fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Qualy Sparrow slaschaal en bestek

Qualy Sparrow slaschaal en bestek

Vorige week heb je hier kunnen lezen dat ik met mijn vriend ga samenwonen. Op 1 december hebben we de sleutel gekregen en inmiddels zijn we al fanatiek aan het klussen. Het moet namelijk wel even worden opgefrist en naar onze smaak worden gemaakt. Een huis kopen betekent natuurlijk ook een hele hoop nieuwe spullen kopen. Nu ben ik zelf enorm dol op koken en vind ik keukenapparatuur en servies etc. super leuk om te kopen. Vandaag laat ik je een wel hele leuke slaschaal zien, namelijk de Qualy Sparrow slaschaal en bestek. Ben jij benieuwd naar deze Slaschaal van Qualy? Lees dan nu mee!

Qualy Sparrow slaschaal en bestek

Ik ben echt dol op salades. Mijn favoriet is een goed gevulde pastasalade. Al moet ik wel eerlijk toegeven dat ik dit vooral in de zomer veel eet. Een slaschaal is toch wel iets wat je in huis moet hebben vind ik. Zeker als je bijvoorbeeld kookt voor een wat groter gezelschap en je een salade maakt ‘voor erbij’ dan is het wel fijn om dit in een slaschaal te kunnen serveren. Eerlijk gezegd denk ik niet dat je een leukere slaschaal kan kopen dan de Qualy Sparrow slaschaal en bestek.

Ditverzinjeniet.nl zegt: “Eet je graag salades en maak je er elke week wel een stel? Dan vind je het vast ook leuk om ze op een mooie manier op tafel te zetten. Dat kan heel goed met het Sparrow slaschaal en bestek van Qualy. Deze set bestaat uit een moderne slaschaal met twee opscheplepels met vogeltjes erop. De vogels voorkomen dat de lepels in de schaal vallen. De Sparrow slaschaal en bestek is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: groen, zwart en wit. De schaal die erbij zit is altijd wit. Je kunt de schaal en de lepels het beste afwassen op de hand, want als ze even kunnen badderen blijven ze op hun mooist. Leuk om cadeau te geven aan mensen die graag koken.”

Producteigenschappen: 

 • Verkrijgbaar met drie kleuren lepels: groen, wit en zwart
 • Materiaal: polypropeen
 • De schaal is altijd wit
 • Afmeting: 24 x 30 x 16 cm
 • Gewicht: 456 gram

De slaschaal is lekker groot dus je kunt er lekker een goed gevulde salade in doen. De vogeltjes zorgen ervoor dat de lepels niet in de schaal vallen, handig toch? Ik heb de slaschaal met de witte lepels en ik ben er serieus echt heel erg blij mee. Als je ergens gaat eten en deze slaschaal staat op tafel, daar wordt je toch vrolijk van?

Deze Qualy Sparrow slaschaal en bestek kost € 28,95 en is te koop bij ditverzinjeniet.nl 

Zou jij deze vaas in je interieur zetten? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

6 Reacties

 1. 8 december 2016 / 17:50

  Ah dit is echt zo onwijs schattig! Wij hebben nog geen sla schaal nu ik het me bedenk, haha

 2. 8 december 2016 / 16:36

  Ahh ik vind hem zooo schattig! Hij past vast perfect in jullie nieuwe huisje

 3. 8 december 2016 / 15:40

  Heel gaaf! Ik heb een totaal wit interieur dus dit zou perfect bij mij passen. Ik ga het zeker bestellen.

 4. 8 december 2016 / 15:39

  n

 5. 8 december 2016 / 15:28

  Heel leuk! Vrolijkt gelijk je eettafel helemaal op!