fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

Lush The Comforter Bubble Bar

Lush The Comforter Bubble Bar

LUSH, ik denk dat iedereen dit merk wel kent. Vandaag review ik een van de Bubble Bars van Lush, namelijk ‘The Comforter’. Nou, dat klinkt goed toch? Lees snel verder om te zien wat ik van deze ‘Lush The Comforter Bubble Bar’ vind!

IMG_4668

Laten we beginnen met de uitstraling van deze Bubble Bar. Wat een prachtige Bubble Bar!! Knalroze met een witte swirl.

Dit is wat Lush over de Bubble Bar zegt: “Deze bubble bar noemen we The Comforter omdat we echt iets wilden maken dat troost! Daarom zitten er allemaal ingrediënten in die ervoor zorgen dat The Comforter net zo veilig aanvoelt als je oude teddybeer of dat ene dekentje dat je al sinds je kinderjaren mee gaat met elke verhuizing. Soms heb je nu eenmaal een beetje troost en verwennerij nodig! Op tijden dat het je dus allemaal net een beetje te veel wordt laat je lekker je bad vollopen, verkruimel je een stuk van deze bubble bar onder de lopende kraan en laat je je lekker wegzakken onder een warme deken van zwarte bessenbubbels. Sluit je ogen en ontspan, het komt allemaal wel goed.”

IMG_4669

Naar mijn mening is ieder product van Lush een verwennerij, dus dat zit wel goed. De geur van deze ‘Lush The Comforter Bubble Bar’ is echt mega lekker. Hij heeft een hele frisse, bessengeur. Echt alsof je in een ‘cassisbad’ ligt maar dan net iets frisser/bloemiger. Een lastige geur om te omschrijven maar echt heel erg lekker.

IMG_4667

Dit is de ingrediëntenlijst van The Comforter. Lush staat erom bekend altijd producten te gebruiken die natuurlijk en veilig synthetisch zijn. Daarnaast zijn alle producten van Lush vrij van dierproeverij. Dat alleen al is voor mij een hele grote reden om producten te bestellen bij Lush.

Daarnaast denkt Lush ook nog aan het milieu: “Omdat het een vast product is hoeven we geen conserveringsmiddelen toe te voegen (beter voor jouw huid en het milieu) en is het onverpakt! Veel badschuim bestaat voor een groot deel uit water en daarom ook uit conserveringsmiddelen. En zit in een plastic fles.  Doodzonde. Als je eenmaal van een van onze bubble bars hebt genoten grijp je nooit meer naar de fles!”

IMG_4677

IMG_4680

Tijd om de Bubble Bar eens uit te proberen. Ik heb hem ongeveer 10 seconden onder de kraan gehouden en toen merkte ik al dat het bad enorm begon te schuimen. De geur was sterk aanwezig en het bad werd net een roze wolkje. De schuim blijft ook nog erg lang stevig. Het is niet zo dat het na 5 minuten verdwenen is.

IMG_4683

Dit is hoe de ‘Lush The Comforter Bubble Bar’ eruit zag na één bad. Hij heeft zijn vorm geheel behouden en er is maar een klein stukje vanaf. Hij is dus echt ontzettend zuinig in gebruik. Soms zie ik weleens dat iemand een hele Bubble Bar in het bad gooit, maar dat is echt totaal niet nodig. Je kunt hier prima een aantal keren van genieten.

Deze ‘Lush The Comforter Bubble Bar’ (200gr.) is te koop voor €6,95 bij Lush!

Wat is jouw favoriete product van Lush? 

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

6 Reacties

 1. 4 juni 2015 / 23:16

  Oo lijkt mij heerlijk!
  X

 2. Okke
  4 juni 2015 / 18:45

  Die geur <3

 3. 4 juni 2015 / 16:02

  Ah handig dit! Ik heb ook van die bubble bars, maar meestal breek ik hem gewoon in 4 stukken. Jouw manier is echt veel handiger 🙂

  • lindsey.beljaars
   4 juni 2015 / 16:06

   Aah oke, Nice! Ja ik denk dat je er op deze manier wel 10x mee kan doen ipv 4x ?