fbpx
59   91
101   508
137   438
95   157
60   114

Fotoverslag: Stedentripjes

image7

Ik heb mijzelf voorgenomen ieder jaar een stedentrip te doen. In dit fotoverslag ga ik je mijn 3 stedentripjes laten zien van de afgelopen 2 jaar. Deze waren naar Madrid, Barcelona en Parijs. Benieuwd? Kijk dan mee.

image1 (4)

MADRID 2013

In 2013 vloog ik voor het eerst in mijn eentje. Ik had al wel veel vaker gevlogen dus ik wist hoe dat het ging en vond dit dan eigenlijk ook totaal geen probleem. Ik vloog alleen omdat mijn vriendinnetje, Simone, een half jaar studeerde in Madrid. Ik hoefde dus alleen mijn ticket te betalen en dat was ideaal. In maart ging ik ernaartoe en bleef 8 dagen. Mijn vriendin kende de stad ondertussen al door en door. Een betere rondleiding had ik mij niet kunnen wensen!

image2 (2)

In die 8 dagen heb ik echt op een heerlijke, rustige manier Madrid leren kennen. Het weer was prachtig en het was dan ook echt een fantastische trip. Madrid is prachtig en kent zoveel mooie plekken! Ik geloof echt dat ik álles heb gezien. Prado Musea, Retiro Parc, Casa del Campo, Plaza Major, Mercado de San Miguel, we hebben niets over geslagen. Zelfs de mega grote discotheek Kapital met 7 verdiepingen (!!!) hebben we bezocht. Het enige wat ik niet heb gezien is de metro, want we hebben alles te voet gedaan. Dat vind ik altijd zoveel fijner omdat je dan de stad een stuk beter leert kennen.

Mocht je je trouwens afvragen wie die gekke mannen met die groene puntmutsen zijn? Het was in die tijd ‘Semana Santa’, dit is een feestdag in Spanje. Het is de week voor Pasen. Tsja.. wij schrokken er ook even van, haha!

image3 (1)

BARCELONA 2014

Vorig jaar in Juni kregen mijn vriendinnetje Laura en ik ineens een briljant plan. Waarom gaan we niet gewoon naar Barcelona? Voor we het wisten boekte we een hotel en een vlucht en zaten we heerlijk 4 daagjes in Barcelona! 4 dagen die we goed hebben besteed. We hebben namelijk 1 dagje gespendeerd aan zee, twee daagjes aan shoppen en 1 dag de toerist uitgehangen. Prima verdeling toch?

image4

Het was zo’n 25 à 30 graden in Barcelona, tsja daar krijg je dorst van. Dus ook de nodige kannen Sangria zijn genuttigd! Yummie! Op een heerlijk terrasje aan een pleintje waar we ons wel even vermaakte met mensen kijken.. heerlijk! In Barcelona zit aan het strand een hele grote shoppingmall, Mare Magnum. Daar hebben we tijdens een van onze shopdagjes ons prima vermaakt. Verder zat ons hotel aan ‘La Rambla’ dus dat was ideaal. We zijn o.a. bij de Sagrada Familia geweest, Parc Guell en Parc de Ciutadella. Wederom alles heerlijk te voet gedaan. Barcelona is ook echt prachtig.

image6

Parijs 2014

Afgelopen december ging ik met mijn vriendinnetje Mandy naar Parijs. Wij studeren samen en hadden afgesproken dat als we ons P haalde, we een P-reis gingen maken. Ik haalde afgelopen jaar mijn P en dus was het tijd voor onze reis. Parijs it was!

image5

Zoals ik al zei, was het in December. Deze foto’s zijn dan ook niet zo zonnig als die van Madrid en Barcelona. Maar hé, we waren in Parijs, dus who cares? Parijs is juist perfect om naartoe te gaan rond de kerst want iedere winkel is dan echt zo ontzettend prachtig. Wat hebben we hier voornamelijk gedaan? Geshopt, geshopt en nog veel meer geshopt. Daarnaast ook wel een beetje de toerist gespeeld hoor. We zijn bij de Notre Dame, het Louvre, de Slotjesbrug, de Arc de Triomphe en de Eiffeltoren geweest. Oh en vergeet La Durée en Galleries Lafayette niet, haha!

Dit jaar wil ik ontzettend graag naar Londen toe! Ik ben al aan het plannen en als alles volgens plan verloopt, ga ik daar in juli een dag of 4 naar toe. Mocht je nog tips hebben, heel graag!!

Wat is jouw favoriete stad?

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

4 Reacties

 1. 25 mei 2015 / 14:53

  Leuke tripjes! Je hebt mooie foto’s gemaakt. Ik wil ook heel erg graag naar Barcelona 🙂

  • lindsey.beljaars
   26 mei 2015 / 10:08

   Dankjewel! Barcelona is echt heel leuk, zeker naartoe gaan! X

 2. 25 mei 2015 / 10:01

  Wat een heerlijke foto’s! Bovenaan mijn lijstje staat nu vooral nog Rome als stad bovenaan. Al wil ik Wenen, Berlijn en zo kan ik nog wel even doorgaan, ook graag nog een keer zien 😉 Xoxo

  • lindsey.beljaars
   26 mei 2015 / 10:08

   Jaa haha herkenbaar, ik wil ook nog zoveel zien! Rome lijkt me ook super x