fbpx
33   148
25   56
67   128
25   261
24   103

Catrice Pure Shine Colour Lip Balm

Catrice Pure Shine Colour Lip Balm

Ik ben al erg lang bekend met de Ultimate Colour Lipsticks van Catrice. De Catrice Pure Shine Colour Lip Balm daarentegen had ik nog nooit geprobeerd. Van de week was ik bij het Kruidvat en dacht ik, laat ik die eens proberen. Hier mijn review.

Catrice Pure Shine Colour Lip Balm

Catrice Pure Shine Colour Lip Balm

Deze ‘Chubby Sticks’ zitten al sinds herfst 2013 in het assortiment van Catrice. Zeker geen nieuwkomertjes dus! Het zijn getinte lippenbalsems, dus verwacht geen giga goed pigment. Het is juist bedoeld voor degene die graag geen opvallende kleur dragen. Een my lips but better effect.

Catrice komt in totaal met 5 kleuren:

 • 010 – Rose & Woody
 • 020 – Rusty in Peace
 • 030 – Don’t Think Just Pink
 • 040 – My Cherry Berry
 • 050 – Cherry-ty

Catrice Pure Shine Colour Lip Balm

Catrice Pure Shine Colour Lip Balm – Swatches

Hierboven zie je beide Lip Balms op mijn hand. De bovenste swatch is van 010 – Rose&Woody en de onderste swatch is van 040 – My Cherry Berry. Zoals je duidelijk kunt zien zijn het echt hele lichte, glossy kleuren. De kleuren lijken zelfs een beetje op elkaar, omdat het echt een licht gekleurd glansje is.

Catrice Pure Shine Colour Lip Balm

Catrice Pure Shine Colour Lip Balm

Catrice Pure Shine Colour Lip Balm – 010 Rose&Woody

De twee foto’s aan de linkerkant zijn mijn lippen zonder iets erop. De twee foto’s aan de rechterkant zijn mijn lippen met Catrice Pure Shine Colour Lip Balm – 010 Rose&Woody. Het is een bruine kleur met een roze ondertoon. Hij neigt een beetje naar een paarse taupekleur. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik hieraan moet wennen. Juist omdat ik echt gek ben op goed gepigmenteerde, matte lipsticks. Toch vind ik hem niet slecht staan en leuk voor overdag.

Catrice Pure Shine Colour Lip Balm

Catrice Pure Shine Colour Lip Balm

Catrice Pure Shine Colour Lip Balm – 040 My Cherry Berry

De tweede kleur is My Cherry Berry. Op de linkerfoto zie je mijn lippen zonder iets erop. Op de rechterfoto mijn lippen met deze Catrice Pure Shine Colour Lip Balm in de kleur My Cherry Berry. Zoals ik bij de swatches ook al zei, vind ik ze best veel op elkaar lijken. Ook een beetje een taupe kleur met een paarse ondertoon. Wederom een prima my lips but better/everyday kleurtje.

Catrice Pure Shine Colour Lip Balm

Mijn mening over deze Catrice Pure Shine Colour Lip Balm is redelijk neutraal. Ik vind ze wel oke, maar ben ik er gek op? Nee. Wel heb ik een paar goede pluspunten. Ze smeren goed uit en zijn makkelijk egaal over de lippen te verdelen. Ze ruiken ontzettend lekker en je hebt geen puntenslijper nodig. Je kunt de chubbystick namelijk onder omhoog draaien, net als bij een lipstick. Nadelen zijn dat ze wel een paar lagen nodig hebben om de kleur goed op te bouwen en dat ze niet heel erg lang blijven zitten.

Wil je ze kopen als lipsticks, doe dit dan niet. Koop je ze echt bewust als lippenbalsems, dan gaan ze je niet teleurstellen. Ik ben er niet mega weg van maar als lippenbalsem in mijn tas zijn ze misschien best handig.

Catrice Pure Shine Colour Lip Balm kost €4,99 en is te koop bij de drogisterijen.

Heb jij een getinte lippenbalsem in je tas zitten?

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

 1. 27 juli 2015 / 17:15

  Ik vind het pigment niet ontzettend fascinerend, maar ze zijn best leuk!

 2. 27 juli 2015 / 14:03

  Ik heb ze ook, en ik vind ze ontzettend lekker ruiken.