fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

Super Leuke Kersttops

Super Leuke Kersttops

De dikke, gebreide kersttruien zijn natuurlijk ieder jaar weer een trend. Sterker nog, de hype wordt ieder jaar gekker. Pinguïns, rendieren, bellen en glitters, alles kan! Natuurlijk is een kersttrui super leuk maar persoonlijk vind ik het niet heel geschikt om te dragen tijdens een kerstdiner. In dit artikel bespreek ik vier super leuke kersttops die je eindeloos kunt combineren en ook prima kunt aantrekken bij een chique gelegenheid. Benieuwd? Lees dan gezellig mee!

Super Leuke Kersttops

Het is maar één keer per jaar kerst en dus mag er best worden uitgepakt met een toffe outfit met een kerstprint. Een gebreide kersttrui met grote kerstprint is natuurlijk super leuk maar wel eerder geschikt tijdens bijvoorbeeld een kerstbrunch. Moet je s ’Avonds op chique tijdens een kerstdiner? Dan trek je toch iets minder snel een echte gebreide kersttrui aan. Nu spotte ik super leuke kersttops bij Esprit die je zowel casual als chique kunt combineren. Ideaal voor de kerst!!

 Super Leuke Kersttops

Kisses under the Mistletoe – € 15,99

Dit is een super leuk t-shirt met een kerstboomprint. In de ‘strepen’ die de kerstboom vormen staan teksten zoals ‘dream of a white x-mas’, ‘hug your loved ones’ en ‘kisses under the mistletoe’. Het t-shirt is een gemeleerde jersey van een katoenmix in de kleur ‘dark red’. De ronde hals is sierlijk afgewerkt en de mouwtjes zijn deels omgeslagen en vastgezet. Een super leuke top die met bijvoorbeeld een hoge rok of zwart colbert erg leuk te combineren is voor een kerstdiner.

Super Leuke Kersttops

Dear Santa – € 29,99

Een sweatshirt met een ‘Dear Santa’ opdruk en geweien. Heerlijk kerstachtig! Onder Dear Santa staat: * Just leave your credit card under the tree. De trui is gemaakt van een comfortabele katoenmix, is wollig aan de binnenkant en is afgewerkt met ribboorden. De kleur is ‘Anthracite’ en deze trui is bijvoorbeeld super leuk te combineren met een blouse eronder om het toch een wat netter tintje te geven.

Super Leuke Kersttops

Oh Deer! – € 15,99

Dit shirtje is naar mijn mening echt tè schattig en hoort zeker thuis in dit rijtje met super leuke kersttops. Rudolph wordt afgebeeld in de zin van: twee geweien en een rode neus. Hieronder een sierlijke tekst met ‘Oh.. Deer!’ Hoe leuk? Ook dit shirt is een gemeleerde jersey van een katoenmix, maar dan in de kleur ‘Ice’.  De ronde hals is sierlijk afgewerkt en de mouwtjes zijn deels omgeslagen en vastgezet. Ik zeg: prachtige rode lippen erbij en you’re good to go! 

Super Leuke Kersttops

Team Rudolph – € 29,99

Deze sweatshirt geeft de look van een sporttrui. Door de fit en door de tekst op de trui. Er staat namelijk ‘Team Rudolph’ op. Te leuk toch? Naast de tekst staan er nog leuke kleine kerstversierseltjes, zoals sterretjes. De trui is gemaakt van een comfortabele katoenmix, is wollig aan de binnenkant en is afgewerkt met ribboorden. De kleur is ‘Medium Grey’ en deze trui is wel het meest casual van de vier. Al weet ik zeker dat deze trui super tof te combineren is met bijvoorbeeld een mooie chique rok of een nette broek met pumps!

Ben jij op zoek naar super leuke kersttops? Neem dan dus zeker een kijkje bij Esprit. 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

€€€

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking.

Delen:

2 Reacties

  1. 2 december 2016 / 17:43

    Oh dit is leuk!! Lekker casual maar toch feestelijk 🙂

  2. 29 november 2016 / 19:39

    Leuke kersttruien/tops! Ik heb zelf eigenlijk geen enkele kersttrui of top; vind ze vaak wel leuk, maar zo gebonden aan de kerst. Jouw selectie ziet er leuk uit en is ook niet zo over-the-top als veel kerstruien zijn.