fbpx
116   206
104   202
80   265
114   246
121   282

Happy Kingsday


Vandaag is de dag dat onze koning, Willem Alexander, 50 kaarsjes uitblazen mag. Eigenlijk mogen we hem dus vandaag Abraham noemen i.p.v. Willem Alexander. Dat vieren we in Nederland massaal. Benieuwd wat ik vandaag ga doen? Lees verder!

Happy Kingsday

Koningsday, oftewel een vrije dag voor Nederland. Niet voor iedereen maar voor mij wel! Eigenlijk ga ik iedere Koningsdag en voorheen Koniginnedag een feestje bouwen met vrienden. De afgelopen jaren hebben we eigenlijk ieder jaar iets anders gedaan. Zo zijn we bij 538 in Breda geweest, bij Kingsday in Den Bosch en in Eindhoven. Dit jaar besloten we eigenlijk voor het eerst geen kaarten te kopen voor een evenement. Achteraf maar goed ook want volgens de weersvoorspellingen wordt/is het vandaag niet heel erg mooi weer.

Wat doen we dit jaar? Nou, eigenlijk niet heel veel bijzonders. We hebben besloten om met de hele vriendengroep gewoon naar Breda te gaan. Helaas lazen we vorige week op Facebook dat de gemeente Breda verder niets organiseert in de binnenstad. Dat is wel echt heel erg jammer want normaal is er genoeg te doen op de Grote Markt en op de Havenmarkt. Dat betekent dus dat we het feestje op moeten zoeken in de kroegen. Ach, dat gaat vast goed komen! Ik heb er in ieder geval heel veel zin in! Let’s party! 

Ik wens je vandaag een happy kingsday! 

Wat ga jij doen vandaag?  

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

  1. 27 april 2017 / 08:28

    Jammer hè dat op de markten niets door gaat.. maar hey, met dit weer moet je toch de kroeg in duiken ;-), komt vast goed!

  2. 27 april 2017 / 07:48

    Veel plezier!