fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Maxfactor False Lash Effect Mascara

Maxfactor False Lash Effect Mascara

Maxfactor, een make-up merk waar ik maar weinig producten van heb. In mijn ogen is het merk vooral bekend om haar mascara’s en ik reviewde al eerder de Maxfactor Clump Defy Mascara. Vandaag review ik de Maxfactor False Lash Effect Mascara. Ben jij benieuwd wat ik hier van vind? Lees dan mee!

Maxfactor False Lash Effect Mascara

Maxfactor False Lash Effect Mascara

De mascara hangt in een kartonnen verpakking in de winkel. Hier staat op: ‘Onze grootste borstel ooit geeft je een echt valse wimper effect in een flits, waarvan je nooit gedacht had dat je eigen wimpers dat zouden kunnen geven.’ 

De verpakking is gelijk aan de Clump Defy Mascara, alleen is die paars en is deze zwart. Prima dus, maar niet heel vernieuwend. Al moet ik wel eerlijk zeggen dat ik de zwarte huls wat mooier vind, het ziet er net wat chiquer uit. 

Maxfactor False Lash Effect Mascara

Maxfactor False Lash Effect Mascara

De borstel is inderdaad heel erg groot. Hij heeft siliconen borsteltjes die dicht op elkaar staan. Wat je goed ziet is dat de borsteltjes aan het begin heel klein zijn en aan het einde lang. Dit is zodat je ook goed bij de wimpers in de binnenste ooghoek komt. Persoonlijk vind ik dit soort borstels altijd een stuk fijner werken dan grote vezelborstels.

Maxfactor False Lash Effect Mascara

Op de bovenste twee foto’s zie je mijn wimpers zonder mascara. Op de onderste twee foto’s zie je mijn wimpers met de Maxfactor False Lash Effect Mascara. Ik heb één laagje mascara aangebracht.

Maxfactor False Lash Effect Mascara

Hier draag ik de Maxfactor False Lash Effect Mascara. Wauw! Ik vind het resultaat echt heel erg mooi en dit heb ik gedaan met één laag. Ik ben echt enorm enthousiast. De mascara maakt mijn wimpers gitzwart, geeft ze lengte, krul en volume. Precies wat ik zoek in een mascara! Twee lagen aanbrengen zou ik alleen niet zo snel doen want dan ga helaas je wel richting de spinnenpoten-look.

Maxfactor False Lash Effect Mascara

Maxfactor False Lash Effect Mascara

Ja, ik ben enorm te spreken over deze mascara, al vind ik hem alles behalve goedkoop! Daarom zou ik adviseren hem alleen in de aanbieding te kopen. Kruidvat heeft weleens 1+1 acties en dan is het zeker een goede deal. Betaal je de volle pond, dan kun je net zo goed de Chanel Le Volume De Chanel mascara kopen bij de 40% korting acties van Ici Parix XL. Afgezien van de prijs vind ik het echt een fijne mascara!

De Maxfactor False Lash Effect Mascara is te koop voor €16,99 bij de drogisterijen.

Wat is jouw lievelingsmascara? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

15 Reacties

 1. 30 november 2015 / 22:38

  Wow! Ik vind het resultaat top, ik wil deze zeker proberen als er weer een leuke aanbieding is. Fijne review.

 2. 30 november 2015 / 20:51

  Dit is echt al jaren mijn favoriete mascara!

 3. 30 november 2015 / 20:49

  Wauw, wat worden je wimpers mooi lang en vol! Lijkt me een fijne mascara.

 4. 30 november 2015 / 19:30

  Wat een mooi resultaat zeg! Ik ben om šŸ™‚

 5. 30 november 2015 / 19:19

  WOW WOW WOW, ik ben ZO verrast! Het is dat nu de winkels dicht zijn want anders was ik NU gegaan!

 6. 30 november 2015 / 17:04

  Wauw wat een mooi resultaat!

 7. 30 november 2015 / 16:06

  EĆ©n laagje? Wauw, dan heeft hij absoluut een heel mooi effect. Inderdaad niet spotgoedkoop, maar er zijn zo ontzettend vaak 1+1 acties.. Dan is het een mooie prijs :-)!

 8. 30 november 2015 / 15:52

  Oh wauw, ik ben onder de indruk van deze mascara!! Wat een mooi resultaat. Deze ga ik eens even onthouden šŸ˜€

 9. 30 november 2015 / 15:49

  Deze mascara gebruikte ik zelf altijd, waarom nu niet meer? Geen idee.. Ik zag hem op je blog en dacht gelijk: deze moet ik weer halen want die was zooo fijn!! Haha

  X

 10. 30 november 2015 / 14:05

  Wauw wat een super mooi resultaat!

 11. 30 november 2015 / 10:24

  Inderdaad wauw, ziet er heel erg mooi uit!
  XOXO esmee

 12. 30 november 2015 / 09:08

  Oh wauw deze ziet er zo enorm mooi uit op jouw wimpers. Ik vind dit soort borsteltjes ook echt super fijn!

 13. 30 november 2015 / 08:31

  1 Laag en dan al zulk mooi resultaat! Deze moet ik even onthouden.

 14. 30 november 2015 / 07:38

  Ik ben ook dol op deze soort borstel. Wat fijn dat je tevreden bent en goede tip over de actie 1 + 1.