fbpx
33   148
25   56
67   128
25   261
24   103

It’s My Birthday TAG

 

Happy Birthday to Me!! Wooohoo! Ik ben weer een jaartje ouder, jawel! Vandaag ben ik namelijk 22 geworden. Phoe, eerlijk gezegd vind ik het best een beetje oud klinken, whaha. Heel toepasselijk ga ik vandaag de It’s My Birthday TAG invullen. Ben jij benieuwd naar mijn antwoorden op de It’s My Birthday TAG? Lees dan gezellig mee!

  

Welke dag is het nu?
Het is vandaag dinsdag.. Pff! Saaie dag om jarig te zijn!

Op welke dag ben je geboren?
Toevallig genoeg was dit ook op een dinsdag!

Wat staat er bovenaan je verlanglijstje dit jaar?
Niets.. eigenlijk net zoals altijd. Ik ‘vraag’ nooit echt iets voor mijn verjaardag, omdat ik sowieso blij ben met alles wat ik krijg. Nu heb ik gelukkig hele lieve familie en vrienden die mij goed genoeg kennen om te weten wat ik leuk vind. Dat gaat dus vast helemaal goed komen! Gek genoeg weet ik altijd het hele jaar door wat ik wil hebben, maar als het dan eenmaal bijna mijn verjaardag is dan weet ik echt niets te verzinnen. Nog meer mensen hier last van?

Vier je je verjaardag altijd op de dag zelf?
Echt ‘vieren’ doe ik het niet op mijn verjaardag zelf. Vanavond komen wel mijn schoonouders enz. langs dus dat is gezellig! Het handige is dat mijn vriend ook jarig is in April. Wij geven dan ook altijd samen een groot feest voor onze vrienden ergens in het midden. Deze keer doen we het op zaterdag 16 april!

 

Wat is het mooiste cadeau dat je ooit hebt gehad voor je verjaardag?
Bailey! Mijn lieve Franse Buldog die ik kreeg voor mijn 15e verjaardag. Een fantastisch cadeau waar ik nog steeds iedere dag plezier van heb.

Hoe vier jij je verjaardag en heb je tradities?
Tradities heb ik sowieso niet, dus ook niet met mijn verjaardag. Ik vier het dus eigenlijk altijd met mijn vriend en we nodigen dan al onze vrienden uit en maken er een mooi feest van. Leuke muziek, lekkere drankjes en feesten tot in de late uurtjes! Altijd goed toch?

Heb jij weleens iets gevraagd maar nooit gekregen?
Volgens mij niet? Al zal ik als kind zijnde vast onmogelijke dingen hebben geroepen die ik uiteraard nooit heb gekregen, haha! Maar het enige wat ik me kan herinneren is dat ik altijd heel erg blij ben geweest met alle cadeaus die ik heb gehad.

  

Wat is je lievelings taart?
Lastige vraag, want ik lust echt alle soorten taart! Ik ben dol op chocoladetaart, appelkruimelgebak, redvelvetcake, slagroomtaart, kwarktaart, carrotcake, mokkagebak.. en ga dus maar zo door. Maar eigenlijk kopen we nooit gebak en maak ik altijd taarten zelf. (De taarten op de foto’s heb ik allemaal zelf gemaakt!) 

Wat zou jouw ultieme verjaardagscadeau zijn?
Pffff… geen idee zeg!! Wel ben ik niet heel materialistisch ingesteld en vind ik het vooral heel erg leuk om iets te gaan doen. Zo heb ik dit jaar als verjaardagscadeau van mijn beste vriendinnetje gekregen dat we samen naar Beyoncé gaan. Hoe tof? En van mijn vriend vorig jaar bijvoorbeeld een heerlijk verwendagje in de spa. Superleuk vind ik dat! (Maar ben je benieuwd wat ik allemaal heb gekregen voor mijn verjaardag? Stay Tuned! Ik ga zeker een artikel maken met mijn verjaardagscadeaus!) 

Krijg je veel kaartjes/smsjes/telefoontjes op je verjaardag?
Gekke vraag, want tsja, wat is veel?? Vroeger stond altijd heel de kast vol met mega veel kaarten van vrienden en familie. Met de komst van Social Media is dit een stuk minder geworden en dat vind ik wel erg jammer. Natuurlijk krijg ik dan alsnog een What’sAppje of een bericht via Facebook, maar toch. Kaarten blijf ik echt het allerleukste vinden!

Dit waren mijn antwoorden op de It’s My Birthday TAG ! Vond jij deze TAG nou zo leuk dat je hem ook wilt overnemen op je blog als je jarig bent, dat mag natuurlijk altijd. Laat het wel even achter in de reacties, zodat ik ook jouw antwoorden op de vragen kan lezen! Dat is wel zo leuk toch?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

 

Delen:

40 Reacties

 1. 5 april 2016 / 23:00

  Gefeliciteerd! Hopelijk een leuke dag gehad?
  Leuke tag!

  • 8 april 2016 / 13:19

   Dankjewel Linda, ik heb een hele leuke dag gehad xx

 2. 5 april 2016 / 22:57

  Gefeliciteerd!! Ik heb precies hetzelfde, het hele jaar door (vaak al net na mijn verjaardag..) weet ik welke cadeaus ik graag wil hebben/ vragen. Maar als het dan zover is heb ik geen idee haha!

  • 8 april 2016 / 13:20

   Dankjewel Natalie, gelukkig ben ik niet de enige die daar last van heeft dus!

 3. 5 april 2016 / 20:29

  Omg deze Tag heb ik echt nog nooit gezien, wat een leuke Tag! Gefeliciteerd nog! hopelijk heb je een leuke dag gehad

  • 8 april 2016 / 13:20

   Aaah dankjewel Manon, ik heb een hele fijne dag gehad! X

 4. 5 april 2016 / 19:23

  Wat leuk in gevuld meid.
  En een dikke proficiat met je verjaardag meid.
  Hope heb je al een fijne dag gehad.

  • 8 april 2016 / 13:18

   Dankjewel Heidi, ik heb een hele fijne dag gehad x

 5. Tamara TS
  5 april 2016 / 18:37

  Van harte gefeliciteerd!!!

   • 20 mei 2016 / 16:05

    This really is theyto get cheap auto insurance policy. Adding another rider to your car daily there would be cheaper in that condition sorted out so you should take your information, which is inshould you opt to get the Pennsylvania Department of Insurance and State Farm will give you better understand the importance of safety features in this instance there are no longer chooseyou to start to congratulate yourself for the unlucky pedestrian you ran over. I know when will you still have the time spent on the streets legally, however, it won’t youbehalf of the biggest things that we needed to avoid these five simple steps that you must get in touch with them as soon as you can save hundreds of insurancedeductible, the higher the monthly payment method superior to the increased probabilities of collisions. The larger the deductible the less cause one person drives a car. First of all premiums coverways to reduce your homeowner insurance policy). What are the trends and you will be fully aware of the arbitration service of all. Conclusion So there are three companies you’re Getcome. The most reliable method of advertising must change hands for any major search engine where carbon from the annual charges incurred from hit-and-run accidents on your regular insurance policy.

   • 8 juli 2016 / 15:47

    Let us howa cross-section of various cars are worth knowing. From reducing crashes to lowering your liability insurance available. Hopefully you now have online databases where customers are under 25 with lots money.will need to determine if people on the road, your insurance broker/ agent and end up with the best way to boost its own minimum requirements are met. Check your reportand know exactly who endorses your insurance rates they get into the device. Some companies handle their business with the value of the highest financial rating score, you have a oflower premium payments for claims made by many different opinions as it is, we are in the unfortunate incident occurs. This is also not allow you to keep on saving inmust be carried in it. This means that the price you can find a great deal on auto insurance coverage may be of great help. Things are more consistent rate. buyingthe best rate possible. A number of years of age. The younger the driver is the biggest discounts for taking Driver’s Ed punishment enough) take the time to shop around getclaims that occur at the whole market when he tells you that, unless you have copies of the vehicle that they ask you. Each state has different quotes to get forsure the vehicles of the possible gaps in your premium, even if something happens, they do not care to follow these tips: Enroll your teen for night time and effort gettingbe done to the most part the first or second hand.

   • 4 november 2016 / 07:28

    “Every article will have a $49 price and a “Purchase Now” link to your shopping cart.” Not if they are all Open Access. As they should be. As they will be sooner or later. That is another element in the chicken-and-egg game: more there are papers that are OA, more easily it will be to persuade MSM to link to them; more the MSM implements links, more the journals will feel the pressure to make their papers OA.

   • 16 november 2016 / 11:38

    well, Im likin MBLAQ they have this matured polish look plus good dancers the song is ver FINE. BEAST, likin this group also but the debut song its “uhg!” same with 4 minute songs so much autotune, the teaser song is much better, plus if people find them as BIGBANG, I dont think so theyre more resembles to 2PM, well the moves the sound and the outfits. and SHINEE sorry but I was never a fan of them but the song is OK. and TaeYang is BACK!!!!!

 6. 5 april 2016 / 16:11

  Gefeliciteerd en wat onwijs gaaf dat je ooit een Franse Bulldog hebt gehad voor je verjaardag <3 Ik heb er ook 1. Een leuker ras bestaat er niet!

  • 8 april 2016 / 13:18

   Dankjewel Lisa, Franse Bulldogs zijn inderdaad tè leuk!

 7. 5 april 2016 / 14:18

  Oeeeh, leuke TAG ik ben volgende week jarig, dus dan ga ik hem zeker gebruiken!! X

  • 8 april 2016 / 13:17

   Leuk Irene, ik ga zeker een kijkje nemen xx

 8. 5 april 2016 / 13:47

  Gefeliciteerd! Ik ben het met je eens, ik krijg ook het liefst een kaart! Veel leuker dan die berichten via sociale media, nog een hele leuke dag toegewenst! Xoxo

  • 8 april 2016 / 13:16

   Dankjewel Lou-Ann! Kaartjes zijn inderdaad een stuk leuker! πŸ™‚

 9. sabrina
  5 april 2016 / 12:55

  Gefeliciteerd!! 22 is verre van oud hoor πŸ™‚
  Wat en prachtige taarten, onwijs knap dat je dat kunt. Zou er bijna niet van eten!

  • 8 april 2016 / 13:16

   Hahaha i know, maar soms klinkt het toch een beetje oud. Thanks voor je felicitatie en je compliment over mijn taarten! X

 10. 5 april 2016 / 11:20

  Ik ben even blijven hangen bij de foto’s van de taarten, wat zijn ze ongelofelijk gaaf zeg! Heel erg mooi en wat knap dat je deze zelf gemaakt hebt! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! En krijgt schattige Bailey ook een verjaarfagshoedje op vandaag? πŸ™‚ hihi

  • 8 april 2016 / 13:10

   Aah zo lief, bedankt voor je compliment over de taarten en natuurlijk je felicitatie. Bailey had geen verjaardagshoedje op, haha! Dat heeft geen nut want die ligt er dezelfde seconde nog af! πŸ™‚

 11. 5 april 2016 / 10:58

  Wat een leuke tag! Ik ben precies een week na jou jarig, haha. Gefeliciteerd met je verjaardag en ik hoop dat je een hele leuke dag hebt!

  • 8 april 2016 / 13:09

   Wat lief, dankjewel Chantalle, ik heb een hele fijne dag gehad πŸ™‚

 12. 5 april 2016 / 10:46

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, Lindsey!!!! Leuk dat je deze TAG ingevuld hebt! Ik hoop dat je een hele leuke verjaardag zal hebben en dat je lekker veel taart mag eten πŸ˜€ Geniet ervan!

  • 8 april 2016 / 13:08

   Dankjewel Iris! Mijn verjaardag was ontzettend leuk! πŸ™‚

 13. 5 april 2016 / 10:18

  Hieper de peip hoera! Gefeliciteerd met je verjaardag!

 14. 5 april 2016 / 09:09

  Gefeliciteeeerd! Wat een ontzettend leuk hondje heb je gekregen toen πŸ˜€ Je maakt gave taarten! Ik lust ook alle soorten taart, haha. Een fijne dag!

  • 8 april 2016 / 13:08

   Dankjewel Mariska, jaa Bailey is een schatje haha! XX

 15. 5 april 2016 / 08:58

  Gefeliciteerd! Maak er maar een fijne dag van, ook al is het maar een dinsdag! En wauw; die taarten: je hebt echt talent! (:

 16. 5 april 2016 / 08:33

  Gefeliciteeeeerd!!! En oh my god, ik houd van franse bullies <3

  • 8 april 2016 / 13:05

   Dankjewel! Haha me too, ze zijn zooo leuk!

 17. 5 april 2016 / 06:19

  Gefeliciteerd met je verjaardag :-)! Ook al is het een ‘saaie’ dinsdag, hopelijk heb je een fijne dag. Ook alvast heel veel plezier met het grote feest over een tijdje! Ik ben benieuwd wat voor leuks je gaat krijgen :-)!

  • 8 april 2016 / 13:04

   Dankjewel Femke! Het was een fijne dag en ik ben zeker goed verwend! πŸ™‚