fbpx
18   50
11   39
272   802
27   67
32   78

Filorga Nutri Filler Lips

Filorga Nutri Filler Lips

Dikke, volle lippen.. het is tegenwoordig best een trend. Ik heb al meerdere vlogs voorbij zien komen waarin meiden fillers nemen in hun lippen. Ik heb hier verder geen mening over. Je hebt gevallen die doorslaan maar in de meeste gevallen vind ik het eigenlijk best wel mooi. Persoonlijk ben ik blij met mijn lippen en zou hier niet heel snel aan beginnen. Maar.. de Filorga Nutri Filler Lips maakte me toch wel heel nieuwsgierig. Benieuwd wat dit voor product is? Lees zeker verder.

Filorga Nutri Filler Lips Filorga Nutri Filler Lips

Filorga Nutri Filler Lips

Iedereen droomt er van om mooie, volle, sensuele lippen te hebben. We willen zachte, verzorgde en stralende lippen en geen droge, dunne en gebarste lippen. Laten we eerlijk wezen, dat is hoe het is toch? Mijn lippen zijn van zich zelf vrij normaal (denk ik?) Ik moet eerlijk zeggen dat ik er eigenlijk nooit ontevreden over ben geweest. Fillers nemen of iets dergelijks is dan ook nog nooit in me op gekomen. Het is bijvoorbeeld niet zo dat ik totaal geen boven lip heb of dat de ene lip stuk dunner of juist dikker is dan de ander. Nee, ik ben eigenlijk best wel tevreden.

Filorga Nutri Filler Lips Filorga Nutri Filler Lips

Maar.. toen ontving ik een persbericht over de Filorga Nutri Filler Lips. Eerlijk is eerlijk, het trok toch mijn aandacht. Niet vanwege de vormgeving. De vormgeving is naar mijn mening namelijk vrij simpel. Een witte verpakking met een zilveren dop en uiteinde. Het is een twistpen, dat vind ik wel erg handig. Het zwarte tuutje waar het product uit komt is niet van plastic maar een soort rubber, siliconenachtig. Het persbericht trok mijn aandacht vanwege de werking en de belofte die Filorga maakt.

Filorga Nutri Filler Lips

Filorga Nutri Filler Lips

De Nutri Filler Lips is een bijzondere, voller makende lippenbalsem die met zijn drievoudige werking aan alle verwachtingen kan voldoen. Deze drievoudige werking is als volgt:

 1. Voeden en herstellen: Twee voedende oliën en herstellende karitéboter herstellen, voeden en beschermen uitgedroogde of beschadigde lippen.
 2. Voller en gladder maken: Een peptide stimuleert de aanmaak van collageen en maakt zo de lippen gladder en voller en herdefinieert de randen van de lippen.
 3. Revitaliseren en laten straten: Een stimulerend actief bestanddeel gecombineerd met NCTF®, het revitaliserende complex van Filorga geeft de lippen hun kleur terug en geeft ze direct een jongere uitstraling.

Zij beloven: Vanaf het eerste gebruik voelen de lippen glad, gehydrateerd en hersteld aan. Ze hervinden hun natuurlijke zachtheid en gloed. Dag na dag worden ze gladder en voller… Letterlijk subliem. Een zichtbaar effect na 7 dagen! 

Filorga Nutri Filler Lips

Natuurlijk heb ik de Filorga Nutri Filler Lips uitgebreid getest. Op de foto links zie je mijn lippen voor het gebruik van de Filorga Nutri Filler Lips. Zoals je ziet zijn mijn lippen ietwat droog. Op de middelste foto zie je de Filorga Nutri Filler Lips op mijn lippen. Het is gewoon een soort gel die kleurloos is. Het geeft dus een licht glansje aan je lippen. Op de foto rechts zie je mijn lippen precies 7 dagen na het gebruik van de Filorga Nutri Filler Lips.

Filorga Nutri Filler Lips Filorga Nutri Filler Lips

Conclusie

De eerste 3 dagen tijdens het gebruik werden mijn lippen heel erg droog. Alsof er een soort extra laagje vanaf ging. Na die 3 dagen werden mijn lippen wat voller en echt heel zacht. Het verschil na 7 dagen is geen mega groot verschil maar ik zie wel degelijk dat het wat doet. Mijn liplijnen zijn wat voller en net wat duidelijker aanwezig.

Of het de vervanging is van Lipfillers? Dat denk ik niet. Ik heb nog nooit behoefte gehad aan lipfillers maar mensen die dit wel hebben gaan denk ik niet tevreden zijn met het subtiele effect van dit product. Ik vond het voornamelijk gewoon heel erg leuk om te testen en blijf het zeker gebruiken totdat het op is. Daarna koop ik het niet opnieuw.

De Filorga Nutri Filler Lips kost € 24,90 en is vanaf oktober verkrijgbaar bij Ici Paris XL. 

Ben jij tevreden over je lippen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

11 Reacties

 1. 22 augustus 2016 / 20:38

  Wat een fijne review! Ik zie duidelijk verschil, maar ik zou dit product denk ik toch niet zelf gebruiken

 2. 22 augustus 2016 / 16:57

  Ik ben tevreden met mijn lippen gelukkig. Ik weet niet of ik zo’n product zou kopen. Filorga is wel een prachtig merk, heb er al meerdere producten van gebruikt.

 3. 22 augustus 2016 / 12:34

  Het maakt wel een verschilletje zie ik. Lipfillers maken enorm groot verschil dus dit vervangt dat niet per se, maar als je niet een al te groot verschil wilt is dit dan wel weer fijn 🙂

 4. 22 augustus 2016 / 12:32

  Wat grappig, ik zie wel verschil! Weet alleen niet of ik dit zou kopen om echt vollere lippen te krijgen, haha

 5. 22 augustus 2016 / 11:00

  Wat grappig dat je door dit product vollere lippen krijgt! Ziet er goed uit 🙂

 6. 22 augustus 2016 / 10:50

  Dat ziet er goed uit. Ik moet eerlijk gezegd zelf niets hebben van lipfillers.

 7. 22 augustus 2016 / 10:03

  Wat bijzonder zeg, dat je door zoiets vollere lippen krijgt haha. Ik wil het nu best een keer proberen.

 8. 22 augustus 2016 / 09:25

  Wat een uitgebreide review, zelf heb ik volle lippen dus zou niet snel zo’n product proberen.

 9. 22 augustus 2016 / 08:52

  Ik vind je lippen zeker wat voller geworden! Uiteraard wel op een natuurlijke manier. Mooie foto’s heb je gemaakt trouwens!

 10. 22 augustus 2016 / 08:47

  Ik zie zeker wel dat je lippen voller zijn hoor! Natuurlijk geen mega effect, maar dat lijkt me vast ook niet je bedoeling geweest… 😉 Grappig dat dit dus echt werkt, met dit soort producten denk ik al gauw: ja ja. Goede, uitgebreide en grondige review heb je ervan gemaakt!

 11. 22 augustus 2016 / 07:21

  Wat een grappig product! Ik zie niet heel veel verschil dus deze sla ik over.