fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

15 vragen die niemand stelt TAG

15 vragen die niemand stelt TAG

It’s TAG Time!! Ik kwam namelijk een hele leuke TAG tegen, de 15 vragen die niemand stelt TAG. Tijdens het lezen van deze TAG had ik gelijk zin om hem zelf in te vullen dus dat heb ik gedaan. Ben jij benieuwd naar mijn antwoorden op de 15 vragen die niemand stelt TAG? Lees dan gezellig mee!

Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?
Dicht! Sowieso moeten alle deuren tijdens het slapen dicht zijn. Ik houd er echt niet van als er nog iets open staat, vind dat echt vreselijk.

Neem je mini-flesjes shampoo en dergelijken mee uit hotels?
Shampoo eigenlijk sowieso nooit omdat ik die uit hotels 9 van de 10 keer waardeloos vind. Douchegel o.i.d. wil ik weleens meenemen maar het ligt er maar net aan welk hotel en wat voor product het is.

Heb je ooit een straatnaambord gepikt?
Nope, is dat niet iets voor jongens? Ik ken namelijk wel heel veel jongens die hier zeker weten de lol van in zagen!

Gebruik je to-do lijstjes?
Ja en nee? Ik schrijf namelijk wel alles op in mijn agenda. Jup, ik gebruik nog steeds een agenda waar ik in kan schrijven in plaats van een digitale agenda waar ik in kan typen, haha! Vind dat op de een of andere manier een stuk fijner en overzichtelijker. Krassen is overigens veel leuker dan op ‘backspace’ drukken. Maar omdat ik wel alles opschrijf in mijn agenda kun je dat ook een soort van ’to-do list’ noemen.

Heb je sproeten?
Jazeker, heel veel zelfs. Als de zon ook maar een beetje gaat schijnen dan zit ik binnen 5 minuten vol met sproeten. Ik ben er heel erg blij mee en vind het altijd leuk staan!

Heb je ooit in de bosjes geplast?
Sowieso! Wie niet?

Hoe groot is jullie bed?
1.40, een standaard tweepersoonsbed dus. Al klaagt mijn vriend altijd dat ik veel te veel ruimte en dekens in beslag neem. Misschien dat het volgende bed dan toch echt een slag groter moet zijn!

Ben je lui?
Ik denk dat iedereen zo zijn luie momenten heeft. Of ik echt lui ben? Nee, dat denk ik niet. Maar ook ik kan het af en toe heerlijk vinden om niks te doen en gewoon heerlijk ongegeneerd te luieren!

Is er iets waar je je nu aan irriteert?
Nee, eigenlijk niet? Ik irriteer me niet heel erg snel aan iets.

Kauw je op pennen en potloden?
Aargh, nee nooit! Puur omdat ik er niet aan moet denken dat er iemand anders aan de pen heeft gekauwd terwijl ik ermee aan het schrijven ben. Stel je voor dat jij daarna op dezelfde ben gaat kauwen? Ieewh..

Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?
Nope.. Bij ons was dit er volgens mij niet eens? Ken niemand uit mijn jeugd die bij de padvinders heeft gezeten. Bij ons was het eerder de zeeverkenners, maar ook daar heb ik niet bij gezeten.

Kijk je nog weleens naar tekenfilms?
Jazeker, ik vind tekenfilms echt heel leuk. Als ik in een melige bui ben zet ik hem op ‘Vlaamse Uitspraak’. Succes gegarandeerd, whaha!

Tel je de treden als je de trap op loopt?
Altijd.. wat is dat toch? Ach, dat deze vraag erin zit betekent dat ik absoluut niet de enige ben. Ik was vroeger ook altijd het kind dat alleen op de witte vlakken van een zebrapad mocht lopen en dat soort gekke fratsen. Iemand die dit herkent, please? 

Dans je weleens als er geen muziek te horen is?
Yup! Dansen is altijd goed! Ik heb echt geen muziek nodig om te kunnen dansen.

Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken?
Natuurlijk! Vergeet je altijd het oliepeil van je auto te checken? Natuurlijk! Haha ik weet hoe het moet, maar ik vergeet het altijd. Uiteindelijk doet mijn vader of vriend het dus bijna altijd op het moment dat ze die van hun eigen auto ook checken. Vind ik niet erg! 😉

Zo, dat waren ze dan! Alle 15 vragen uit de 15 vragen die niemand stelt TAG. Vond jij deze TAG nou zo leuk dat je hem ook wilt overnemen op je blog, dat mag natuurlijk altijd. Laat het wel even achter in de comments, zodat ik ook jouw antwoorden op de vragen kan lezen!

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

12 Reacties

 1. 13 maart 2016 / 19:43

  Ik ga hem zeker overnemen! Heel leuk geschreven!

 2. 10 maart 2016 / 20:32

  Leuk om de antwoorden te lezen op deze tag. Treden tellen, tekenfilms doe ik ook graag. Ik heb wel even bij de padvinders gezeten maar na een nacht in de kou in een tent te hebben geslapen was ik genezen 😉

 3. 10 maart 2016 / 20:09

  Straatnaambord jatten, wie doet nou zoiets?! Haha Wij hebben een asociaal groot bed, 200 bij 220. Maar het is heerlijk haha.

 4. 10 maart 2016 / 18:27

  Wat leuk om te lezen meid.

 5. 10 maart 2016 / 14:14

  Hahhaa, geweldige tag! Je hebt de tag leuk ingevuld :)! Jaa tekenfilms bekijken doe ik ook graag en vooral de Vlaamse versies!
  X

 6. 10 maart 2016 / 13:32

  Wat een leuke tag! Ik heb ook nog nooit een straatnaambordje gepikt, mijn broertjes daarentegen vaak genoeg haha! Sproeten vind ik altijd erg mooi! 🙂 Alleen wanneer de zon schijnt zijn ze bij mij duidelijk zichtbaar!

 7. 10 maart 2016 / 11:58

  Dit is echt een leuke TAG, je hebt de vragen heel leuk beantwoord! ik heb een bed van 1.60 en nog klaagt mijn vriend over plaats tekort, haha.

 8. 10 maart 2016 / 11:46

  Haha ik ken ook heel veel jongens die straatnaam borden hebben gejat, hilarisch! Maar zelf zou ik het eigenlijk nooit doen haha. Leuk ingevuld, deze tag!

 9. 10 maart 2016 / 09:43

  Wat een leuke tag en ook heel erg leuk ingevuld. Ik gebruik ook nog steeds een eigenlijk agenda, want het is leuker om je dingen zo af te vinken inderdaad. Ik heb gewoon ooit een dik notitieboek gekocht en zelf helemaal ingedeeld naar mijn wensen.

 10. 10 maart 2016 / 08:38

  Dit blijft een erg leuke tag!

 11. 10 maart 2016 / 06:39

  Ik vind dit een heerlijke tag. Mijn bed is ook 1,40 meter breed. Vrij standaard he, toch heb ik altijd het idee dat dit bed heel klein is als ik bij vriendinnen kom haha. 1,40 vind ik prima maar wie weet dat ons volgende bed 1,60 wordt. 1.80 hoeft van mij echt niet. Ik vind het wel lekker knus, zo’n niet veel te breed bed :-).

 12. 10 maart 2016 / 06:15

  Hele leuke antwoorden. Vroeger moest ik van mezelf ook op het witte lopen van een zebrapad, of ik mocht de randjes tussen de tegels niet aanraken. Ik heb ook weleens bedacht dat ik de trap in drie stappen op moest lopen.
  Liefs,
  Elles