fbpx
18   50
11   39
272   802
27   67
32   78

Yves Rocher Mascara Vertige Longueur

Yves Rocher Mascara Vertige Longueur

Yves Rocher komt op de markt met nieuwe herfstcollectie. Tot deze collectie behoren onder andere nieuwe oogschaduws en blushes. Hiernaast ook een nieuwe mascara, namelijk de Yves Rocher Mascara Vertige Longueur. Van de nieuwe blushes en oogschaduws komt nog een review online en in dit artikel review ik de nieuwe mascara! Benieuwd naar de Yves Rocher Mascara Vertige Longueur? Lees dan nu verder!

Yves Rocher Mascara Vertige Longueur Yves Rocher Mascara Vertige Longueur

Yves Rocher Mascara Vertige Longueur

Deze herfst legt Yves Rocher echt de nadruk op de ogen. Daarom komen ze op de markt met een nieuwe mascara en maar liefst 60 (!!!) mono oogschaduws. Ik heb al een aantal mascara’s geprobeerd van Yves Rocher, waaronder de Yves Rocher Sexy Pulp Ultra Volume Mascara. Over deze mascara was ik erg te spreken en ik heb deze met alle liefde en plezier opgemaakt. Ik ben dan ook erg benieuwd of ik deze Yves Rocher Mascara Vertige Longueur net zo fijn ga vinden!

De Yves Rocher Mascara Vertige Longueur is in drie kleuren verkrijgbaar, namelijk:

 • Zwart
 • Bruin
 • Blauw

De kleur die ik review is zwart.

Yves Rocher Mascara Vertige Longueur Yves Rocher Mascara Vertige Longueur

De vormgeving en de verpakking vind ik prima. Al blijft het altijd irritant om glimmende (vooral zilveren) producten op de foto te zetten, haha! #bloggerstruggles. De letters zijn paars en er staat ‘Vertige Longueur’ op en op de dop ‘Yves Rocher’ en een sticker met de kleur van de mascara. Op de achterkant vind je nogmaals de productnaam, het borsteltje staat afgedrukt en wat extra productinformatie.

Yves Rocher belooft: Met de nieuwe Mascara Vertige Logueur laat Yves Rocher je opnieuw een Aziatisch Beautygeheim ontdekken. Deze innoverende mascara heeft een uniek fijn borsteltje en een nieuwe formule voor een licht en verlengend effect. Bovendien zorgt het fijne borsteltje ervoor dat je makkelijk iedere wimper bereikt op zowel het bovenste als het onderste ooglid. Dankzij Elemihars, afkomstig van een boom die oorspronkelijk op de Filipijnen voorkomt, fixeert de Mascara Vertige Longueur de wimpers en houdt ze langer in model. 

Yves Rocher Mascara Vertige Longueur Yves Rocher Mascara Vertige Longueur

Nou! Fijn is het borsteltje zeker. Fijn in de zin van dun, smal en klein. Ik haalde het borsteltje uit de huls en dacht echt even: ‘Huh! Klopt dit wel?’ Ik heb serieus nog nooit zo’n dunne mascaraborstel gezien. Ik was dan ook meteen heel benieuwd of ik deze borstel wel ‘fijn’ zou gaan vinden..

Yves Rocher Mascara Vertige Longueur

Op de twee bovenste foto’s zie je mijn wimpers zonder mascara. Op de twee middelste foto’s zie je zowel mijn boven- als onderwimpers met één laagje mascara. Op de twee onderste foto’s heb ik één extra laagje mascara toegevoegd aan mijn bovenste wimpers.

Yves Rocher Mascara Vertige Longueur

Hier natuurlijk een full-face foto waar ik de mascara draag. Twee laagjes op de bovenste wimpers en één laagje op mijn onderwimpers.

Yves Rocher Mascara Vertige Longueur Yves Rocher Mascara Vertige Longueur

Conclusie

Het resultaat is niet slecht, maar geloof me, dat komt door mijn wimpers. Ik heb de meest makkelijke wimpers die er zijn. Deze mascara vind ik namelijk echt drie keer niks. Sorry, ik kan er niks anders van maken. Deze borstel is zo mega onhandig.. Om dit resultaat te krijgen ben ik zeker 10 minuten bezig geweest en dat ben ik normaal echt nooit. Nee, dit is echt niets voor mij..

De Yves Rocher Mascara Vertige Longueur kost €19,90 en is te koop in de webshop van Yves Rocher. 

Zou jij de Yves Rocher Mascara Vertige Longueur willen proberen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

7 Reacties

 1. 26 september 2016 / 22:27

  De foto’s zijn alsnog wel goed gelukt hoor! Heeft het soms te maken met dat het borsteltje zo ontzettend dun is? Ik heb ook hele makkelijke wimpers, maar als ik dit soort borsteltjes zie neem ik ‘m niet eens mee.

 2. 26 september 2016 / 11:54

  Wat jammer, niet alle producten kunnen goed zijn natuurlijk. De borstel ziet er ook wel apart uit, maar ik ben wel erg benieuwd hoe dit bij mij uit zou pakken!

 3. 26 september 2016 / 10:11

  Ik heb precies het tegenovergestelde, echt rampzalige wimpers 😛 Je hebt inderdaad echt mooie wimpers van jezelf en dat fleurt het resultaat altijd wel op 🙂

 4. 26 september 2016 / 08:48

  Jammer! Ik vind het ook zo vervelend als het super lang duurt met een mascara. Beter dan om gewoon een andere mascara te gebruiken!

 5. 26 september 2016 / 07:23

  Oww jammer dat hij zo tegenvalt! Bij jou ziet hij er wel mooi uit <3

 6. 26 september 2016 / 07:19

  Deze mascara lijkt me niks.. Jammer! Het resultaat is bij jou niet slecht.