fbpx
198   204
82   236
56   116
13   195
66   391

Shoppen in Antwerpen + Shoplog

Shoppen in Antwerpen + Shoplog

Afgelopen woensdag ging ik een dagje shoppen in Antwerpen met een vriendinnetje. Ben jij benieuwd wat ik deze dag heb gedaan en wat ik heb geshopt? Lees dan vooral verder in dit artikel ‘Shoppen in Antwerpen + Shoplog’.

Shoppen in Antwerpen + Shoplog

We parkeren onze auto bij de Metropolis/Kinepolis. De bekende bioscoop van Antwerpen. Hier kun je de hele dag je auto gratis parkeren en komt een tram langs. We pakte hier voor €3,- p.p. de tram naar het centrum. Hoe handig? Goedkoper wordt het niet, gok ik zo!

In Antwerpen zijn genoeg leuke winkels te vinden. Ik zal onderaan deze blogpost de adressen van leuke winkels linken. Wij zaten precies in de ‘Solden’-tijd, wat ze in België de Sale noemen. Leuk, zou je denken. Echter lukt het mij eigenlijk nooit om iets in de sale te kopen. Stom, maar alles is dan gewoon zo’n puinhoop. Overal wordt je doodgegooid met ‘Sale, Sale, Sale’, pff.. ik hou er niet zo van.

Shoppen in Antwerpen + Shoplog

Het eerste wat ik kocht was deze croptop bij de Bershka. Ik kocht deze specifiek op een donkerblauwe rok die ik een tijdje terug kocht. Het leek mij de perfecte match. De top was €12,99 maar bij de kassa ging er toch wat korting af en scoorde ik hem voor €9,99. Prima prijsje!

Vervolgens zijn we veel winkels in geweest, zoals de Pull&Bear en de Forever21. Winkels waar ik meestal erg goed kan slagen, maar helaas dit keer niet. We besloten lekker te gaan lunchen.

Shoppen in Antwerpen + Shoplog

Ik at een heerlijke clubsandwich met kip, tomaat, komkommer, ei, sla en bacon. Kreeg hierbij een heerlijke dressing en we kregen ook vers brood als extraatje. Wij zaten bij ‘The Bistro‘ in een zijstraatje van de Meir (hoofdstraat). Het pleintje heette Wapper en ligt bij een fonteintje. Echt een superleuk terrasje om te lunchen. Ik dronk hierbij een Bitter Lemon, wat ze ‘Gini’ noemen in België. Na deze heerlijke pitstop was het tijd voor shopsessie deel 2.

Shoppen in Antwerpen + Shoplog

We gingen de Urban Outfitters binnen. Als je hier naar boven gaat kom je aan de rechterkant uit in een soort shoppingmal. Een prachtige hal waar verschillende winkels gevestigd zitten. Zo zit er in het midden bijvoorbeeld een soort ‘Pop-Up Store’ van Flying Tiger. Er stond ook een standje met macarons die beweerde de beste macarons van België te hebben. Tsja, dat moest natuurlijk even worden uitgetest. Ik koos voor Kokos, Framboos, Gezouten Karamel en Chocolade.

Shoppen in Antwerpen + Shoplog

In deze shoppingmal zat ook een Men At Work gevestigd. Een winkel waar ik altijd graag kleding koop. Ik scoorde hier een shirtje van 8mm voor €14,99.

Shoppen in Antwerpen + Shoplog

Eenmaal buiten de shoppingmal gingen wij dij de River Island naar binnen. Qua kleding kon ik niet echt slagen dus ik koos uiteindelijk een nagellakje en oorbellen. Het zijn front&back oorbellen. Het lakje is van de nieuwe collectie van BarryM. Hier kun je binnenkort natuurlijk een review van verwachten. Het lakje kostte €5,-

Shoppen in Antwerpen + Shoplog

Als laatste kocht ik nog een heerlijke cappucino bij de Starbucks naast het Centraal Station. Yup, ik pak gewoon altijd ‘lekker saai’ een cappucino. Ik gooi er heel veel vanillepoeder in, lekkkerr! Hier zaten we een tijdje buiten, mensen te kijken. Heerlijk vind ik dat. En dat was mijn dagje in Antwerpen. Primeur: Mijn naam goed geschreven!

Shoptips Antwerpen: 

 • Lush, Leysstraat 9, 2000 Antwerpen, België
 • Bershka, Meir 89, 2000 Antwerpen, België
 • Pull and Bear, Meir 71, 2000 Antwerpen, België
 • Forever21, Meir 42, 2000 Antwerpen, België
 • Urban Outfitters, Meir 78, 2000 Antwerpen, België
 • Brandy Melville, Huidevettersstraat 13, 2000 Antwerpen, België
 • Subdued, Huidevettersstraat 47, 2000 Antwerpen, België
 • MAC ProStore, Schrijnwerkersstraat 21, 2000 Antwerpen, België
 • &Other Stories, Korte Gasthuisstraat 17, 2000 Antwerpen, België
 • River Island, Meir 56, 2000 Antwerpen, België

Je kunt de ‘Meir’ vergelijken met de Kalverstraat in Amsterdam. Alle grote winkels bevinden zich hier en dat is gewoon fijn. Het is een mooie, brede straat en er zitten tussendoor leuke eettentjes. Een prima straat om te winkelen. Misschien moet ik een keertje terugkomen als de Sale voorbij is, hihi!

Wat vond jij van dit artikel: ‘Shoppen in Antwerpen + Shoplog’?

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

10 Reacties

 1. 26 juli 2015 / 21:51

  Wat een leuk verslag en mooie foto’s heb je gemaakt! Ik krijg zo’n ontzettende honger van die macarons<3<3 Heerlijk!

  • lindsey.beljaars
   27 juli 2015 / 12:14

   Hahaha jaa die zijn zooo lekker! Vooral de Kokos, dat is mijn favoriet!

 2. 26 juli 2015 / 13:12

  Wat een leuk fotoverslagje! Die eerste crop top is super leuk 🙂 Ik zelf ben nog nooit in Antwerpen geweest, maar het lijkt me best eens leuk!

  • lindsey.beljaars
   26 juli 2015 / 13:17

   Dankjewel! Helaas wat minder foto’s als ik zelf had gehoopt, haha! Dit was ook mijn eerste keer shoppen in Antwerpen. Wel leuk, maar ga de volgende keer toch wel weer naar Amsterdam denk ik.

 3. 25 juli 2015 / 10:15

  Leuke shoplog!
  Die oorbellen zijn leuk! 🙂

  • lindsey.beljaars
   25 juli 2015 / 10:19

   Dankjewel Ilse!

 4. 24 juli 2015 / 15:09

  Ah wat leuk. Zo te zien heb je het erg leuk gehad. Mooie fotoverslagje!!! Krijg ineens ook zin om naar Antwerpen te gaan. Helaas moet ik nog eventjes doorwerken.

  • lindsey.beljaars
   25 juli 2015 / 10:19

   Helaas wat minder foto’s en geshopte items dan ik zelf gehoopt had, maar toch inderdaad een leuk dagje gehad, haha! 🙂

 5. 24 juli 2015 / 14:27

  Leuk om te lezen en mooie foto’s! Die sandwich ziet er echt heerlijk uit!

  • lindsey.beljaars
   25 juli 2015 / 10:18

   Dankjewel! Die sandwich was inderdaad heel erg lekker! 🙂