fbpx
21   47
59   262
41   86
60   179
40   227

Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil

Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil

De lippotloden vliegen je tegenwoordig om de oren. Niet om onder een lipstick te dragen, maar juist als lipstick. Bobbi Brown heeft bijvoorbeeld prachtige artsticks in het assortiment en ook Kiko komt met prachtige lippotloden. Maybelline doet ook vrolijk mee met haar Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil. Lees hier wat ik ervan vind.

Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil

Wat me als eerste opvalt, is dat deze Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencils anders zijn dan andere. Die van Bobbi Brown en Kiko zijn echt van die jumbo pencils. Deze van Maybelline daarentegen zijn juist eigenlijk vrij kleine potloodjes. Maybelline komt in totaal met 9 kleuren:

 • Love My Pink
 • Minimalist
 • Fuchsia Desire
 • Fab Orange
 • In With Coral
 • Red Essential
 • Light It Up
 • Nude Perfection
 • Pink So Chic

Genoeg kleuren dus. Voor ieder wat wils. De verpakking is leuk, maar simpel. Een strak zwart potlood. Wel een plus is dat er aan de achterkant een stukje kleur zit. Hierdoor kun je gemakkelijk zien welke kleur je pakt. Een nadeel is wel dat er geen puntenslijper bij is geleverd. Op naar de swatches.

Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil

Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil

Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil – Swatches

Wauw, wat een pigment. De kleuren zijn echt heel erg mooi. Ze zijn romig en hebben een semi-matte finish. Volgens Maybelline een matte finish, maar ik vind toch meer semi-matte. Heel licht glanzend. De bovenste swatch is van ‘Love My Pink’ en de onderste swatch is van ‘In With Coral’. Beide kleuren zijn even romig en even dekkend. Veelbelovend. Tijd om de kleuren aan te brengen op mijn lippen!Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil

Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil – Love My Pink

Aan de linkerkant zie je mijn lippen zonder iets erop. Aan de rechterkant met Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil ‘Love My Pink’. Het is een hele, lieflijke, zachte kleur. Hij heeft een koele ondertoon.

Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil

Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil – In With Coral

Aan de linkerkant zie je mijn lippen zonder iets erop. Aan de rechterkant met Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil ‘In With Coral’. Wauw, deze vind ik echt prach-tig! Hij is roze maar neigt ook naar een perzikachtige kleur. Deze is iets matter dan ‘Love My Pink’.

Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil

Wat een heerlijke potloodjes. Ik ben erg echt ontzettend blij mee. Doordat de potloden zo romig zijn worden ze wel een klein beetje smerig op het houten gedeelte en moet je ze snel slijpen. Een puntenslijper zit er niet bij dus zorg wel dat je die erbij koopt, mocht je er thuis nog geen hebben.

Maar verder ben ik echt ontzettend te spreken over deze potloden. Ze zijn prachtig gepigmenteerd, drogen mijn lippen niet uit, brengen makkelijk aan en dekken volledig. Ze blijven erg goed zitten omdat ze mat zijn. Dus eigenlijk heb ik niets te klagen!

De Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencils zijn te koop voor €6,99 bij de drogist.

Draag jij vaak een lippotlood?

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

4 Reacties

 1. 9 juli 2015 / 22:09

  Oo prachtige kleuren, ze staan jou prachtig 🙂
  Ik ben gek op lippotloden!
  X

  • lindsey.beljaars
   11 juli 2015 / 09:29

   Aah thanks Saraya! Ze zijn echt heel erg fijn x

 2. 9 juli 2015 / 08:19

  Fijne review. Wat een mooie kleuren! 🙂

  • lindsey.beljaars
   11 juli 2015 / 09:29

   Dankjewel Marleen x