binnenste ooghoek en op het wenkbrauwbot. De drie kleuren daarna zijn bedoeld voor op het bewegend ooglid en om diepte te creëren. De drie laatste kleuren zijn bedoeld voor het contouren en definiëren van je ogen. Tijd om deze kleuren eens te swatchen!

Rimmel Magnif'eyes Eye Contouring Palette

Swatches

Op de bovenste twee foto’s zie je de 8 kleuren gefotografeerd. Op de onderste twee foto’s de swatches van de kleuren op mijn arm. Hierbij zijn de bovenste foto’s zonder flits en de onderste foto’s met flitser. Hierdoor zie je goed dat sommige kleuren wat minder gepigmenteerd zijn. Hierbij doel ik vooral op kleur 1 en 2. Kleur drie is heel sterk gepigmenteerd en de rest van de kleuren hebben een prima pigmentatie.

Rimmel Magnif'eyes Eye Contouring PaletteRimmel Magnif'eyes Eye Contouring Palette
Hier heb ik een ooglook gemaakt met het Rimmel Magnif’eyes Eye Contouring Palette.

Rimmel Magnif'eyes Eye Contouring PaletteRimmel Magnif'eyes Eye Contouring Palette

Conclusie

Ik vind het een prima palette. Ik zeg expres ‘prima’ omdat ik het zeker geen slecht palette vind maar het palette me ook niet echt omver heeft geblazen. De eerste twee kleuren zijn wat minder gepigmenteerd maar die breng ik graag, voordat ik mijn look ga maken, aan op mijn gehele ooglid. Dit zorgt er namelijk voor dat de andere kleuren zich mooier blenden. De kleur die ik het allermooist vind is kleur 3. Een prachtige rosegold kleur die heel erg mooi gepigmenteerd is en van het bewegend ooglid afknalt. De rest van de kleuren zijn prima geschikt om te blenden in de arcadeboog. Al met al dus echt een prima palette. Niets mis mee, goed geprijsd en heel erg handig voor op reis!

Deze Rimmel Magnif’eyes Eye Contouring Palette kost € 12,99 en is te koop bij de drogisterijen.  

Wat is op dit moment jouw favoriete parfum?? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

9 Reacties

 1. 20 april 2017 / 17:14

  Ik snap je gevoel helemaal. Best leuk, maar niet fantastisch!

 2. 19 april 2017 / 17:19

  Ik heb ‘m ook en deel je mening. Ik denk dat je voor die prijs wel iets kunt vinden wat nog een beetje beter is 🙂

 3. 19 april 2017 / 17:12

  Mooie look!

 4. 19 april 2017 / 16:43

  Ik vind de kleuren heel erg mooi, maar vind het niet een heel speciale palette, omdat veel palette zulke kleuren al hebben

 5. 19 april 2017 / 15:16

  Het is inderdaad echt een prima palette. Ik vind hem, zeker voor de prijs, er goed uitzien! Mooie kleuren ook.

 6. 19 april 2017 / 11:56

  Die derde kleur is inderdaad prachtig! De rest van de kleuren spatten er niet vanaf inderdaad, jammer!

 7. 19 april 2017 / 11:13

  Mooi!! Ik vind eigenlijk alle kleuren heel erg mooi!

 8. 19 april 2017 / 08:40

  Je hebt een fijne review geschreven! Het is inderdaad een “prima” palette. De kleuren vind ik alleen niet iets vernieuwends. Ik heb al zoveel van deze kleurtjes in mijn stash liggen dat ik dit palette oversla.

 9. 19 april 2017 / 06:31

  Ik vind het ook een prima palette. Jammer dat de eerste twee kleuren niet zo goed gepigmenteerd zijn. Mooie look heb je gemaakt :-)!