fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Fotoverslag Oktoberfest

Oktoberfest

In dit artikel zie je een fotoverslag van het Oktoberfest. Ik ben hier afgelopen vrijdagavond geweest. Benieuwd hoe mijn avond was op het Oktoberfest? Lees dan zeker verder!

Oktoberfest

Ik bezocht niet het officiële feest in München, maar het Oktoberfest Dongemond. Dit is in Raamsdonksveer en is het eerste Oktoberfest in Nederland geweest. Inmiddels zijn er nu veel meer Oktoberfesten in Nederland en dat is natuurlijk mega gezellig. Oktoberfest Dongemond is iedere 2 jaar. Vrijdagavond en zaterdagavond zijn de feestavonden voor de volwassenen en zondagmiddag is er een familiedag. De feestavonden beginnen beiden om 17:00uur en eindigen om 23:00uur.

Oktoberfest

Het was mijn allereerste keer en ik wist dus ook niet helemaal wat ik moest verwachten. Eerlijk gezegd was ik het alweer glad vergeten. Het is namelijk altijd zo snel uitverkocht dat wij in december vorig jaar onze kaarten al hadden gekocht.

Oktoberfest

Het was verplicht om in klederdracht te gaan dus ik droeg een Dirndl. Mijn haren waren ingevlecht met twee geruiten strikjes onderaan. Hoge witte sokken en sneakers eronder. Ik was er klaar voor! Op naar de tent!

Eenmaal aangekomen in de tent kreeg je meteen het gevoel in Duitsland te zijn aangekomen. Iedereen verkleed en de geur van zuurkool met brätwursten kwam meteen naar boven. Per groep kon je een tafel ‘reserveren’ en per tafel kreeg je een gastvrouw aangewezen. Die persoon liep de hele avond met bier en eten. Het eten was puur Duits en qua drinken gewoon vooral heel veel bier natuurlijk. Bier in halve liters of in liters, voor minder dat ging niet!

Oktoberfest

De muziek was ook echt alleen van dat Duitste Slagermuziek. Niet helemaal mijn ding, maar ach hoe meer biertjes, hoe leuker dat die muziek werd. Uiteindelijk hebben we echt een schitterende avond gehad. Wat een lol zeg! Één ding weet ik zeker, over 2 jaar ben ik absoluut weer van de partij!

Aanstaande woensdag verschijnt er een artikel met mijn outfit en mijn make-up. Dus ben je hier benieuwd naar? Stay Tuned!

Ben jij weleens op een Oktoberfest geweest? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

5 Reacties

 1. 5 oktober 2015 / 21:40

  Leuke foto’s, ziet er erg gezellig uit 🙂 ‘
  x

 2. 5 oktober 2015 / 21:05

  Haha geweldig! Bij mij in de buurt is ook 1x in het jaar een oktoberfest dat is echt gezellig!

 3. 5 oktober 2015 / 20:15

  Wat een leuke foto’s ! Ziet er gezellig uit.

 4. 5 oktober 2015 / 06:41

  Fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad zeg, op naar de volgende.. al moet je hier nog wel even voor wachten lees ik :-)!