fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Garnier Loving Blends Arganolie en Cranberry

Garnier Loving Blends Arganolie en Cranberry

Een goede shampoo en conditioner lijkt voor mij de laatste tijd wel een onmogelijke opgave. Ik moet zeggen dat ik op dit moment gewoon geen combinatie heb die me echt heel erg goed bevalt. Vandaag review ik de Garnier Loving Blends Arganolie en Cranberry. Is dit wel een goede combi? Je leest het in mijn review!

Garnier Loving Blends Arganolie en Cranberry

Op de site van de Garnier Loving Blends deed ik een test welke blend het best zou passen bij mijn haar. Ik moest antwoord geven op die verschillende vragen en mijn uitkomst was de Garnier Loving Blends Arganolie en Cranberry. Volgens Garnier past deze Loving Blends het beste bij mijn haar. Dit is waarschijnlijk omdat ik highlights in mijn haar heb.

Garnier Loving Blends Arganolie en Cranberry

Garnier Loving Blends Arganolie en Cranberry

In totaal zijn er zeven verschillende blends, namelijk:

 • Arganolie & Cranberry (gekleurd haar)
 • Kamille & Bloemenhoning (blond haar)
 • Citroen & Zachte Klei (vet haar)
 • Vanille & Papaya (normaal haar)
 • Argan & Cameliaolie (droog, dof haar)
 • Vergine Olijfolie (gevoelig, zeer droog haar)
 • Honing, bijenbalsem & Royal Jelly (beschadigd, breekbaar haar)

Ik review vandaag zowel de shampoo als de conditioner van de Garnier Loving Blends Arganolie en Cranberry.

Garnier Loving Blends Arganolie en Cranberry

Garnier Loving Blends Arganolie en Cranberry

De verpakking vind ik erg mooi gedaan. Beide flessen zijn bordeuxrood met witte letters. De shampoo heeft de dop aan de bovenkant en de conditioner heeft de dop onderop. De lijn is verrijkt met arganolie voor de voedende werking en cranberry vanwege de antioxidanten en de beschermende werking. Ik vind de lijn echt heel erg lekker en fris ruiken.

Garnier Loving Blends Arganolie en Cranberry

Garnier Loving Blends Arganolie en Cranberry

De shampoo is wit van kleur. Helaas vind je op de ingrediëntenlijst SLS als tweede product. Dit is een goedkope synthetische stof die ervoor zorgt dat de shampoo gaat schuimen. Klinkt lekker, maar helaas heeft deze stof vaak de eigenschap je haar ongelofelijk droog te maken. Toch moet ik zeggen dat het na het wassen heel erg meevalt. Ik had het een stuk erger verwacht. Mijn haar voelt niet zacht en soepel, maar wel schoon en absoluut niet mega droog.

Garnier Loving Blends Arganolie en Cranberry

Garnier Loving Blends Arganolie en Cranberry

Ook de conditioner is wit van kleur. Deze voelt wel echt meer aan als crème dan de shampoo. Precies wat je bij een conditioner verwacht natuurlijk. Ik heb deze aangebracht op mijn haar, vooral in de punten, na het wassen met de shampoo. Na het uitspoelen rook mijn haar heerlijk fris en voelde erg zacht aan. Lekker luchtig ook, ik had niet het idee dat mijn haar zwaarder werd door de conditioner.

Garnier Loving Blends Arganolie en Cranberry

Ik moet zeggen dat ik best te spreken ben over deze Garnier Loving Blends Arganolie en Cranberry. De shampoo los zou ik niet zo snel aanraden, omdat het daarna toch wel fijn is je haar weer zacht te maken met de conditioner. Maar de combinatie vind ik wel erg fijn. Mijn haar ruikt ongelofelijk lekker, voelt schoon en glanst.

Zowel de shampoo als de conditioner van de Garnier Loving Blends Arganolie en Cranberry kosten €3,49 per stuk. De shampoo bevat 300ml. en de conditioner 200ml.

p.s. Na een aantal shampoo’s en conditioners te hebben gereviewed, valt me toch iets op. Ieder merk maakt een grotere fles van de shampoo dan van de conditioner. Waarom? Ben ik echt de enige die veel meer conditioner gebruikt dan shampoo? Please let me know! 

Heb jij de nieuwe Garnier Loving Blends al gespot? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

22 Reacties

 1. Eva
  8 februari 2017 / 17:05

  Echt een super shampoo en conditioner. Ik heb altijd last van mijn hoofdhuid en gebruik normaliter shampoo van de dermatoloog. Maar dit is voor het eerst dat mijn hoofdhuid niet raar reageert op een shampoo van de drogist. In België verkopen ze ook de haarmasker ben Ook over te spreken.

 2. 14 december 2015 / 12:48

  ziet er goed uit en leuke verpakking!

 3. 10 december 2015 / 19:06

  Dit lijken mij zeker fijne producten, en de geur zal zeker erg lekker zijn 🙂

 4. 10 december 2015 / 15:10

  Ziet er erg leuk uit! Ik probeer zelf SLS zoveel mogelijk te vermijden, dus de shampoo laat ik wel liggen.

 5. 9 december 2015 / 23:03

  Ik vind ze fijn deze shampoo en conditioner van Garnier, alleen in België hebben ze een andere naam “Ultra doux”. Mijn shampoo is altijd eerder uit of mijn conditioner 🙂 X

 6. Hiwa
  9 december 2015 / 21:10

  Ben ik dan de enege die 2x mijn haar was met shampoo en dan conditioner aanbrengt? Hahah maar leuke review!

  • 11 december 2015 / 20:28

   Oeh, haha denk het? Ik doe dit in ieder geval nooit?

 7. Sandra
  9 december 2015 / 20:12

  Kwam gisteren en vandaag deze producten tegen en was gelijk nieuwsgierig. Deze revue komt dus goed uit! Waarom de conditioner fles kleiner is snap ik ook niet. Ik gebruikte daar zelf ook meer van toen ik het nog gebruikte. Vaag!

 8. 9 december 2015 / 17:44

  Ik gebruik misschien wel meer conditioner dan shampoo, dus het is wel zij fijn wanneer dat in balans is. Maar eigenlijk heb ik altijd een andere shampoo dan conditioner. Ik houd van een zoete geur in shampoo en conditioners! Deze klinkt wel fijn maar niet als de nieuwe holy grail.
  Ik heb nu een andere variant van deze lijn, maar dan alleen de conditioner, daar heb ik ongeveer dezelfde ervaring mee.

 9. 9 december 2015 / 17:37

  Opvallend inderdaad dat je altijd meer shampoo krijgt dan conditioner. Ik gebruik een sulfaatvrije shampoo van L’Oreal en volgens mij zit er evenveel in 😉

  Fijne review!

 10. 9 december 2015 / 17:12

  Klinkt goed zeg! Ik heb al een paar keer voor deze lijn staan kijken, maar nog steeds niks gekocht!

  • 11 december 2015 / 20:27

   Haha ik had dat ook, toen dacht ik: Laat ik het toch eens proberen! Ben er dus best tevreden over.

 11. 9 december 2015 / 17:08

  Het klinkt goed!

 12. 9 december 2015 / 16:08

  Wat fijn dat je haren niet zwaarder worden van de conditioner. Toen ik langer haar had, was dat bij mij zeer vaak het geval. Ooit ben ik één toppertje tegengekomen en dat was een conditioner van Dove. Terwijl ik weer niet tegen de shampoo van dit merk kan. Tsja, … De shampoo klinkt ook erg fijn! Dankjewel voor je fijne en uitgebreide review!

  • 11 december 2015 / 20:27

   Lastig he? Goede shampoo en conditioner vinden! Deze verzwaard mijn haar niet, dus dat is wel echt heel fijn!

 13. 9 december 2015 / 15:00

  Ik heb de laatste tijd de hele tijd last van vet haar direct na het wassen misschien is de shampoo dan juist wel weer ideaal?

 14. 9 december 2015 / 13:55

  De producten van deze lijn van Garnier lijken me zo fijn!

 15. 9 december 2015 / 12:58

  De producten zien er erg mooi uit! Al ben ik bang dat ik hier een mega allergische reactie van ga krijgen! Ik houd het wel bij het kijken naar de mooie foto’s! 😉

  • 11 december 2015 / 20:26

   Oh! Waar krijg je altijd een allergische reactie van dan? Welke shampoo gebruik jij altijd?

 16. 9 december 2015 / 09:16

  Ik denk dat ik deze lijn erg lekker ga vinden. Fruitig en zoet.

 17. 9 december 2015 / 07:40

  Ik persoonlijk gebruik meer conditioner dan shampoo. De conditioner gaat altijd als eerst leeg. Ik zou nooit haren wassen zonder conditioner. Leuk dat je ook kan testen op de website welk product bij je haar past.

 18. 9 december 2015 / 06:53

  Haha dat van die fles vind ik ook altijd opvallend. Ik gebruik namelijk misschien wel even veel conditioner als shampoo. Ik gebruik dit ook altijd samen dus ben wel erg benieuwd naar deze lijn en de geur!