fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

New In: Luckies Undercover Laptoptas

Luckies Undercover Laptoptas

Ooit nam ik mijn laptop mee zonder hoes.. Niet slim, want toen ik hem open deed was mijn scherm compleet gescheurd. Het scherm is inmiddels gemaakt maar ik baalde hier natuurlijk enorm van. Sindsdien vind ik het dan ook zo belangrijk om mijn laptop in een goede laptophoes/laptoptas te vervoeren. Een goede laptophoes is één ding maar het oog wil natuurlijk ook wat. Vandaag laat ik je mijn nieuwe laptoptas zien, namelijk de Luckies Undercover Laptoptas.

Luckies Undercover Laptoptas

Luckies Undercover Laptoptas

Luckies Undercover Laptoptas

Mijn laptop is een Sony Vaio en ik heb deze echt al een hele tijd. Hij zit dan ook al onder de krasjes en de deukjes, maar ach, hij werkt nog en dat is natuurlijk het belangrijkste. Een hele tijd heb ik mijn laptop vervoerd in een hele saaie, blauwe laptopcase. Maar pas geleden kocht ik een nieuwe tas en mijn laptop past hier wel in maar niet inclusief mijn saaie laptopcase. Dat was de grootste reden voor een nieuwe laptoptas. En.. als ik dan toch een nieuwe nodig heb, dan liever gelijk een hele leuke!

De omschrijving van Ditverzinjeniet.nl: Ben jij altijd bang dat je laptop wordt gestolen wanneer je na je werk bij de bushalte staat? Met deze laptophoes hoef je daar niet meer voor te vrezen. De hoes ziet er uit als een gebruikte enveloppe, inclusief poststempels en (nep)adres. Natuurlijk is de hoes van binnen gestoffeerd, zodat hij de laptop goed kan beschermen. Door de sluiting van klittenband is de hoes geschikt voor laptops en netbooks met een schermgrootte tussen 8 en 17 inch, zie afbeeldingen. Een gratis tip van ons: laat je laptop niet achter in de buurt van een postkantoor of een postbode.

Luckies Undercover Laptoptas

Luckies Undercover Laptoptas

Luckies Undercover Laptoptas

De Luckies Undercover Laptoptas vind ik echt een mega leuke en originele laptoptas. Hij heet natuurlijk ‘Undercover’ omdat hij lijkt op een gebruikte enveloppe. Mensen zullen dus niet zo 1,2,3, de link leggen met een laptoptas. Hoe leuk is dat? De laptoptas zelf heeft een afmeting van 41 x 31 centimeter en is geschikt voor laptops met een schermgrootte tussen de 8 en 17 inch. Luckies heeft dit zelf ingedeeld in massive, medium en tiny. Mijn laptop behoort duidelijk tot ’tiny’ want hij past in de breedte in de tas waardoor je hem dus best ver dubbel moet vouwen. Dat is verder geen probleem. Hij gaat dicht met klittenband en aan de binnenkant is hij gestoffeerd om de laptop goed te beschermen.

De Luckies Undercover Laptoptas is te koop bij www.ditverzinjeniet.nl en kost €24,95 exclusief verzendkosten van €4,95 (De verzending van www.ditverzinjeniet.nl is lekker snel. Als je hem voor 22:00uur besteld, heb je de laptoptas de volgende dag in huis) 

Heb jij jouw laptop altijd netjes en veilig in een laptoptas zitten? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

11 Reacties

 1. 23 maart 2016 / 20:03

  Oh die is leuk zeg! Ik zoek ook nog een nieuwe hoes maar ik hou totaal niet van standaard en opvallende dingen. Dan is dit perfect.

 2. 23 maart 2016 / 19:51

  Wat een leuke orignele laptop tas, hahahaa erg leuk!
  X

 3. 23 maart 2016 / 15:59

  Wat een leuke tas zeg! Echt gaaf! Zelf zag ik in de winkel toen ik mijn laptop kocht een hele mooie blauwe/groene, jammer genoeg paste mijn laptop daar niet in. Uiteindelijk ben ik maar voor een zwarte versie gegaan die net wat groter was 😉 Nog steeds blij mee! Xoxo

 4. 23 maart 2016 / 15:22

  Ziet er echt gaaf uit, super grappig:)

 5. 23 maart 2016 / 11:21

  Wat een orginele laptop tas! Hij ziet er inderdaad uit als een envelop, wel echt super leuk. Ik heb nog geen laptop tas aangeschaft maar ik zal zeker eens een kijkje nemen op de site.

 6. 23 maart 2016 / 10:07

  Wat een leuk concept zeg haha. Erg leuk en handig!

 7. 23 maart 2016 / 09:51

  Leuk! Ik zou ook echt een hoes moeten aanschaffen, ik sjouw die laptop overal mee naartoe, los in mijn tas.

  • 24 maart 2016 / 11:14

   Haha deed ik ook altijd, maar nu durf ik dat echt niet meer! 🙂

 8. 23 maart 2016 / 08:21

  Wat grappig! Wel naar dat je laptop schade had opgelopen, maar vind deze hoes erg leuk 😀

 9. 23 maart 2016 / 07:58

  Grappige en leuke tas! Ik verplaats mijn laptop soms via mijn handtas, maar voor de rest laat ik hem gewoon waar hij is.