fbpx
65   136
133   245
53   206
33   81
70   157

I Love Summer TAG

I Love Summer TAG

De zomer is volop aan de gang en ik geniet ervan met volle teugen! Wat is Nederland toch een stuk mooier met een heerlijk zonnetje erbij. De Nederlanders gaan weer heerlijk cliché klagen dat het nu toch wel wat tè warm is, maar mij hoor je niet. Ik ben er heel erg blij mee. Dit mooie zonnetje inspireerde mij om de ‘I Love Summer TAG’ in te vullen. Lees snel verder!

I Love Summer TAG

  • Welke kledingstukken vind jij ‘s zomers onmisbaar?

Shorts en croptops! Eigenlijk alles wat lekker luchtig is. Zolang het niet te strak om mijn lichaam zit, vind ik het prima. Voor in de avond het liefst een luchtige maxirok. Zo wordt ik tenminste niet gestoken door mijn vrolijke muggenvriendjes.

  • Wat is je favoriete ijsjessmaak?

Oke, laten we even voorop stellen dat ik echt gek ben op ijs. Eigenlijk alle soorten ijs, je kan me er voor wakker maken. Om een favoriet te moeten kiezen, is echt mega lastig! In de winter vind ik smaken zoals Kinderbueno, bastognekoeken enz. lekker. Maar in de zomer ga ik liever voor een wat frissere, fruitige smaak. Smaken zoals citroen, watermeloen, cocos of ciambella amarena.

  • Wat is je favoriete zomerse drankje?

Op het terrasje met een heerlijk koud drankje. Altijd goed! Ik vind Limonsecco heel erg lekker, Sangria of een Mojito. Voor de alcoholische drankjes dan. Voor de non-alcoholische drankjes het liefst een Bitter Lemon of een IceTea.

GoPro Mallorca 32 (2)

  • Wat is je favoriete activiteit in de zomer?

Heel de vakantie alleen maar op een handdoek liggen is niet aan mij besteed. Ik vind het juist heel leuk om de omgeving te verkennen en leuke dingen te ondernemen! Stop mij niet in een resort, want daar wordt ik niet blij van!

  • Hoe ziet jouw typische make-uplook er uit?

Ik gebruik in de zomer altijd BB-Cream met SPF erin. Daarnaast vul ik altijd mijn wenkbrauwen in, een beetje mascara en labello en I’m ready to go! 

  • Wat is je favoriete zomer liedje?

Eigenlijk maakt me dit niet zoveel uit. In de zomer ben ik sowieso altijd lekker vrolijk dus ieder vrolijk liedje dat ik mee kan zingen (noem het blèren) vind ik top!

I Love Summer TAG

  • Welk zomers gerecht eet je het liefst?

Als het maar niets warms is. Dat vind ik zo smerig in de zomer, warm avondeten. Blegh! Doe mij maar een heerlijke koude pastasalade met als toetje een berg meloen! 😀 Oh en in Spanje, heel veel tapas met liters Sangria!

  • Wat is jouw ultieme zomer Do it yourself?

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik niet zo van de DIY ben. Het duurt me altijd te lang, ik koop het gewoon liever. Lekker makkelijk. Ik heb er eerlijk gezegd ook weinig tijd voor.

  • Wat voor geurtje draag je ‘s zomers?

Ik heb op dit moment een grote favoriet. Marc Jacobs Daisy Sorbet Oh So Fresh!

I Love Summer TAG

  • Welke plannen heb je voor deze zomer?

Mijn vriend en ik rijden beide motor. We gaan een soort roadtrip maken richting Frankrijk met de motors mee op een aanhangwagen. Zo kunnen we daar een beetje afwisselen. De ene dag lekker naar het strand toe en ook af en toe een prachtige motorrit maken om wat van de omgeving te zien. Daarnaast ga ik met een vriendinnetje ook nog 4 daagjes naar Londen toe!

I Love Summer TAG

Dit was hem dan. De I Love Summer TAG! Ik hoop dat jullie mij weer een beetje beter hebben leren kennen en de TAG leuk vonden. Mocht je hem over willen nemen op je eigen blog, dat mag altijd! Heb je nog meer leuke tips voor TAG’s, dan lees ik dit graag in de comments. Jullie alvast een hele fijne vakantie! X

Liefs Lindsey,

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen: