fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Shoplog Sample Sale Superdry #2

Shoplog Sample Sale Superdry

Ieder jaar ontvang ik twee keer een uitnodiging voor de Sample Sale van Superdry. Eén in de lente en één in de herfst. Dit is al een aantal jaar zo en ik ga er eigenlijk altijd wel heen. Ik vind Superdry een super tof merk dus een Sample Sale is altijd welkom. Dit keer kocht ik weer wat items die ik vandaag laat zien in deze Shoplog Sample Sale Superdry. Benieuwd wat ik allemaal heb gekocht? Lees dan zeker verder!

Shoplog Sample Sale Superdry

Shoplog Sample Sale Superdry

Augusta bodyconjurk – € 49,95 – Rocky Khaki

Dit jurkje spotte ik eigenlijk als eerste. De Sample Sale van Superdry is altijd maar twee dagen van 09:00 tot 21:00 uur. Ik ging gelijk de eerste dag in de ochtend en dan is het altijd zo mega druk. Maar, alle leuke dingen hangen er dan nog dus het is zeker de moeite waard. Ik heb al zoveel van Superdry dat ik eigenlijk een beetje op zoek was naar wat ‘basic’ items zonder dat er groot ‘Superdry’ op staat. Dit jurkje is in een prachtige legergroene/khaki kleur en de stof is echt van een fantastische kwaliteit. Hij is prachtig getailleerd en ik wist eigenlijk al meteen dat dit jurkje met mij mee naar huis ging.

Shoplog Sample Sale Superdry

Shoplog Sample Sale Superdry

Augusta bodyconjurk – € 49,95 – Rocky Red

Enn toen.. spotte ik hetzelfde jurkje in een warme rode kleur. Tsja, kies ik voor legergroen of voor rood? Ik vond de keuze zo lastig dat ik besloot ze gewoon allebei te nemen. Het zijn namelijk, naar mijn mening, echt de perfecte jurkjes voor de herfst en winter. Panty aan en toffe laarsjes eronder en klaar.

Shoplog Sample Sale Superdry

Shoplog Sample Sale Superdry

Freja midi-jurk met hoge kraag – €54,95 – Charcoal

Weer een jurkje, haha! Zo typisch niet mij eigenlijk. Ik trek nou eenmaal gewoon veel sneller een mooie spijkerbroek aan. Toch besloot ik deze jurk ook te passen omdat hij midi-lang is en een hoog kraagje heeft. Toen ik hem aanhad dacht ik: Yesss! Dit was eigenlijk precies wat ik zocht. Daarnaast ook weer een prachtige kwaliteit stof en super leuk met stoere leren laarsjes eronder.

Shoplog Sample Sale Superdry

Shoplog Sample Sale Superdry

Trackster Baseball Topje – € 39,95 – Black

Al hoewel ik niet echt op zoek was naar shirts met groot ‘Superdry’ erop, kocht ik toch deze top. De mouwen zijn halflang (wat ik ideaal vind) en ik vond hem gewoon leuk en sportief. Zwart met wit is altijd goed en ik vond de streepjes op de mouwen net wat extra’s geven.

Shoplog Sample Sale Superdry

Shoplog Sample Sale Superdry

Gewatteerd Nordic sweatshirt met ronde hals – € 69,95 – Black 

Een simpele, zwarte trui is natuurlijk nooit weg. De trui op de ‘productfoto’ is niet helemaal juist. Het is wel hetzelfde soort trui maar dan is de print net wat anders. De trui op de foto heeft een Chevron Print terwijl de trui die ik kocht een beetje een Slangenprint heeft. Daarnaast zit de rist niet in de nek maar zit er op beide heupen een ritsje. Hij is aan de voorkant net iets korter dan aan de achterkant en ik vond hem eigenlijk gewoon gelijk al heel leuk.

Shoplog Sample Sale Superdry

Zo, dit was mijn Shoplog Sample Sale Superdry. In totaal heb ik dus 5 items gekocht, waarvan 3 jurkjes, een trui en een top. Ik ben erg blij met alle items en ga er vast heel veel plezier van hebben in de herfst en winter. Vorig jaar maakte ik ook een Shoplog Superdry en de items die ik dit jaar kocht zijn toch weer heel anders. Tsja.. Superdry blijft toch één van mijn favoriete merken. Tijdens een Superdry Sale is het dan toch fijn dat je de items kan kopen met mooie kortingen.

Heb jij kleding van Superdry? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

17 Reacties

 1. 28 oktober 2016 / 05:26

  Super leuke jurkjes!

 2. 27 oktober 2016 / 15:29

  Super leuke items heb je gekocht.

 3. 26 oktober 2016 / 21:58

  I love sample sales! Je hebt echt toffe items gescoord. Superdry is een merk met fijne kwaliteitsproducten. Vooral het rode jurkje is mijn favoriet

 4. 26 oktober 2016 / 16:12

  Dat Charcoal jurkje staat je super goed! Ik heb geen kledingstukken van Superdry maar ik vind het wel een goede winkel, voor mannen kleding zijn daar heel leuk en rugtassen.

 5. 26 oktober 2016 / 13:42

  Nou, goed geslaagd 🙂 Alles staat je erg goed hihi!

 6. 26 oktober 2016 / 12:46

  Leuk die jurkjes ik vind vooral de Freja midi-jurk met hoge kraag erg leuk

 7. 26 oktober 2016 / 12:09

  Oh wauwie, jij hebt echt een perfect figuur voor jurkjes!
  Onwijs leuke aankopen!

 8. 26 oktober 2016 / 11:28

  Oh, dat groene jurkje! Helemaal mijn smaak qua kleur! Staat je ook goed, meid!

 9. 26 oktober 2016 / 11:08

  Wat een prachtige jurkjes! Ze staan je super goed!

 10. 26 oktober 2016 / 10:27

  Oeeeh ik ben helemaal verliefd op de drie jurkjes die je hebt gekocht. Ze staan je zo onwijs pretty en zijn perfect voor de herfst!

 11. 26 oktober 2016 / 10:05

  Het is zeker een leuk merk, en items met korting scoren maakt het nóg leuker! De jurkjes vind ik dan ook erg leuk, staan je goed! Mijn broertje is ook helemaal fan van het merk, verkopen ze ook items voor mannen tijdens deze dagen?

 12. 26 oktober 2016 / 10:02

  Oh wat gaaf! Ik ben vooral weg van je jurkjes! Die staan je echt heel goed!

 13. 26 oktober 2016 / 08:18

  Hele leuke items! Die jurkjes staan je heel erg goed!

 14. 26 oktober 2016 / 07:10

  Ik vind dit allemaal prachtig! Zeker spullen die ik ook zou kunnen kopen. Zo’n sample sale is toch altijd mooi meegenomen 🙂

 15. 26 oktober 2016 / 06:23

  Vooral de jurkjes vind ik erg leuk en dan met name de 1e en 3e. Leuk!