fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Filorga Hydra-Filler Mat

filorga hydrofiller mat

Hydratatie, volgens Filorga ‘de sleutel tot een sterkere en mooiere huid!’ Speciaal om de huid te hydrateren is deze Filorga Hydro-Filler Mat ontwikkeld. Een crème die ik in dit artikel maar al te graag review. Lees je mee?

filorga hydrofiller mat

Filorga Hydro-Filler Mat

Een gladde, gehydrateerde huid. Dat willen we allemaal toch? De zomer staat weer voor de deur en juist dan is het extra belangrijk dat je je huid goed verzorgd. SPF is daarin natuurlijk ongelofelijk belangrijk maar ook de hydratatie mag hierin zeker niet achterblijven. Zorg ervoor dat gedurende de zomer (en het liefst natuurlijk het hele jaar) je huid goed wordt verzorgd zodat hij optimaal is gehydrateerd. Ik ga ervoor, jij ook?


Laat ik beginnen met de verpakking. Deze is super clean en super strak. Ik zeg expres ‘super’ omdat ik het eigenlijk wel een hele saaie en eenvoudige verpakking vind. Het matte glas past goed bij de naam maar voor de rest zit er echt alleen zwarte tekst op en is de dop wit. Hmm.. echt wel heel erg simpel naar mijn mening! Het oogt een beetje als een verpakking die je tegenkomt bij de apotheek. Wellicht dat dat ook de bedoeling is geweest van Filorga, gezien hun medische oogpunt.

Filorga over de Hydro-Filler Mat
De moisturiser die de huid voller maakt, de poriën verkleint, de huidtextuur gladstrijkt en de huid laat stralen: dit alles gecombineerd in een niet vette gelcrème die de huid matteert. 


Gebruik en ingrediënten 
De Filorga Hydro-Filler Mat bevat Hyaluronzuur. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat de rimpels en fijne lijntjes worden opgevuld en de huid intensief wordt gehydrateerd. Daarnaast stimuleert deze gelcrème ook de productie van collageenvezels. De huid wordt hierdoor voller, rimpels en fijne lijntjes worden gladgestreken. De huid wordt mat en voelt comfortabel aan. Deze gelcrème kun je het beste ’s morgens en ’s avonds aanbrengen op de gereinigde huid van gelaat en hals.


In principe is deze gelcrème geschikt voor alle huidstypen, maar vooral voor de huid die snel glimt en last heeft van imperfecties schijnt hij top te zijn. Dit komt omdat hij vrij is van oliën en siliconen en niet comedogeen. Nu heb ik hier geen last van dus dit heb ik dan ook niet kunnen testen. Wel kan ik concluderen dat deze gelcrème ontzettend fijn aan voelt op de huid. Hij plakt totaal niet en geeft juist een fris gevoel. De Filorga Hydro-Filler Mat trekt snel in en geeft echt een fijn gevoel. Alsof je huid meteen gehydrateerd is. Hij voelt gewoon echt zacht en verzorgd aan. Absoluut een crème naar mijn wens!

Deze Filorga Hydro-Filler Mat bevat 50ml.,kost € 46,90 en is te koop bij Ici Paris XL. 

Wat is op dit moment jouw ‘everyday’ mascara? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

4 Reacties

 1. 17 april 2017 / 12:39

  Deze lijkt me heel erg fijn eigenlijk!

 2. Varenka
  17 april 2017 / 12:17

  Ik vind de verpakking eigenlijk wel heel mooi zo sober en strak, het heeft wel iets Chanel chique’s vind ik.
  Wat een fijne uitgebreide review.
  Ik zou deze creme wel graag eens willen uitproberen.
  Ik heb nog nooit iets van dit merk gekocht, maar ben nu wel nieuwsgierig geworden.

 3. 17 april 2017 / 09:12

  Dit product klinkt prima. Ik heb niet het idee dat ik deze nu meteen moet gaan aanschaffen, maar wel fijn dat je huid meteen zo zacht aanvoelt en goed gehydrateerd lijkt te zijn.

 4. 17 april 2017 / 06:53

  Klinkt erg goed en wat een zeer uitgebreidde review!~
  Ik had gedacht dat dit merk veel duurder zou zijn.

  Xoxo