fbpx
21   47
59   262
41   86
60   179
40   227

Is het al bijna kerst TAG

Is het al bijna kerst TAG

Is het al bijna kerst? Sinterklaas heeft ons land inmiddels verlaten en de kerstman staat alweer bijna voor de deur. In dit artikel geef ik antwoord op de vragen van de Is het al bijna kerst TAG. Ben jij benieuwd naar deze antwoorden? Lees dan zeker gezellig op je gemakje deze TAG.

Is het al bijna kerst TAG

Hoelang nog tot het kerst is?
Het is nog 16 dagen tot kerst.

Op een schaal van 1 tot 10, hoe erg kijk jij uit naar kerst?
Een 5? Ik ben namelijk niet echt een kerstfreak. Ik kijk er ook niet mega erg naar uit, maar als het dan zo ver is vind ik het wel altijd heel erg gezellig. 

Wanneer zet jij de kerstboom op? 
Sowieso pas nadat Sinterklaas het land weer uit is. Je kerstboom opzetten terwijl het nog geen Sinterklaas is geweest vind ik echt not-done. Vaak zetten we de kerstboom op in het weekend dus dit zal dan aankomend weekend zijn.

Hoe ziet jouw ideale boom eruit? 
Hij moet absoluut echt zijn. Een neppe boom vind ik echt niet leuk. Juist de geur die een echte boom in huis afgeeft vind ik echt helemaal bij kerst passen. Daarnaast gewoon ouderwets met veel lichtjes en kerstballen. Niet te veel poespas en kitsch erin.

Is het al bijna kerst TAG

Wat is je favoriete kerstliedje?
Phoeeeee! Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik hier echt even een lijstje met kerstliedjes bij moest pakken. Er was geen één liedje dat bij me op kwam. Ik kan wel heel veel liedjes meezingen, maar heb niet specifiek een nummer wat nou echt favoriet is. Als ik moet kiezen.. dan is het: Jingle Bells, gewoon omdat ik echt een kerstgevoel van krijg en er altijd vrolijk van wordt.

Wat vind jij echt niet kunnen met kerst?
Die hele foute hangers voor in de kerstboom die echt mega kitsch zijn. Of van die knalroze bomen met witte en zilveren uilen enz. Dat vind ik echt zo ongelofelijk fout. Ik vind kerst vooral een heel classy en traditioneel feest dus alles wat er kitsch en een tikkeltje goedkoop of ordinair uit ziet vind ik not done.

Is het al bijna kerst TAG

Naar welk kerstgerecht kijk jij het meeste uit?
Zoals bij ieder etentje, het toetje! Ik lust echt bijna alles maar heb echt niet gegeten als ik geen toetje op heb. Ik ben echt een zoetekauw en heb altijd plaats over voor een heerlijk toetje!
P.S. De taart op de foto heb ik zelf gemaakt. Weinig mensen weten het maar ik heb al heel wat taarten gemaakt, op maat en op bestelling! 

Wat voor outfit draag jij meestal met kerst?
Overdag zo comfi mogelijk. Ik doe echter niet mee met de gekke foute kersttruien rage, dat gaat me echt te ver haha! Ik trek gewoon lekker een joggingsbroek aan met een heerlijke trui en warme sloffen en daar loop ik lekker de hele dag in. In de avond gaan we meestal of uiteten of thuis eten met familie en dan dof ik me wel lekker op. Eerst heerlijk in een bad en daarna is het wel tijd om me klaar te maken. Dan draag ik meestal toch wel een chique jurkje. Lekker feestelijk! Mijn LOTD Chique Diner is een voorbeeld wat ik met kerst best zou dragen!

Hoe ziet kerst er bij jou over 25 jaar uit?
Hahaha phoeee! Nou uuhm ik hoop eigenlijk dat er weinig verandert. Kerst mag wat mij betreft wel lekker traditioneel zijn hoor. Heerlijk eten en samenzijn met familie. Natuurlijk met een echte kerstboom in de woonkamer!

Is het al bijna kerst TAG

En tot slot: Wat geeft jou nou echt HET kerstgevoel? Heb je een traditie?
Zoals ik al eerder zei, een echte kerstboom en lekker eten met familie. Dat is voor mij HET kerstgevoel. Dat is dan ook eigenlijk de traditie, haha! Meer is het niet. We vieren het wel maar het is niet zo mega bijzonder. Gewoon gezellig onder elkaar met cadeautjes en lekker eten!

Dit waren mijn antwoorden op de vragen van de Is het al bijna kerst TAG. Vond jij deze TAG nou zo leuk dat je hem ook wilt overnemen op je blog, dat mag natuurlijk altijd. Laat het wel even achter in de comments, zodat ik ook jouw antwoorden op de vragen kan lezen!

Wat is jouw ultieme kerstgevoel? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

15 Reacties

 1. 11 december 2015 / 10:49

  hihi wat een mega leuke tag! haha ik ga deze ook overnemen van je als het mag! liefs

 2. 9 december 2015 / 15:25

  Wat een leuke TAG, ik heb hem van je overgenomen 🙂

 3. 9 december 2015 / 13:49

  Wat een leuke tag. Ik heb echt zooooveel zin in de feestdagen!

 4. 8 december 2015 / 23:22

  Wat een leuke tag!! 🙂

 5. 8 december 2015 / 23:07

  Erg leuke tag en je hebt de tag leuk ingevuld, wauw wat kan jij mooi taarten maken zeg 😮
  X

 6. 8 december 2015 / 19:37

  Leuke tag! Mijn ultieme kerstgevoel is het optuigen van de kerstboom met fijne muziekjes en een kopje thee.

 7. 8 december 2015 / 14:50

  Ik kende deze tag nog niet, en dat terwijl ik gek ben op kerst. Nog maar 16 dagen, jeej. Dat is al bijna. Ik kijk er zo naar uit.

 8. 8 december 2015 / 14:47

  Ik heb echt super veel zin in kerst!! 🙂
  Enne,, kerstbomen met roze versiersels vind ik ook verschrikkelijk!
  Vind die taart trouwens heel mooi! Echt knap dat je dat zelf allemaal maakt!!

 9. 8 december 2015 / 13:31

  Ah wat een leuke TAG. Ik draag overdag ook graag een comfy outfit! Wij zetten pas na 12 december de Kerstboom neer vanwege mijn broertjes verjaardag, kan niet wachten om hem al neer te zetten!

 10. 8 december 2015 / 11:16

  Deze tag kende ik nog niet, ga hem zeker onthouden want ik word hier heel vrolijk van!
  XOXO esmee

 11. 8 december 2015 / 09:40

  Ik voel helemaal kerstsfeer. Wat schattig Jingle Bells als favoriete kerstliedje. Ik denk ook niet dat ik meedoe met foute kersttrui. Ik draag liever iets moois en stijlvol op kerstavond.

 12. 8 december 2015 / 08:54

  Erg leuk om te lezen. Heb superveel zin in de kerst! Misschien plan ik deze tag ook nog wel in.

 13. 8 december 2015 / 08:21

  Leuk om jouw antwoorden te lezen! Ik daarentegen ben een grote kerstfan. Maar al die koude hoeft er niet bij (ook al is dat het teken dat het echt kerstmis is).

 14. 8 december 2015 / 06:53

  Ik heb echt zin in kerst. Ik kan niet wachten, kerst is een van de fijnste feesten van het jaar. Altijd gezellig en een goede sfeer tussen mensen.