fbpx
37   81
98   172
133   246
113   242
86   289

Make-Up Studio Gorgeous Glitter Lips

Make-Up Studio Gorgeous Glitter Lips

Speciaal voor de feestdagen heeft Make-Up Studio een look ontwikkeld zodat ‘jij schittert als nooit te voren’. Tijdens de feestdagen mag er best uitgepakt worden met wat glitter. Make-Up Studio doet dit niet met highlighter of oogschaduw maar met de Make-Up Studio Gorgeous Glitter Lips. Ik review hier vandaag één set van. Benieuwd? Lees dan gezellig met me mee!

Make-Up Studio Gorgeous Glitter Lips

Make-Up Studio Gorgeous Glitter Lips

Make-Up Studio is alles behalve een onbekend merk voor mij. Echter kwam ik er wel achter dat ik nog nooit een review heb geschreven over een product van Make-Up Studio. Vandaar dat ik het merk wat verder zal toelichten. Make-Up Studio is in de jaren ’80 opgericht in Amsterdam door één van de eerste make-up artists in de wereld. Amsterdam is de stad van kunst, tolerantie en diversiteit. Dit zijn ook de belangrijkste ingrediënten van de Make-up Studio.

Make-Up Studio Gorgeous Glitter Lips Make-Up Studio Gorgeous Glitter Lips

In a glittery flash it will be Christmas! Speciaal voor de feestdagen ontwikkelde het merk de Make-Up Studio Gorgeous Glitter Lips. In totaal ontwikkelde ze 4 verschillende combinaties, namelijk:

 • Gold Lips
  • Paint Gloss Barely Nude
  • Cosmetics Glimmer Effects Malibu Gold
 • Red Lips
  • Paint Gloss Red Lips
  • Cosmetic Glimmer Effects Red
 • Pink Lips
  • Paint Gloss Pink Desire
  • Cosmetic Glimmer Effects Pink Raspberry
 • Nude Lips
  • Paint Gloss Sophisticated Nude
  • Cosmetic Glimmer Effects Pearl Star

In dit artikel review ik de Make-Up Studio Gorgeous Glitter Lips in Gold Lips.

Make-Up Studio Gorgeous Glitter Lips Make-Up Studio Gorgeous Glitter Lips

De verpakkingen zijn eigenlijk precies zoals we het gewend zijn van Make-Up Studio. Strakke, zwarte kartonnen verpakkingen met gouden teksten. Op de kopse kant van de verpakking staat ‘The Art of Makeup from Amsterdam en op de achterkant vind je de productkleur en de ingrediënten. Ik houd persoonlijk altijd enorm van dit soort verpakkingen! De Paint Gloss zit in een typische lipgloss verpakking met een zwarte dop en een zwarte tekst. De Cosmetic Glimmer Effects zit in een zwart, ronde doosje. Niets op aan te merken!

Make-Up Studio Gorgeous Glitter Lips

Swatch

Op de swatch zie je bovenaan eerst de Paint Gloss in Barely Nude. Daaronder de Cosmetics Glimmer Effect Malibu Gold. Op de onderste swatch heb ik de Cosmetics Glimmer Effect over de Paint Gloss aangebracht. De foto links is zonder flits en de foto rechts is met flits.

Make-Up Studio Gorgeous Glitter Lips

Pffff.. whahaha.. Heeft dit toelichting nodig? Wat een drama!! In ieder geval, de bovenste rij zit dus alleen met de Paint Gloss en de onderste rij met de Cosmetics Glimmer Effect eroverheen..

Make-Up Studio Gorgeous Glitter Lips Make-Up Studio Gorgeous Glitter Lips Make-Up Studio Gorgeous Glitter Lips

Conclusie

 Don’t be afraid to sparkle! Nou.. dat ben ik niet hoor. Maar, deze Glitter Lips, are you serious? Ik durfde de foto’s echt amper te plaatsen want dit kan toch niet mooi zijn? Het staat mij echt totaal niet en ik kan me eerlijk gezegd ook niet voorstellen dat het iemand anders wel gaat staan. De kleuren zijn gewoon echt verschrikkelijk! Ik zag vorige week een review van VeraCamilla en zij had de set ontvangen in de kleur ‘Red Lips’ en die ziet er echt een stuk beter uit! De producten zelf zijn prima maar het ligt in dit geval gewoon echt volkomen aan de kleur. Bah! A big No-No! 

De Make-Up Studio Gorgeous Glitter Lips kosten per setje € 26,80 en zijn te koop bij Make-Up Studio

Zou jij deze Make-Up Studio Gorgeous Glitter Lips dragen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

18 Reacties

 1. 11 december 2016 / 15:01

  Oh, wat een tegenvaller! Jammer want het idee is wel heel leuk!

 2. 10 december 2016 / 20:05

  Och jeetje, nee hier ga ik nooit mee rond lopen haha. Wel leuk om het effect te zien!

 3. 10 december 2016 / 12:38

  Niet echt mijn ding! Maar ben heel blij dat ik dit bij jouw gezien heb! Bedankt voor de goede review! X

 4. 10 december 2016 / 09:21

  wow haha dat is wel een enorme misser! Ik vind het idee gaaf maar dit ziet er echt niet uit (sorry dat ik het zeg). Beetje jammer van ze! Malou x

 5. 10 december 2016 / 08:04

  Jammer dat we de foto’s niet zien, maar ik kan wel een beetje begrijpen wat je bedoeld 😉

 6. 9 december 2016 / 21:52

  Deze kleurcombinatie is inderdaad geen succes, jammer. xx

 7. 9 december 2016 / 17:36

  Oh nee ik vind het ook helemaal niks.

 8. 9 december 2016 / 17:29

  Omg, ik sla even over hoor. Fijne review.

 9. 9 december 2016 / 14:21

  Oh nee, dat is echt niets! Ik vind de lipgloss op zich nog wel mooi

 10. 9 december 2016 / 14:01

  Jammer dat het zo tegenvalt zeg! Zou je niet zo snel verwachten van Makeup Studio. Toch goed dat je het geplaatst hebt want zo weten we in ieder geval dat het niet zo’n succes is!

 11. 9 december 2016 / 13:49

  Haha je comment is wel toepasselijk. Ik vind het inderdaad ook niet zo’n succes. Ik vind de kleur een beetje groenig ogen.

 12. 9 december 2016 / 12:52

  Vreselijk! Haha, doet me denken aan een etentje van het werk waarbij er een toetjesbuffet was en mijn weekendhulpen de lippen insmeerden met spikkels voor op het ijs!

 13. 9 december 2016 / 12:34

  Wat een misser! hahaha Het had echt zo leuk en feestelijk kunnen zijn (:

 14. 9 december 2016 / 10:10

  Ik zou ook eerder voor de rode gaan, geel/goud is over het algemeen geen succes op de lippen haha. Wellicht kun je ze nog voor andere dingen gebruiken 🙂

 15. 9 december 2016 / 09:18

  Aaaah jammer, het effect is inderdaad niet zo mooi uit. De rode variant is inderdaad een stuk mooier voor op de lippen. Voor op de oogleden zou ik de glitters wel mooi vinden, maar op de lippen niet!

 16. 9 december 2016 / 09:14

  Oeh, wat jammer dat de kleur zo tegenvalt! Ik denk ook dat de rode variant de meeste mensen wel zouden staan. Bij Vera vond ik het in ieder geval heel geslaagd. Ik kan me voorstellen dat je met deze combi niet zo blij bent, maar gelukkig zijn de producten qua kwaliteit verder in orde :).

 17. 9 december 2016 / 07:39

  Haha oh nee, dit is niks.. Zo jammer! Ik snap ook niet dat ze de kleur goud hebben genomen..

 18. 9 december 2016 / 07:01

  De kleur is inderdaad niet zo mooi maar het idee is wel heel erg gaaf! 🙂 x