fbpx
12   34
89   130
89   123
111   183
107   196

Miss Sporty Insta Glow Blusher

Miss Sporty Insta Glow Blusher

Wow, het is alweer een tijdje geleden dat er een blush review online kwam. Totdat er een pakketje binnenkwam met hierin twee blushes van Miss Sporty, namelijk de Miss Sporty Insta Glow Blusher. Twee mega budget blushes. Benieuwd hoe ze mij bevallen? Lees dan lekker verder.

Miss Sporty Insta Glow Blusher

Miss Sporty Insta Glow Blusher

Miss Sporty Insta Glow Blusher

De verpakking van de blushes vind ik prima. Miss Sporty is een budget merk en bij budgetmerken zie je dit soort verpakkingen al snel. Doorzichtig, een tekst op het plastic en een sticker met productinformatie achterop. Het straalt natuurlijk geen luxe uit maar in deze prijsklasse is dat naar mijn mening ook nergens voor nodig. Het patroon in de blush vind ik wel heel erg leuk gedaan en dat geeft de blush toch net een beetje wat extra’s.

Miss Sporty Insta Glow Blusher Miss Sporty Insta Glow Blusher

De Miss Sporty Insta Glow Blusher is verkrijgbaar in 6 kleuren, namelijk:

 • 001 Luminious Beige
 • 002 Radiant Mocha
 • 003 Flushed Pink
 • 004 Glowing Mauve
 • 005 Beaming Peach
 • 006 Shiny Coral

De kleuren die ik in dit artikel review zijn 005 – Beaming Peach en 006 – Shiny Coral.

Miss Sporty Insta Glow Blusher

Swatches

Hier heb ik beide blushes geswatched. De bovenste is Beaming Peach en de onderste is Shiny Coral. Op de foto links zie je de swatches gefotografeerd zonder flits en op de foto’s rechts met flitser.

Miss Sporty Insta Glow Blusher Miss Sporty Insta Glow Blusher Miss Sporty Insta Glow Blusher

Miss Sporty Insta Glow Blusher

005 – Beaming Peach

Dit is echt een heel zacht perzik/peach kleurtje. Een oranje, warme blush met een lichte shimmering. Hij geeft je wangen een mooie glow en de dekking is prima. De blush laat zich makkelijk aanbrengen maar is wel ietwat poederig.

Miss Sporty Insta Glow Blusher Miss Sporty Insta Glow Blusher Miss Sporty Insta Glow Blusher

Miss Sporty Insta Glow Blusher

006 – Shiny Coral

Shiny Coral is een stuk feller dan Beaming Peach. Persoonlijk vind ik hem niet echt ‘coral’, maar juist meer helder roze. Deze blush heeft ook een lichte shimmering en is erg goed gepigmenteerd. Helaas is ook deze blush wat poederig

Miss Sporty Insta Glow BlusherMiss Sporty Insta Glow Blusher

Conclusie

Zijn het de mooiste blushes die ik ooit heb geswatched? Nee. Maar hé, laten we ook niet overdrijven. Miss Sporty is een budget merk en als je kijkt naar de prijs/kwaliteit zijn deze blushes gewoon echt mooi. Sterker nog, ze zijn mooier dan dat ik had verwacht. Vaak hebben budget blushes weinig pigment of juist chunky glitters maar dat is bij deze Miss Sporty Insta Glow Blusher niet het geval. Ze zijn beide echt mooi. Goed gepigmenteerd en ze geven een mooie glow aan je wangen. Go Miss Sporty!

De Miss Sporty Insta Glow Blusher kosten €3,95 per stuk en zijn te koop bij de Etos, bol.com en DA.

Wat is jouw favoriete ‘sunkissed glow’ product? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

13 Reacties

 1. 9 november 2016 / 21:36

  Ik heb de bronzer variant hiervan, die ik gebruik als blush/voor de warmte in mijn gezicht. Ik vind het echt een heel fijn product! 🙂 Deze kleuren zijn ook heel mooi, zeg! Ik hou vooral van die perziktint.

 2. 9 november 2016 / 21:34

  Miss sporty blijft een fijn merk! Lekker budgetproof en goede producten

 3. 9 november 2016 / 20:16

  Ze zien er voor low-budget goed uit! Mooie foto’s ook 🙂

  xx Alex

 4. 9 november 2016 / 19:16

  Beaming peach vind ik echt heel erg mooi. Houd echt van de subtiele blushes!

 5. 9 november 2016 / 19:00

  Ik heb nog nooit iets van het merk geprobeerd, maar beide blushes zien er wel mooi uit! Vooral de perzikkleur staat je erg mooi 🙂

 6. 9 november 2016 / 18:51

  Het zijn hele mooie blushes

 7. 9 november 2016 / 17:14

  Natuurlijke tinten vind ik ook best mooi, zeker voor door de weeks. Dan mogen ze wat mij betreft wel wat minder pigment afgeven 🙂

 8. 9 november 2016 / 09:34

  Wat een leuke blushes. Ik vind ze er heel erg mooi uitzien!

 9. 9 november 2016 / 09:30

  Dat patroontje in de blushes maakt ze er wel iets luxer uitzien inderdaad, leuk! Ik vind vooral Beaming Peach heel mooi en de pigmentatie ziet er echt goed uit voor die prijs! Liefs

 10. 9 november 2016 / 09:29

  Ze zijn inderdaad heel mooi! Vooral die lichte kleur!

 11. 9 november 2016 / 09:03

  Ze zien er inderdaad heel mooi uit! Ik vind het patroontje ook heel leuk.

 12. 9 november 2016 / 07:52

  Ik vind het effect voor die prijs echt prima! De verpakkingen zien er ook goed uit.

 13. 9 november 2016 / 06:26

  Het effect van beide mascara’s vind ik erg subtiel. Over het algemeen hou ik daar wel van, maar toch zouden ze van mij net iets meer pigment af mogen geven.