fbpx
18   35
59   260
41   85
60   178
40   227

Mijn Kerst 2016

Mijn Kerst 2016

Oh dennenboom, Oh dennenboom! Is het toegestaan om na kerst nog kerstliedjes te zingen? Ik vind van wel! Anyways, kerst is dus alweer afgelopen.. mweeeeh! We moeten dus weer een heel jaar wachten totdat het kerst is. Maar dat maakte mijn kerst 2016 niet minder leuk. Benieuwd hoe mijn kerst 2016 was? Lees gezellig mee!

Mijn Kerst 2016

Mijn Kerst 2016

Kerstavond

Met een familie, gezin en schoonfamilie blijft het toch lastig om de kerstdagen te plannen. Maar, het is allemaal gelukt en we zijn overal geweest dus dat is fijn. Kerstavond vierde ik bij mij thuis samen met mijn vriend, ouders broer en schoonzus. Dit jaar besloten we om lekker ouderwets te gourmetten. Altijd goed, als je het mij vraagt. Daarnaast trekken we ieder jaar lootjes en kopen we voor elkaar cadeaus en schrijven we een gedicht. Altijd weer een leuk moment, al die gedichten! En.. mijn vader en moeder kopen ook altijd cadeaus voor ons. Zoals ieder jaar zijn we weer flink verwend! Na de cadeaus hebben we nog gezellig een potje 30 Seconds gespeeld en daarna was het tijd om heerlijk te gaan slapen.

Mijn Kerst 2016

Eerste Kerstdag

Wakker worden bij ‘mij thuis’. Lekker uitslapen want dat hoort, vind ik, nu eenmaal bij kerst! Na het uitslapen had mijn moeder de tafel gedekt en een heerlijke kerstbrunch/lunch gemaakt. Heerlijk wakker worden dus!

Mijn Kerst 2016
Na de kerstlunch was het tijd om lekker een bad te nemen en daarna was het tijd om om te kleden en op te doffen. Er stond namelijk een heerlijk kerstdiner op mij te wachten bij ‘mijn vriend thuis’. We vierde deze kerst samen met mijn schoonouders, schoonzus en zwager en de ooms, tantes en oma van mijn vriend. Het was echt een hele gezellige avond en we hebben heerlijk gegeten! Na het eten besloten we samen met vrienden op stap te gaan in Breda. Waar het overigens verrassend rustig was. Niet dat dat de pret kon drukken want we hebben het erg gezellig gehad!

Mijn Kerst 2016

Tweede Kerstdag

Wekker zetten en gaan met die banaan! Een wekker met kerst? Jazeker! Kerstavond en Eerste Kerstdag waren achter de rug en op Tweede Kerstdag hadden we verder geen afspraken of plannen. Wij besloten dus lekker op tijd wakker te worden en vol aan de slag te gaan in ons huisje. Er moet namelijk nog genoeg worden geklust. We zijn echt lekker opgeschoten en gaan de rest van de kerstvakantie ook nog gebruiken om te klussen. Na het klussen had mijn schoonmoeder nog een heerlijk ‘kliekjesdiner’ gemaakt en s’avonds ben ik lekker gaan douchen en achter mijn laptop gekropen om dit artikel te schrijven!

Mijn Kerst 2016

Mijn Kerst 2016

Zo, dit was hem dan, mijn kerst 2016! Ik heb heerlijk kerst gevierd en heb echt hele gezellige dagen gehad. Vooral veel gegeten, cadeautjes uitgepakt en geklust in ons huisje. Het was een fijne kerst, nu op naar Oud&Nieuw!

Hoe was jouw kerst 2016? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

 

Delen:

3 Reacties

  1. 27 december 2016 / 14:29

    Wat een leuke en gezellige kerst! Ik vind je echt een plaatje om te zien trouwens wat zit toch altijd jouw make-up perfect! Wij hebben dit jaar ook lootjes gedaan. Ik heb ook genoten en baal wel dat het al voorbij is.

  2. 27 december 2016 / 08:03

    Ziet er echt super gezellig uit!

  3. 27 december 2016 / 07:27

    Heerlijk zo’n Kerst! Wat jullie met het gezin doen met Kerst (cadeautjes, rijm en verwend door je ouders), dat doen wij me Sinterklaas haha. Fijn dat je ook lekker bent opgeschoten met klussen!