fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Het Brown Beauty Boek

Het Brown Beauty Boek

Het Brown Beauty Boek… Je zal nu vast denken: ‘Lindsey, wat moet je hier nou weer mee?’ Want ja, ik heb een lichte huid, ben blond en heb blauwe ogen. Waarom heb ik Het Brown Beauty Boek en wat vind ik van dit boek? Je leest het nu!

Het Brown Beauty BoekHet Brown Beauty Boek

Het Brown Beauty Boek

De auteur van dit boek is Benay Weltevreden. Zij heeft een passie voor beauty en is een paar jaar geleden begonnen met een blog speciaal voor de dames met een donkere huid. Toevallig zit Benay bij mij in de klas en wist ik al een tijdje dat ze met het idee rondliep om een boek te gaan schrijven. Ze heeft de stoute schoenen aangetrokken en heeft haar idee voorgelegd bij een uitgever en het is haar gelukt. Hoe tof! Het boek ziet er, naar mijn mening, super gaaf uit met prachtige foto’s en een toffe vormgeving. Ik kreeg dit boek van haar, gesigneerd en wel, hihi! Thanks Benay x 

Het boek is verdeeld in de volgende hoofdstukken:

 • Inhoud
 • Voorwoord
 • Wie ben ik?
 • Je bent mooi zoals je bent, niemand is perfect
 • Huidverzorging
 • Make-Up
 • Haar
 • Styling
 • Ter Afsluiting

Het Brown Beauty Boek

Het Brown Beauty Boek Het Brown Beauty Boek

Dit boek heet natuurlijk niet voor niets ‘Het Brown Beauty Boek’. Het is echt speciaal geschreven voor de dames met een bruine huid. Ik denk dat Benay hiermee inspeelt op de wens van heel veel dames met een donkere huid. Er zijn genoeg beautyboeken geschreven maar niet voor de donkere huid. In Nederland is toch bijna alles gericht op de dames met een blanke huid. Volgens mij is het al heel erg lastig om, bijvoorbeeld, in een Kruidvat een goede foundation te vinden voor een donkere huid. Benay weet als geen ander hoe dit is en heeft al haar tips and tricks opgeschreven in dit boek.

Het Brown Beauty Boek Het Brown Beauty Boek

Natuurlijk staan er in dit boek dingen waar ik, als blank/blond meisje, niets aan heb. Maar.. er staan ook absoluut dingen in waar ik wel wat aan heb. Zeker in het gedeelte Huidverzorging en Make-Up staan super leuke tips. Daarnaast staat het boek vol met happy, inspirerende quotes. Heel leuk!

Benay, wat heb je een prachtig boek geschreven. De uitstraling, de foto’s en de vormgeving vind ik echt top. Daarnaast is het op een fijne manier geschreven en staan er hele leuke tips in. Ik ben dan geen ‘Brown Beauty’, maar ik heb zeker wat aan dit boek.

Het Brown Beauty Boek kost €19,99 en is o.a. te koop bij Bol.com en Bruna!

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

11 Reacties

 1. 14 juni 2016 / 11:02

  Hoe gaaf! Lief dat je er wat over schrijft. Ik heb ook een aantal oude klasgenoten die hele toffe dingen hebben gedaan met hun leven. Dat mag inderdaad best in het zonnetje gezet worden!

 2. 9 juni 2016 / 22:05

  Dit ziet eruit als een leuke boek 🙂
  Leuk artikel!
  X

 3. 9 juni 2016 / 17:38

  Mooi boek en goed om te weten dat het bestaat, want ik heb wel wat vriendinnen om ‘m aan te raden! X

 4. 9 juni 2016 / 14:29

  Echt tof dat ze haar eigen boek heb uitgegeven! -x-

 5. 9 juni 2016 / 13:09

  Wat gaaf dat ze haar eigen boek heeft! Het ziet er leuk uit.

 6. 9 juni 2016 / 11:53

  De cover van het boek ziet er echt heel leuk uit! Super lief dat je het boek van haar hebt gekregen.

 7. 9 juni 2016 / 10:57

  Wat tof zeg, heel leuk bedacht!!

 8. 9 juni 2016 / 10:51

  Wat ontzettend stoer dat ze de dit aandurft! Het ziet er in ieder geval al veelbelovend uit als ik naar je foto’s kijk!

 9. 9 juni 2016 / 09:47

  Heel gaaf dat ze d’r eigen boek heeft geschreven! Ik zal er eens naar gaan kijken, wie weet kan ik er wat mee 😀

 10. 9 juni 2016 / 06:35

  Wat een leuk boek zeg! Ik zou hem bijna willen kopen, maar helaas ben ik ook heel licht.
  Liefs,
  Elles

 11. 9 juni 2016 / 06:32

  Wat ziet het boek er leuk uit. Hoe tof dat ze het toch maar ‘even’ heeft gedaan :-)! Hopelijk gaat haar boek verkopen als een trein :-)!!