fbpx
18   36
59   260
41   85
60   178
40   227

Garnier Hydra Bomb Tissue Mask

Garnier Hydra Bomb Tissue Mask

Joggingspak aan en met een dekentje op de bank, je favoriete serie, een heerlijke kop thee en een verzorgend masker. Wie wordt daar nu niet blij van in de winter? Ik in ieder geval wel en daarom leek het me leuk een nieuw masker te testen. In dit artikel review ik uitgebreid de Garnier Hydra Bomb Tissue Mask. Ben jij benieuwd naar deze Hydra Bomb Tissue Mask van Garnier? Lees dan gezellig mee!

Garnier Hydra Bomb Tissue Mask

Garnier Hydra Bomb Tissue Mask

Garnier Hydra Bomb Tissue Mask

In deze koude winter kan menig huidje wel wat extra aandacht gebruiken. Buiten is het koud en de lucht wordt droger en daardoor voelt ook mijn huid ietwat droger aan. Een goed hydraterend masker is dan ook meer dan welkom.

De Garnier Hydra Bomb Tissue Mask zit in een vierkante verpakking. Ik vind de vormgeving van deze verpakking echt typisch Garnier. Het ziet er clean en uitnodigend uit. De vormgeving is vooral blauw met wit en zilver met rood/roze granaatappeltjes aan de zijkant. Voorop de verpakking vind je een beetje productinformatie en op de achterkant wordt deze extra toegelicht.

Garnier Hydra Bomb Tissue Mask

Garnier zegt: “Dit Ultra Hydraterende & Revitaliserende Tissue Masker van Garnier is doordrenkt met ultra hydraterend serum verrijkt met granaatappel en hyaluronzuur. Wanneer het is aangebracht op de huid werkt het als een hydraterend kompres dat continu het serum efficiënt verspreidt.”

Het tissue masker, ook wel bekend als de sheet mask, is een nieuwe trend uit Azië die nu ook Europa verovert. Eén masker staat gelijk aan het effect van een week lang hydraterend serum gebruik. Geschikt voor ieder huidtype, zelfs de gevoelige huid.

Garnier Hydra Bomb Tissue Mask

Ingrediënten
Dit gezichtsmasker bevat antioxidanten uit natuurlijke bronnen zoals granaatappel, voor een gehydrateerde en beschermde huid. Op de ingrediëntenlijst is het eerste ingrediënt is water, gevolgd door propylene glycol en glycerine. Het vierde ingrediënt is alcohol. Goed om te weten als je hier gevoelig voor bent.

Garnier Hydra Bomb Tissue Mask

Gebruik

 1. Vouw het masker open. Breng aan op een schoon gezicht met de witte kant van het masker naar het gezicht toe. De blauwe beschermlaag moet zichtbaar zijn op het gezicht.
 2. Verwijder de beschermlaag.
 3. Laat het masker aansluiten met de gezichtsomtrek. Laat 15 minuten inwerken.
 4. Verwijder het masker. Masseer zachtjes in of gebruik een wattenschijfje om het overtollig product te verwijderen.

Bij het openmaken van de verpakking kwam de geur vrij en dat is een hele aangename, lichte frisse en zachte geur. Totaal niet overheersend en dat vond ik zelf erg prettig. Tijdens het masker uit de verpakking halen vond ik het masker echt super dik en daarnaast was het best even een klus om hem uit te vouwen. Het masker is namelijk super nat en glibberig. Eenmaal het masker uit de verpakking dan moet je dus de witte kant op je gezicht leggen. Vervolgens haal je de blauwe laag eraf. Nadat de blauwe laag eraf is gaat het masker echt goed op de huid zitten zonder dat hij begint los te laten. Ideaal! En daarna is het zaak om het masker er 15 minuten op te houden.

Garnier Hydra Bomb Tissue Mask

Garnier Hydra Bomb Tissue Mask

Conclusie

Tijdens de 15 minuten dat het masker op mijn gezicht zit prikt het masker totaal niet en het voelt heerlijk fris en koel aan. Na 15 minuten heb ik het masker er afgehaald en hetgeen wat achterbleef op mijn gezicht heb ik in gemasseerd in mijn gezicht en hals. Daarna heb ik mijn gezicht gewassen en er bleef een heerlijk zacht babyhuidje over. Het voelde enorm gehydrateerd aan en ik had echt het idee dat dit masker mijn huid een boost heeft gegeven. Zelfs de volgende ochtend was dit gevoel nog aanwezig, heerlijk!!

De Garnier Hydra Bomb Tissue Mask kost € 2,99 en is exclusief te koop bij Etos. 

Gebruik jij vaak een gezichtsmaskertje? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Delen:

9 Reacties

 1. 11 januari 2017 / 21:21

  Ik vind een sheet masker heerlijk en voel direct verschil, ik ga deze onthouden.

 2. 11 januari 2017 / 18:23

  Klinkt als een goed masker

 3. 11 januari 2017 / 17:40

  Lijkt me heerlijk!

 4. 11 januari 2017 / 13:58

  Lijken me heel fijn!

 5. Jeanelle
  11 januari 2017 / 11:31

  Deze wil ik zeker proberen!

 6. 11 januari 2017 / 11:00

  Ik moet de mijne nog testen, maar ze lijken mij wel erg fijn! Ben benieuwd 🙂

 7. 11 januari 2017 / 10:25

  Oeh wat fijn dat je huid super gehydrateerd aanvoelt! I want that too, haha. Ben erg benieuwd naar dit masker 🙂

 8. 11 januari 2017 / 09:34

  Ik heb al veel goede verhalen over dit masker gehoord en ben super nieuwsgierig nu. Ik ben sowieso fan van sheet maskers, dus deze ga ik snel ook een keer proberen!

 9. 11 januari 2017 / 07:46

  Klinkt als een heerlijk masker!